| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
11.10.2019 14:58:15
Ale tak to mi je jasné,nemám to holčičce za zlé, ale v té situaci je asi v pořádku, když to paní učitelka nenápadně zreguluje, ne ? Reagovala jsem na poznámku o středověku...
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
11.10.2019 14:51:50
Mmch kdyz "to" přijde na dospělého v práci, tak taky většinou pracuje dal a neodskoci si uprostřed porady na wecko ulevit.
Jo, doma si můžeš mezi skládáním pradla udělat hezky, ale většina lidí tu možnost nemá a je fajn naučit se ovládat. Pán doma uklízí a pod postelí najde brouka. chce ho zabít ale tu brouk povídá: "Nezabíjej mě, jsem kouzelný brouček, ukážu ti, jak se můžeš proměňovat." "Tak ukaž." "Je to jednoduché. Když se jednou zataháš za penis, stane se z tebe brouk. Když zataháš dvakrát, je z tebe zase člověk." Pán to zkusí a opravdu to funguje. Tak brouka nechá odlézt a rozhodně se, že to hned využije. Druhý den řekne manželce, že večer přijde pozdě, protože má poradu v práci. Ve skutečnosti přijde domů dřív než žena, vleze pod postel,zatahá se za penis a je z něj brouk. A čeká. Pak slyší manželku jak přichází a nepřichází sama. Otevřou se dveře ložnice, vejde manželka s milencem, začnou se líbat a svlékat. Pán se zatahá dvakrát za penis - a nic. Zkusí to znovu a zase nic, furt je broukem. Zase dvakrát zatahá -a v tom to s ním začne cloumat ze strany na stranu a slyší hlas: "Pane kolego, vám nestačí že na poradě spíte, vy u toho ještě musíte masturbovat, no to je vrchol!" ![]() |
| K_at | 121378 |
|
11.10.2019 13:46:31
Libiku
![]() |
| libik | 142094 |
|
|
11.10.2019 13:37:58
Je to sice nemoderní názor, Katko, ale je pravda, že většina prvňáků nemá ani přímou možnost uspokojit potřebu se napít.
![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
11.10.2019 13:25:27
Epepe "Navíc, jakou tím dostane informaci, že masturbaci má následovat trest?"
Ne trest, ale naopak dostane práci navíc předem, aby se nenudila a nehledala únik v masturbování na veřejnosti. "To jako, když to na mě přijde, mám jít radši skládat prádlo?" To je vtip? Nebo ty se neovládáš a masturbuješ v restauraci, v metru, na nudném školení, na třídních schůzkách, když to na tebe přjde? |
| K_at | 121378 |
|
11.10.2019 13:16:44
Katko, jenze to tezko bude vedome chovani. Ona vi, ze "ne". Ale jeste neni tak velka, aby ji to v nektere situaci neprepadlo.
|
| K_at | 121378 |
|
11.10.2019 13:15:15
Petluse, je to nuda, nebo se uklidnuje? Hlavne v tomhle veku je to jeste takovy castecne reflexivni. Musi si to stejne vyresit ucitelka. A pokud je dcerka rychle s matikou vyrizena, dala bych ji neco, aby se zabavila. Cteni, jine pocty, omalovanku, neco.
|
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
11.10.2019 11:56:08
A ty mastrubujes kdyz to na tebe prijde kdekoliv a kdykoliv ?Sorry,ale školni dite uz by v tomto mohlo mit jasno a nema-li,nepovazuju za chybu tomu zamezovat....
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
11.10.2019 11:52:40
Pokud to na tebe přijde na veřejnosti je lepší skládat prádlo.
|
| Epepe | 89236 |
|
|
11.10.2019 11:41:19
Petluše, to je ale nesmysl. To ji jako nebude stresovat, že má práci navic? Bude ještě víc v nepohodě.
Navíc, jakou tím dostane informaci, že masturbaci má následovat trest? Vždyť je to jako ve středověku. To jako, když to na mě přijde, mám jít radši skládat prádlo? |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.