| Zuzana + Lucka 7.10.04 | 17616 |
|
|
30.5.2005 13:52:30
Ketke, piatok mam zatial predbezne volny! :o)
Mamulik, boli sme na kupku v Dunajskej Strede. V sobotu tam bolo relativne malo ludi, ale v nedelu uz podstatne viac. Ale inak super :o) |
| Mary... | 7950 |
|
|
30.5.2005 11:11:18
Ahoj po prelezanom vikende, teda to fakt stalo zato ;o(. V piatok som hned doma zalahla, teda vonku vyse 30, doma o nieco malo menej, proste parada, lepsi cas som si ani vbrat nemohla. V sobotu detto, cely cas som prelezala a prespala, ale aspon tatina som vyhnala do Sadu J.Krala, tam je v horucavach moc prijemne pod stromami. Inak ma sa opat ochladit na 19-24 stupnov, tieto skoky su celkom zaujimave, len dufam, ze to nebude moc casto....
Zuzi a na ktorom ste boli? |
| Ketke+ Viki 14.12.2004 | 17661 |
|
|
30.5.2005 10:53:33
Ahojte,
no my sme boli celý čas doma. Len poobede sme išli trošku von. Ja malú natieram 40 faktorom. Bojím, bojím aby ju nespieklo. Inak Zuzi do Ba asi pôjdem tento piatok, ako si na tom?? |
|
|
30.5.2005 10:04:58
Prajem pekne horuce pondelkove rano.
Tak ako ste vikendovali? Kde ste travili tie pekelne dni? My sme boli v sobotu i nedelu na kupalisku. Ale jasne, ze sme s Luckou sedeli cely cas v tieni a este bola natreta 25 faktorom. Nakoniec som kupila krem na opalovanie SUN ktory je vhodny pre malinke babetka a neobsahuje ziadnu chemiu. Lucke sa vonku pacilo, lozila tam po travicke len v plienke a bola nadmieru spokojna :o) |
| *S | 15300 |
|
27.5.2005 17:47:59
Výborný je Daylong 25 od f. spirig. Je bez parfémov, nie je mastný, vydrží celý deň.
|
| Samy***Vinco5/03***Grétka7/07 | 15964 |
|
|
27.5.2005 16:05:03
Z brnenskej diskusie:
Na opalování doporučuji Photoderm Mineral - Bio Derma. Ahoj holky, já kupovala Microsun minulý týden v lékárně u sv. Anny - vchod od Hybešky za 216, je to docela levná lékárna.. ...mikrosun je na fyzikalnom principe takze sa vlastne neopalujes skoro vobec.. |
| Mary... | 7950 |
|
|
27.5.2005 13:59:58
Utekam domov, kycham o dusu a neskutocne mi tecie z nosa.
Prajem vam vsetkym pekny vikend (ale asi budeme stale bez netu). |
|
|
27.5.2005 12:33:37
No a este jedna otazka - kremy na opalovanie pre deti........
Mate nejake info o tom, cim ich natierat, co je a co nie je vhodne? |
|
|
27.5.2005 12:27:12
Aduska, presne ako pises -> malu to buchanie s hrackami neboli, ale mna ano :o) Tie deti su asi nejako prisposobene tym padom a uderom :o)))
Ketke, oslava MDD, to mate super. Aj ked Viki si to asi este velmi neuzije :o) My chceme kupit Lucke na MDD nafukovaci bazen. Ale manzel ma podmienku, ze musi mat aj nafukovacie dno, aby nebol postaveny rovno na zemi a Lucka sa v nom nebuchla. Viete mi niektora poradit, ci taky vobec predavaju? Ketke, my by sme na vas cas predbezne mali! Takze sa este potom blizsie dohodneme co a ako, oki? |
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
27.5.2005 11:55:08
Zuzi,tak nejako fungujeme aj my,mala sa skusa postavit na nozicky,pritom sa podopiera ruckami,potom padne,alebo ked si sadne,prudko sa zase hodi dozadu.....Myslim,ze aj napriek maximalnej snahe niektorym padom a buchancom nezabranime :-(.S hrackami tiez mavame a trieskame,ako zazrakom to malu neboli,zato mna ano :-).Nepriputanu som malu v kociku nemala,teda vlastne raz sa stala nehoda - dalasom ju lahnut do kocika (uz spala),isla priputat,nato otvorila oci a z nicoho nic sa vymrstila dopredu - skoncila na kovovej konstrukcii - vlastne na rucke :-(.Takze nech si place kolko chce,v tomto nepovolim.
Mala som toho viac na rozume,ale vypadlo mi co vsetko som chcela..... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.