| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Homeopatie

(?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 6946  [Dalších 6686 >>]
Binturongg 104880
3.10.2014 17:32:55
A proto je taky tolik otázek kolem očkování - co je ještě farmalobby, co je opravdu nutné, a z toho, co je nutné, co je účinné a nepoškodí to trvale dítě, když bude mít tu smůlu a padne do skupiny, která reaguje na vedlejší účinky...?
Binturongg 104880
3.10.2014 17:31:06
Ve farmacii se točí neuvěřitelný prachy a lékaři jsou skutečně placení za to, že budou předepisovat lék X a ne Y, který je levnější.
Myslela jsem zpočátku, že třeba sirup na kašel u našeho pediatra je jeho oblíbený, když ho píše všem a pořád, ale že by si i sháněl plakáty a reklamní letáčky? ~:-D
Ananta 97295
3.10.2014 16:59:57
Nemám žádný problém to napsat, přešli jsme na Hip BIO combiotic, fakt do pár dní byl klid, troufám si tvrdit, že ze dne za den, po 6 měsíci jsme jeli v DMkovým mlíku, taky na mnohá doporučení, německý mlíko a paráda. Beba ucpávala, Nutrilon ucpával a když jsem pročetla snad všechny diskuze na netu, tak mi z toho nejlíp vyšel ten HIP. Je to ale individuální, takže to chce vyzkoušet.

Martina, 3 synové 101865
3.10.2014 16:43:10
To, že se pacient s něčím už slouho léčí, neznamená, že nestůně na něco jiného. ~;)

Moje babička se tak dlouho léčila z vyhřezlou ploténkou, až jí prasknul žlučník, protože nikoho nenapadlo, že TENTOKRÁT ji bolí v zádech z jiného důvodu! ~q~
Karmelka 39414
3.10.2014 16:25:29
"A hlavně mě fascinuje, jak může laik vědět, že vyšetření, na které byl pacient odeslán, bylo zbytečné a že to bylo kvůli bodům od pojišťovny?"

Ještě jinak.Zrovna v tomto případě si tím jsem jistá.A to z více důvodu.
Jasné vyšetření ultrazvukem,kde bylo prohlednuté celé břicho!Zjistili se jen změny na játrech.Další jasné indicie,kdy a po čem a v jakém časovém úseku bylo špatně.
Dr.odmítl poslechnout doporučení od dr.z ultrazvuku-vzít krev-protože tam byl jasný důkaz dané diagnozy,či nikoliv.A přesto ihned poslal na další vyšetření žaludku,kde kdysi dávno pracoval(soukromá ordinace)...stále nic?~5~

Přitom jak jsem psala,nehážu všechny lekaře do jednoho pytle.Znám plno dobrých,ale to neznamená,že budu slepě věřit všem, a popírat a zavirat oči před tím,že existují i jiní!~d~
A obvinovat jiné lidi,že si vymyšlejí,co zažili.~d~
Tarka 141999
3.10.2014 16:25:04
Ananto, taky máme problém s Nutrilonem, malý má po něm stejné problémy, napiš mi tu značku, která vám vyhovuje. Pokud by to byl problém zveřejnit zde na webu jako reklamu, napiš mi prosím na e-mail ntarka@centrum.cz
Díky ~3~
Ananta 97295
3.10.2014 16:21:00
Ani jedno z toho nefunguje :-) nebo znáš někoho kdo sedí za šizená na daních? Já ne, leda tak nějaké "echt" mafiány. Šidit na daních nevyžaduje až takové úžasné schopnosti, stačí znát zákon a najít díry.
Ananta 97295
3.10.2014 16:14:34
Myslím si to co píšeš v první větě, respektive vím, že u dost doktorů to tak je a informaci mám právě od doktorů, kterým se to nelíbí.
Karmelka 39414
3.10.2014 16:14:18
čteš pořádně?Asi né,že!
Jinak by jsi toto nemohla napsat~a~
Nebo si snad myslíš,že jiný lékař,který dle lejstra z ultrazvuku vzal krev,která to vše potvrdila.Dále udělal své vyšetření+dle toho jak co pacient popsal,bylo špatně?To asi těžko ,když to vše- vysledky z krve potvrdily a k vyléčení problému pomohlo....

Ale tak klidně se tu můžem dohadovat o nesmrtelnosti brouka,pokud na tom trváš.~;)
Sylva Š. 139216
3.10.2014 16:11:09
Třeba tak, že pacient ví, co mu je, protože to je problém, který nemá poprvé?
Třeba že má opravdu žlučníkový záchvat, takže ví, že gynekologické vyšetření je opravdu k prdu (což se i potvrdilo), navíc se tím jen oddaluje vyřešení jeho trápení...?
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 6946  [Dalších 6686 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.