| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Nosní mandle

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 4639  [Dalších 4309 >>]
Annie01 96459
19.1.2014 21:52:37
Taky nechápu, o jaký jde zákrok. Někdy se při recidivujících otitidách provádí nějaká resekce kosti, ale to beru jako zákrok indikovaný v rámci hospitalizace, kdy evidentně nezabírají ATB i.v. a vyšetření odhalí hnisavá ložiška.
Inka
  • 
19.1.2014 21:52:02
Když je to v tématu nosní mandle, nejspíš půjde o operaci nosní mandle.
bbberusak + barusak 03/10 98047
19.1.2014 21:44:28
Jo řádný termín z prosince máme 24.2. Když bude nemocná tak další 4 měsíce na operaci.
bbberusak + barusak 03/10 98047
19.1.2014 21:43:28
Zdravím. Můj dotaz zní,zda se mohu domoci akutni operace u dcery. 3,5.
Od září permanentně rýmu,většinou hustou zadní a sedmkrát zánět středouší.
Teď v pátek kontrola pravého ucha v pořádku. Levé jen vpaceny bubínek bez potíží. Dnes večer bolest levého.jsem už zoufalá!
Dansik+Matěj 08/08 93107
21.12.2013 0:29:49
Nás to čeká v lednu, taky v Motole, to je děs, že nenechávají matky na pokoji, klukovi jsou 4 roky. Jak jste dopadli? Jaké to bylo na oddělení, personál? Daniela
lipoo 47870
9.12.2013 23:54:23
jojo,náš synek taky po operaci pak chrápal ještě víc než obvykle...ale doktor mi říkal,že po zákroky to může být prostě oteklé a až se to dá do normálu,tak se to zlepší...no,jako chrápal pořád,ale na uši a sluch nám to pomohlo:-)
Zuza35 72585
9.12.2013 8:08:31
My tam byli do druhého dne,záleží na nemocnici,člověk si může vybrat.Manžela tam nechali,já byla doma s mimčem,i přesto,že na pokoji spala paní s druhým dítětem.Ale k otázce-po zákroku asi 3 měsíce příšerně chrápal,bylo to ještě horší než před tím,všechny nás tím budil.Uši se mu teda zlepšily,ale z toho chrápání jsme byla zoufalá.Ale jak se to pak vyhojilo,tak dobré,rýmu má max.5 dní a ten mladší vždy 2-3týdny.Krásně dýchá nosem,no celkově bych řekla,že určitě ničeho nelitujeme.V nemocnici se mu samozřejmě moc líbilo,jen to probuzení z narkozy bylo hrozné,to řval a řval,ať mu dám napít,napít,napít..snad půl hodiny než zase usnul.Pak si to ale nepamatoval.
Miri+L&M&K 53516
8.12.2013 22:14:48
~6~Já si nejdříve zjistila v které nemocnici nechávají i rodiče a je dobrá. V našem městě to nešlo, i když bylo synovi 15měsíců. Jeli jsme do 50km vzdálené a byla jsem ze všeho nadšená.
Měl půl roku každý měsíc oboustranný zánět středouší s ATB, a naštěstí to pomohlo. Rok byl v pohodě, pak ještě 2x ale od té doby dobré. Už to bude dva roky.
Jeli jsme den předem, ránošel jako první, protože byl nejmladší. Donesla jsem ho až na sál, kde jsem ho položila, rychle mu dali marku a hned spal. Po zákroku mi ho přinesli ještě v polospánku. Po probuzení chvíli brečel a odpol nás pustili domů. Druhý den o tom ani nevěděl.Tak se držte ~6~
margotka78 alias shit-roller 108560
8.12.2013 15:56:39
Syn na tom byl až ve 14 letech, po tom, co jsme se dostali k jinému oRL lékaři než jsme chodili obvykle. Měl tu mandli zhnisanou a hůře slyšel, ve středouší se mu hromadila tekutina.
Byl minulý měsíc. Probíhalo to následnovně - v pondělí po obědě nástup, vyšetření při příjmu, zůstal tam. Od půlnoci se už nesměl napít. Ráno ho brali na operaci - probuzení prý docela šlo, jen teda docela silně bolí v krku ( něco jako při angíně). Po 6 hodinách může být propuštěn, 24 hod od výkonu musí být děcko hlídáno ( dospělí např. nesmí řídit auto), má dietnější ( nemastnou) stravu.
Ten krk bolel cca 2 dny.
Na kontrole nám řekl doktor, že se mu sluch zlepšil z hodnoty C2 na A ( normu) :-)
Tak ať to máte bez komplikací!
lipoo 47870
8.12.2013 8:57:20
Jinak po 1.operaci-pohoda,akorat smrkal krev-to tam byla sestra,jak se probral..pak zas usnul a pak jak kdyby nic..u druhe ho probrali uz na sale a na pokoji uz nic nesmrkal,ale bylo mu blbe jeste dalsi 2dny,porad jsme ten den a noc chodili zvracet-ale to mu davali i trubicky do usi
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 4639  [Dalších 4309 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.