| Zuzana + Lucka 7.10.04 | 17616 |
|
|
27.5.2005 11:50:37
Mamulik, ja mam prave ten problem, ze mam neplatny pas. Este od svadby som si nevybavila novy. Takze si to musim vystat. A babka chce, aby som dala urobit pas aj Lucke, aby si ju pripadne mohla buduci rok zobrat na dovolenku. Len ja stale rozmyslam, ci vobec vybavovat tie pasy teraz. Tento rok asi aj tak k moru nepojdeme.....aj ked, stale to nechavame otvorene, ze co ak nahodou nas nieco oslovi a my sa rozhodneme ist. Uz sme sa totiz napevno rozhodli ze dame urobit nove okna do celeho bytu naraz, plus k tomu zrusit maly balkon a urobit z neho sucast kuchyne a upravit velky (dlazba, sedenie,...). A to bude dost dobra suma (do 200t.), takze dovolenku asi ozelieme. Ved Lucka by z toho aj tak nic nemala. Pojdeme len k svokrovcom na tyzden oddychovat :o) a na tyzden na Oravu, konkretne sem: http://www.limba.sk/slovensko/ubytovanie/chaty/zuberec/drevenica-pri-kostole/3023
|
| Ketke+ Viki 14.12.2004 | 17661 |
|
|
27.5.2005 11:42:22
teeeda chvíľku tu nie som a takéto veci.
Zuzi fúkanček na boliesku pre malú Lucku. Určite je všetko v poriadku keby nebolo tak by si si to určite už všimla. Adusška Vám veľa šťastia na neurológii, teda keby mala niečo také Vika neviem asi by som skončila v blázinci keďže manžel je celý týždeň v BA a ja som tu sama. Ale uvidíš nakoniec to bude v poriadku Mamulík tvoje informácie ohľadom pasov mi prišli vhod, lebo sme chceli ísť malú zapísať do pasu. Mne ešte platí ale manža si musí vybaviť nový aj keď v rámci EU by sme pas nemali potrebovať, lenže ako inak ísť s dieťaťom za hranice, že. Mne sa dnes Vikuška poriadne pokajdila, celé jej to vytieklo von z plienky a ešte sa v tom vyváľala. Takže putovala do sprchy a znášala ju na prvý krát celkom statočne. 10.júna sa chystám do BA tak by sme mohli zorganizovať nejaké stretko, ale môžem viacmenej len doobeda lebo poobeda má manžel z roboty MDD na Zlatých pieskoch a tak tam ideme. |
| Mary... | 7950 |
|
|
27.5.2005 11:12:49
Zuzi, ak chces malu len dopisat do svojho pasu, to robia pri okienku, kde sa pasy vydavaju za 100Sk kolok a prednostne, je to 5minutova zalezitost.
|
| Mary... | 7950 |
|
|
27.5.2005 11:11:31
Davali sme pasy robit chlapcom a tatinovi, Katke nie, mam ju ja v pase a vlastny musi mat dieta od 5rokov. Ale moc sa neteste, pasy budu az o mesiac a to si treba opat vystat soru, i ked mensiu a rychlejsiu. Ale to budem asi priebezne skusat ja, obcas sa tam zastavim a ked bude malo ludi, tak ich vyzdvihnem.
|
|
|
27.5.2005 10:55:05
Mamulik, tak to ste super vybavili tie pasy. Takze aj ja tam mam ist radsej uz na pol siedmu rano, hmmmmmmm :o(( Vy ste davali pasy robit iba chalanom ci aj Katke?
|
|
|
27.5.2005 10:49:03
Ahojte.
Tak po vcerajsom pade je Lucka rovnaka ako ostatne dni, tak snad to bude v pohode. Akurat jej nejako nechuti jest...alebo viac spinka. V noci vynechala jednu davku mliecka. Ale to vynechala aj predvcerom, takze z toho padu to nebude. No, priznam sa, priputana v kociku nebola. Ona vzdy zacne straaaasne plakat, ked ju priputam. Ale dnes uz som sa nedala obmakcit jej placom a priputala som ju. Chvilu sa vzpierala a revala az bola cervena, ale potom zaspala. Takze odteraz len s trakmi! No a ja jej tiez chodim doslova za zadkom cele dni. Lenze staci, aby sa chcela postavit, smykne sa jej ruka ci noha a uz sa zvali na zem. A niekedy tak nestastne, ze padne na bok a buchne si hlavicku. Ale to vacsinou staci, ze ju oslovim a ona prestane plakat a lezie dalej. Alebo sa tiez nechtiac buchne hrackami ked s nimi mava vsade okolo seba. To su skratka take tie neprijemne nahody, ktorym asi nedokazem zabranit. Nebudem jej predsa branit liezt a ked uz lezie, tak sa jej stane, ze sa smykne a buchne. A aj ked sa snazi postavit a padne, tak niekedy sa udrie. Mozno to je aj tym, ze este sama sa neposadi a tak sa stavia z kadejakych zvlastnych poloh - najlepsie na nohy a potom az sa snazi zapojit ruky, to pada najcastejsie. Tak mi pripadne poradte ako tymto padom zabranit. Dakujem. |
| *S | 15300 |
|
27.5.2005 10:31:23
Mamulík, tak to je super, že to máte za sebou. A teraz hurá na cesty. Kam to bude?
|
| Mary... | 7950 |
|
|
27.5.2005 9:25:20
Tak mame za sebou vybavovanie pasov. Rano o pol siedmej som sa tam bola postavit do rady (zacinaju uradovat o pol osmej) a to som uz bola tretia v poradi. Tati s chlapcami prisiel az o pol osmej, popri tom si vybavil aj novy vodicak. O stvrt na devat sme uz odtial odchadzali a za nami sora asi 20 ludi, ale na jedneho treba ratat 5-15minut. Som fakt rada, ze uz to mame za sebou.
No na pady pozor, stane sa, to je jasne, nahoda je blbec, staci fakt len mala chvilka nepozornosti a uz je to tu. A dobre je vediet ako sa zachovat, co potom sledovat. Tak sa drzte a prajem co najmenej padov... Doma sme sa stale bez netu, ale sme tak vecer zniceni, ze mi ten PC ani nechyba ;o). |
| *S | 15300 |
|
26.5.2005 16:05:58
Aduska, tak to je dobre že dr. zmenila prístup. Manželia robia veľmi veľa. Aj pri pôrode sa podľa mňa správajú úplne inak, keď je tam manžel.
Zuzi, aj mne Emi spadla raz ráno z postele na hlavičku. Od tej doby som jej fakt chodila za zadkom ako to popisuje Aduska. Ale odkedy sa v kočíku posadila, tak som ju vždy pripútavala. Ešteže PP nie je tak vysoké. Mne dr. na pohotovosti hovorila, že nebezpečné sú pády z väčšej výšky ako je výška dieťaťa. Ale tým ostatným by sme mali tiež predchádzať. No ale dá sa to? Tak Lucku sleduj 24h a keď bude v pohode, veselá, tak sa nič nedeje a život ide ďalej. a radšej ju pripútaj. :) Teraz už stojí pri všetkom a je celkom stabilná a keď spadne, tak na zadok, príp. na bok a zachytí sa ručičkou. Tak sa bojím menej. Ale keď začne ťapkať sama, to bude zas nebezpečné. To sú vždy tie etapy, keď sa detičky snažia niečo nové naučiť. |
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
26.5.2005 14:21:26
Zuzi,ty si ju v tom kociku nemala priputanu?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.