| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Západní Slovensko

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 3977  [Dalších 3787 >>]
Mary... 7950
9.6.2005 9:54:58
Teda, kde ste kto. Od tej zimy vam zamrzli kable ;o))))???
Krasne junove pocasie, ze.
Na Katku prislo nejake predpubertalne obdobie, stale ma s niecim problem, vecne mrnci a rozculuje sa, no hroza.
Dufam, ze u vas je lepsie ;o).
Mary... 7950
7.6.2005 14:41:19
Ahojte, aj ja zdravim v novom tyzdni.

To je fajn baby,ze ste si to uzili.
My sme sa mali celkom fajn v BB, len som zabudla pre Davidka zobrat nejaky brufen, po tom ockovani mu vybehla teplota a cely vikend bol taky mrzutejsi, aj ho ta noha bolela, nesimuloval (a to on robi casto). Ale potom som ho kupila, tak uz bolo lepsie. Oslavy sme absolvovali, tak som rada, ze to mame za sebou.
A mala som aj trosku casu, konecne som zacala studovat navod k fotaku, nieco som pridala do alba.
*S 15300
6.6.2005 22:02:50
No konečne ste sa ozvali. To je fajn, že vám to vyšlo. Tak nakoniec ste predsa len boli na Kuchajde. My sme mali oslavovací víkend, takže som prejedená a spokojná. O dva týždne oslavujeme 1. narodeniny. Ani sa mi nechce veriť. Už sa teším. A Emi dnes dostala 1. sandálky na chodenie, tak mám veľkú radosť.
Ketke+ Viki 14.12.2004 17661
6.6.2005 8:49:47
Prajem všetkým krásny pondelok,

takže stretnutie v piatok dopadlo super. Bolo síce teplo ale Zuzka našla super miestočko na tráve v chládku takže bolo fajn. Mála Lucka je takáááá kráááásnaaaaa. Pekne si tam lozila, nápasla sa trochu trávičky:)))))))) A krááásne papkala. Kdežto to moje trdlo, ani nevedelo samo čo by chcelo. Na chvíľku si zdriemla no asi na hodinku tak až taká chvíľa to nebola. Potom som jej núkala či nechce papať samozrejme čo to pocuckala ale potom sa začala zaujímať o všetko okolo čo tam potom že mame mlieko strieka všade tade.
Žiaľ foto nemáme, teda budeme mať keď vyvoláme film takže až potom keď manžel naskenuje budem môcť foto dodať. Ťulpina vôbec ma nenapadlo že mám fotiť cez telefón, no trúba čo povedať.
Po víkende tu máme ako v chlieve takže idem makať.
Sysyna 12260
4.6.2005 9:19:12
A jeste do tretice otravna Sysyna...a jeji tehumer:-))
Sysyna 12260
4.6.2005 9:18:06
Tak tchyna s tchanem vyrazili z KN....a blizi se k Brnu....jdu predstirat vzornou ,,nevestu".
A copak tady???Zadna necekate miminko::Ze byste si jako vzaly priklad ze me...at je nas vic!!:-))
PA a krasny slunny vikend!!!!
Sysyna 12260
4.6.2005 9:16:10
Cauky holky!!Mamuliku!!ze by to mela tvoje mala po me??Chichi??Ja si strihala vlasy neustale, byla jsem za to bita...ale jak dorostly...bylo to silnejsi , jak vyprask:-))
mamulik
  • 
3.6.2005 22:10:36
Ahojte, tak sme dobre dorazili, sice sme stretli par dobrych idiotov na ceste, ale dosli sme. Decka si este stihli pobehat na zahradke, teraz tu este lietaju plne elanu.

Zuzi a Ketke, tak ako bolo? Cez obed bol celkom slusny hic, bola som s Davidkom na Tehelnej na tom ockovani. Vsetko OK, ani nepipol, dostal dinosaurovy leukoplast. ALe teraz vecer uz zacal krivat, trosku mu vybehla teplota, sakrys zabudla som zobrat brufen sirup a tu u svokrovcov nic nemaju. Ma aspon obklad,zajtra musim kupit.
Tak sa majte a pekny vikend.
*S 15300
3.6.2005 17:15:56
Tak ako ste sa dnes mali? Hoďte nejaké fotečky, nech z toho stretnutia máme niečo aj my.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 3977  [Dalších 3787 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.