| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Homeopatie

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 6946  [Dalších 6706 >>]
.kili. 125672
3.10.2014 19:04:05
"doktory donutili chovat se tak jak se chovají, je to o systému. "

nesvaloval bych vinu kamsi. At si každý využije svého práva svobodně si zvolit lékaře. Koho si zvolí, toho má a štkát může jen nad sebou,.
.kili. 125672
3.10.2014 19:01:58
" netvařte se, že nerozumíte termínu "sirup na kašel" - bráno doslovně to sice zní zábavně, uznávám, tak tedy bylo míněno expektorans ve formě sirupu.

Předjímáte nepřetřičně že se nějak tvářím.Netuším, co sevýrazem sirup na kašel míní - takže stačilo dodat ono "xpectorans"

- " fakt, že jsou lékaři placeni farmaceutickými firmami za to, že předepisují určité léky a propagují je. "

pokud to tvrdíte, pak máte jistě indicie či důkaty. Oznámil a jste takové počínání
pthnánům činnýmv terstnám řízení nebo zamlčujete nadále toto své poznání ? Na trestný čin, který jste tu uvedla, se vztahuje oznamovací povinnnost.
Binturongg 104880
3.10.2014 18:57:53
Ananto - totéž s "úplatky."
Nepovažuji je za zločin, ale úplně košér to taky není.
Jenže vyber si - znám doktory, kteří dělají (a už před dvaceti lety dělali) podomní obchod jako melouch, dělají poradce v televizi a u blbých seriálů, ale znám i takové, kteří si nechají zaplatit třeba císaře - prostě to tak je.
Vše je - z mého hlediska - pro ně ponižující ~d~
Ananta 97295
3.10.2014 18:48:12
Vtipe vylez. Já jsem třeba věděla, že se kradou na severu čech evropský peníze, dokonce se dá dohledat, že jsem tady o tom tenkrát psala, myslím Kudla mi to nevěřila, no za pár let se to rozkrylo, ale kdybych s tím dělala něco já, tak jsem zřejmě pod mostem a možná ještě šťastná, že živá, Kili, to jsou zbytečné připomínky, je nereálné se pustit sám do takových akcí. To nejsou media, to prostě prosakuje a já mám zkušenost, že je to často ještě horší než jsem si myslela.
Binturongg 104880
3.10.2014 18:40:45
Nepovažuji propagaci léků lékaři za trestnou činnost, jen mi to připadá trochu nefér.

Dávejte dítěti sirup XYZ
Dávala jsem, neúčinkovalo, co zkusit sirup ABC?
Ano, to taky můžete
A neměla bych na noc dávat sirup EFG - antitussikum?
Ano, to je dobrý nápad.
A je možné místo všech těch chemií podávat jitrocelový sirup domácí výroby?
Jééé, ten nám babička dělala taky!

Po cca půl roce, přitáhnu dítě opět s kašlem, aby paní doktorka poslechla, zda to nemá na průduškách.

Dávejte dítěti sirup XYZ - podá mi letáček a nafukovací balonek s logem léku.
To jsem dávala minule a nepůsobilo to, lepší byl ten ABC.
Tak dávejte ten.
A na noc zase EFG?
Ano, to je dobrý nápad.
.
.

a da capo al fine v malých obměnách je to tak pokaždé.

Jako první nabídnou lék, který tam na člověka jukne i z vodovodního kohoutku a teprve když se člověk pídí a ptá, zjistí další informace :-)

Nikdo mi nenamluví, že je to zadarmo.
Netvrdím, že za to berou miliony a třeba záleží na situaci či lokalitě a jde o výměnný obchod něco za něco, ale mít ordinaci, rozhodně si nenechám narvat čekárnu propagačními letáky, a pokud ano, budu nadále předepisovat ty léky, které považuji za vhodné já, nikoli ty letáky...
Ananta 97295
3.10.2014 18:37:29
Ano Kili, doktory donutili chovat se tak jak se chovají, je to o systému.
Binturongg 104880
3.10.2014 18:28:19
Lízo - tak to děláš špatně, žes ještě nic neinkasovala, pokud jsi lékař, nebo děláš v blbým oboru ~:-D
Binturongg 104880
3.10.2014 18:19:35
kili - netvařte se, že nerozumíte termínu "sirup na kašel" - bráno doslovně to sice zní zábavně, uznávám, tak tedy bylo míněno expektorans ve formě sirupu.

Zda je jakýkoli SIRUP NA KAŠEL - ať expektorans nebo antitussikum - k něčemu nebo ne, nedokážu posoudit, od toho je tam ten pediatr.
Na mé děti od malička nejlépe působí jitrocelový sirup jejich babičky ~2~

Jenže to je jen taková odbočka - obsahem mého sdělení nebyly slovní hříčky, nýbrž fakt, že jsou lékaři placeni farmaceutickými firmami za to, že předepisují určité léky a propagují je.
Sylva Š. 139216
3.10.2014 18:11:48
Jitys,
můj žlučník to naštěstí nebyl, ale já jsem byla ta, které kamarádka brečela do telefonu, že je jí strašně zle, že má žlučníkovej záchvat a že musí tejden čekat na gynekologické vyšetření. A že se stejně ukáže, že to je od žlučníku. A bylo.
.kili. 125672
3.10.2014 18:02:07
"Zatím se zdá, že za to spíš hrozej sankcema. "

samozřejmě. Národ nakrmí náznaky o kriminálním činění lékařů a nezaplatí nic.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 6946  [Dalších 6706 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.