| Zuzana + Lucka 7.10.04 | 17616 |
|
|
16.10.2005 8:31:20
Ahojte vsetci :o))) Tak sa konecne opat ozyvam aj ja. Mali sme dost dlho pokazeny pocitac, tak som bola uplne odtrhnuta od sveta.
A co je u nas nove? .............. Pred tyzdnom sme oslavili 1 rok. Oslava sa vydarila :o) Lucka sa tesila darcekom i torte. Dostala 2 babiky, loptu (uz asi piatu), rozne vkladacky a skladacky, oblecenie, kocik pre babiky a nejake peniazky. Inak uz Lucka tiez par tyzdnov chodi, je strasne ukecana, vie sa poriadne rozculovat a tiez si vydupat svoje :o)) Taktiez som sa uz obzerala v Blave po nejakych jasliach ci opratrovatelke, sefovia ma chcu uz naspat do prace. Ale kedze su jasle i opatrovatela drahe (okolo 10.000,-), tak som zatial stale doma :o))) Do prace sa mi totiz vobec nechce :o(((((((( No, tak od nas asi tolko. Uz sa mi sem snad podari chodit castejsie. Majte sa peknucko, pa-paaa |
| Sysyna | 12260 |
|
|
10.10.2005 16:02:45
Jestli si teda na me jeste pamatujete...jsem Sysy z Brna....jsem stale jeste 2v1, miminko se narodi kazdym dnem...TP mam 24.10.
Pres leto jsme byli skoro porad nekde a v Komarne asi 3x. Bylo fajn. Uz stiham akorat diskuze kolem deticek, sem tam nekam nakouknu....a po vecerech si kratim sledovanim VyVolenych:-)) Za chvilku uz skonci lenoseni u TV. Davidek roste jako z vody, v lete oslavil 2narozeniny.Zvani a hulaka a pusa se mu nezavre.Nevite zda deti nemaji nekde nejaky vypinaci knoflik??:-)) Co je noveho u Slovenek Brnacek?????? Leto je za nama a za humnama nas cekaji Vanoce.Tentokrat se moc netesim, jelikoz nejsme ve svem a ani nevim, kam vzneme stromecek. Musime to jeste cca pul roku vydrzet, nez se prestehujeme do naseho noveho domecku.Uz stoji, delaji se omitky y vevnitr vsechny rozvody uz jsou.Strecha i stresni okna taky.Do 2tydnu by mely byt vsude okna.Je uzasne , jak nam to roste pred ocima:-)) Sice pujdeme cca 25km za Brno, ale zas pro deti to bude bezva.Za barakem pres pole mame les a byl ted plny hub. Jsou tu nejake nove prirustky , miminka???? Mejte se fajn!!!!!! Cauky Sysy |
| Luďka Adrianka | 8268 |
|
|
9.10.2005 14:22:48
Zase ma to hodilo na Ludku,
Ale to sme my MIRKA a ADRANKA z Veseleho Pomoooc. Caote |
| Luďka Adrianka | 8268 |
|
|
9.10.2005 14:21:42
Ahojte bambulky,
konecne som sa dostala k internetu, som u Kiki v BA,chystame sa do mesta,tak sa tesim. Pozdravujem hlavne Zuzku, Ketke a Adku a samo aj nove baby, len sa nepozname:o).Ale nam uz vyrastli tie nase "babatka",ze. Ten cas neuveritelne plynie. Snazim sa vychutnavat kazdu chvilenku. Mala je ozaj zlata. Malokedy ma zlu naladu.Stale sa skeri, usmieva, ma rada tmavych chlapov(po mamicke).Mame 7 zubov, ocne uz presvitaju a 2/3 zdola tiez.Akurat dnes presla celu (5m)obyvacku uplne samucka. Coraz viac nabera istotu a vie vyvazit rovnovahu.Nad vsetkym spekuluje, miluje odpadkovy kos. Co sa tyka topanociek, je to fakt hrozne. Teraz sme kupili take na jesen za 700Sk. Uvidim dokedy ich bude nosit. S domcekom ideme dopredu ako tak.Dufam, ze na rok na leto sa budeme stahovat. Ak budete na nete, skuste sa ozvat, dnes mozem nahliadnut castejsie. Budem Vas rada"pocut". Zatial papapapa Mirka a Adrika |
| Mary... | 7950 |
|
|
1.10.2005 22:46:48
Tak som sa konecne dostala k pisaniu aj sem, nejak to tu poslednou dobou upada. Teda prazdniny nam dali zabrat, ale zijem ;o). Obcas sa stretnem so Zuzkou a Luckou u nas na ihrisku, pekna slecna z nej rastie ;o). Prezili sme kdeco, stale sa nieco deje, zrovna riesime skolku, plavanie v skolke, logopediu.....Je toho dost.
Tak dufam, ze sa tu opat niekto ukaze a rozprudi sa diskusia ;o)))). |
| *S | 15300 |
|
28.8.2005 23:03:56
Zuzka, to si ty? Z listopadu? Alebo je to naša Zuzka.
|
| zuzana |
| • |
24.8.2005 13:04:25
cau dorka
skus to na tejto stranke http://www.sanatorium-koch.sk/ maju tam aj kontakty, su sukromni, taketo zakroky robia, takze by teoreticky nemal byt problem... mas tam aj mena lekarov, aj telefony zuzana |
| Renítko | 6264 |
|
|
19.8.2005 20:35:41
Aduska, Slavka - blahozelam k prvym krocikom!!!
Dorka - je mi luto ani ja fakt netusim ako to u nas je so sterilizaciou... Mamulik - napisala som kontakt na Zanetku cez ICQ... - Simon mal 16.8.2005 dva roky - termin porodu neviem presne ale prva polovica septembra, takze uz-uz... Hlasim sa po dalsej dovolenke - tentokrat na Lesikinej chate...bolo tam fajn ae pocasie nam teda zakazdym "vyslo"...v Tatrach som mala nabalene kanady, prsiplaste, teple oblecenie a dusili sme sa tam vo vlastnej stave v 30-stupnovych teplotach a teraz na Ruzinej - pri vode - nam stale lialo alebo bola zima a mala som tam lehsie oblecenie, plavky a tak :o))) Dufam ze do tretice - za tyzden a pol - v Chorvatsku to pocasie bude take ako ma byt a na ake budem nabalena :o))) A uz mame osem zubov a tlacia sa dalsie dva...Vyzera to ze v pondelok bude mat maly pol roka a pol chrupu :o))) Vie sa uz dostat kam chce potvora mala, plazi sa, stavia sa na styri, odraza sa a lezie, stale ho musim chytat a zavracat ako ovecku ;o) Krasny zvysok prazdnin vsetkym!!! R. |
| Mary... | 7950 |
|
|
15.8.2005 13:07:44
Ahojte, teda tu sa prazdninuje vo velkom :o).
Dorko, je mi luto, ale tu uz moc neporadim, nemocniciam sa vyhybam velkym oblukom, navyse sme tu pristahovalci, ziadne dobre kontakty. A neskusis opat tie stranky www.antikoncepcia.info, myslim, ze lekari odpovedajuci su z BA (i ked mozno odpovede budu dentencne,ale aspon nieco). Reni, pekne sa tulate po svete.Mozes mi prosim ta preposlat mail na Zanetku, odisla mi cela posta, stratila som kontakty (tatin sa zase zabaval). Simon bude mat za chvilku dva roky a kedy ma termin s druhym? Zuzi, ty sa kde schovavas? Tiez som vas uz dlho nevidela v nasom okoli. Aduska, gratulujem k prvym krockom, teraz vam len zacne ta spravna sranda ;o). |
| *S | 15300 |
|
13.8.2005 16:09:35
Dorka, v lete tu máme dosť mŕtvo, tak snáď sa dievčatá ozvú. Ja neviem, žijem teraz v ČR. :(
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.