| .kili. | 125672 |
|
3.10.2014 17:59:58
!To není blud a nemám to z médií. Toto se opravdu děje. Jednoho takového lékaře znám."
hm, a jak dopadlo vyšetřování zahájené na Váš podnět, když máte oznamvací povinnost ? Oznámil ajste orgánům kompetentním znalost, kterou jste abyla ? |
| Líza | 17721 |
|
|
3.10.2014 17:55:00
No u pojišťovny fakt nikdo žádný body za to, že poslal pacienta na víc vyšetření, nedostává, naopak.
Hypoteticky nejlépe by na tom byl doktor, který má hrozně moc pacientů, ale každého z nich vidí nejvýše dvakrát do roka, nepředepisuje mu žádné léky a na žádná vyšetření ho neposílá. Jinak teda Bin, nemůžu se dočkat, až mi konečně začnou platit za to, když předepíšu novější, dražší lék. Zatím se zdá, že za to spíš hrozej sankcema. |
| Tarka | 141999 |
|
|
3.10.2014 17:50:24
Ananta, díky moc
![]() |
| Motýl73 | 12675 |
|
|
3.10.2014 17:49:30
To není blud a nemám to z médií. Toto se opravdu děje. Jednoho takového lékaře znám.
|
| .kili. | 125672 |
|
3.10.2014 17:43:53
"se porad tvrdi, ze u cehokoliv existuje varianta bez doplatku"
nojo, s tím nic nenadte, politici a journalisté mají zájem se mediálně vyat na odiv, ne něco sdělovat (lpmečmě zoho le sdělení ani moc nemají). |
| .kili. | 125672 |
|
3.10.2014 17:41:54
" sirup na kašel u našeho pediatra je jeho oblíbený"
netuším sice, co míníte sirupem nakašel, ale je to zcela jedno, je v naprosté většíně případů zcela zbytečný. Zato je o něj největší zájem. |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
3.10.2014 17:41:14
Pred par dny jsem vyzvedavala ATB pro znamou, Penicilin. Doplatek 160 Kc. Znama musi pocitat kazdou korunu, tak jsem pozadala o variantu bez doplatku. Pry "zadna alternativa neni". Tak jsem rekla, ze urcite je, at kouka na seznam podle ucinnych latek. Oukej, nasla Ospen, jenze v jine gramazi, ktera podle predpisu lekare nesla pouzit, cili nejak to pulit nebo polykat nasobky. Takze pro ni zadna alternativa v tomto pripade neexistuje.
Principialne me to stve, protoze se porad tvrdi, ze u cehokoliv existuje varianta bez doplatku. |
| .kili. | 125672 |
|
3.10.2014 17:39:58
" lékaři jsou skutečně placení za to, že budou předepisovat lék X a ne Y, který je levnější."
To je naprostý nesmysl. Klakulace ceny práce lékaře je postavena na jiných faktorech kalkulaších vzorců. Krom toho ve věci ceny je dobré vědět, že není generikum jako generikum, ře to není až tak, ž jde o léky stejné jen cenově odličn=. Národ propadá bludům, které mu imputují politikové a média. |
| Ananta | 97295 |
|
|
3.10.2014 17:36:02
Onot o všímavého trkne, já jsem to taky dlouho nevěděla, pak se spojilo pár informací a záhada byla objasněna.
|
| .kili. | 125672 |
|
3.10.2014 17:35:09
"to říkáš jen tak? vždyť jestli to dělá schválně a pro prachy, tak je to přeci trestný? "
sposta věcí se tu sděluje jen tak, nazdařbůh. Kdekdo ví, co amten měl udělat, co tamten dostat, co tamtomu bylo učiněno špatně. Naštěstí zatím aspo""n za letu je v letadle klid a nikdo neradí pilotům přejít do jiné letové hladiny, vzít to více na sever a zrychlit při zvednuté přídi. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.