Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lipoo | 47870 |
|
|
8.12.2013 8:54:36
To je fakt supr davat tu takove odkazy,to fakt tuhle mamku co jich to ceka-uklidni!!!
Jinak-nas syn byl 2x.a byla jsem radsi,ze ve spitale zustal i pres noc.byla jsem klidnejsi,tam je riziko,ze do 48h to muze zacit krvacet!..uplne v 1.nemocnici taky rekli-kdyz bude misto,muzete tu zustat taky..tak jsme jeli do jine;-),a dalsi zakrok byl zas v jine,a to mel syn 8let a ja tehotna,a rekli mi,ze muzu zustat sni |
| Hanka36 | 89649 |
|
|
7.12.2013 22:24:24
Mám také zkušenost z Motole z ORL tam kde budete vy. Syn byl na taky na mandli + ještě další zákrok. V 5 letech.
Rodiče tam opravdu žádní na noc nebyli, ale byli jsme tam do té doby než usnul a potom hned ráno když vstával - tj. byla jsem tam cca do 21,30 a ráno od 7h. Jinak do 6 let je nárok na nocleh na ubytovně a tam jsem byla ubytovaná já - více než týden - nebylo to nic moc, ale dalo se vydržet. Pokud by jsi ještě něco chtěla vědět, tak se ptej. |
| *Hanka* & Lucinka | 16914 |
|
|
7.12.2013 22:16:00
všechno už bylo myslím napsáno, děti jsou zmatené, uplakané, všechno je důsledek narkózy, po probuzení jsou pak už v pohodě. Byla jsem s dcerou před 2 rokama (bylo jí 3,5 roku). Byly jsme v Krči, nechtěla jsem Modřany a klasický laeser, ale v Krči odstraňují klasicky a začišťují Shaverem. V pondělí příjem, pohovor s anestezioložkou, následovala propustka, ráno 6:50h nástup nalačno, kolem 9.h na sál a v 17h kontrola a propuštění. Pokud by byly komplikace, zůstávala by do rána a přijmuli by k ní i mě (na sousední postel). Na pokoji měli 3 postele a nikdy tam nezůstávají všechny děti.... takže maminku ubytují na postel, která se uvolní po dítěti, které odejde domů (naštěstí jsme nepotřebovaly)
Doporučuji sebou žínku nebo kapesník, který si namočíš než ti přivezou dítko ze sálu - můžeš mu pak otírat rty, když si stěžuje na žízeň. A noťas s pohádkama ![]() Šly jsme kvůli častým zánětům středouší a na to středouší nám to nepomohlo . Zrovna před 3 týdny má píchané obě dvě. Tento týden ve středu zrovna paní doktorka koukala jestli mandle náhodou nedorostla a prý vůbec, ani trochu. Takže je vidět, že to tím Shaverem dočistili opravdu dobře |
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
7.12.2013 22:05:22
a to opravdu všechny matky bez řečí odešly a děti tam nechaly? Myslele jsem, že do šesti let mám nárok tam být s ní, do tří let je to absolutně bez diskuse.
|
| blka | 41710 |
|
|
7.12.2013 21:33:17
Já myslím, že u nás se to po operaci velmi zlepšilo. Když jsme naposledy přišli, že syna bolí ucho, byla to streptokoková angína. Zrovna tak chrápání, ale pusu má pootevřenou dodnes, je 3 roky po operaci.
K vnímání stavu těsně po opraci musím říct, že syn byl v dost špatném stavu, ale vše bylo vlivem narkózy, druhý den dobrý a nic si z operace nepamatuje. Byly mu při zákroku 2 roky. Na operaci ho brali jako prvního v osm, ještě v 6 večer nebyl ve své kůži, domů jsme vzhledem k věku šli až druhý den dopoledne. Ale děti nad 3 roky běžně pouštěli v 6 večer toho dne. Jenom nevím o nikom, kdo by tam mohl za běžných okolností zůstat s dítětem. Kdybych věděla, jak se bude syn po zákroku cítit, určitě bych si zaplatila pobyt s ním - i kdyby to mělo být přes noc. Jenže to jsem dopedu nevěděla, tak bych se možná nechala uchlácholit a odešla ráno domů. |
| Barča |
| • |
7.12.2013 20:15:53
Na odstranění nosní mandle jsme byli se synem v září. Nemocný byl před tím asi jen 2x, ale špatně slyšel a děsně huhlal.Po operaci nechrápe, nehuhlá a když má rýmu, tak slyší normálně. Na sále byl cca 20minut a nejhorší bylo asi 45min. po probuzení z narkózy, kdy byl zmatený, hrozně vyváděl - plakal a chtěl pít a v posteli se hrozně mrskal a zamotával se do těch různých hadiček :-( A taky zvracel. Pak usnul a po probuzení byl v pohodě. Většina dětí šla po 14hodině domů. My jsme měli komplikace, protože synovi to kolem té 14 hodiny začalo krvácet, takže jsme čekali asi až do 18hod. Potom se teprve mohl aspoň trochu napít, což pro něj bylo asi nejhorší :-(
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
7.12.2013 19:57:15
Synovi (tenkrát 2r) nepomohla. Musel prostě z píchání uší "vyrůst". Před operací měl uši píchané cca 4x poté ještě více než 10x. Tento stav trval až do jeho 7 let, poté už jsme uši dokázali rozhánět kapičkami.
|
| ronniev | 8556 |
|
|
7.12.2013 19:43:57
Ano, mému synovi. Měl mandli hodně zvětšenou, časté rýmy, hůř mluvil (nezřetelně) a měl časté záněty stř. ucha. Operace pomohla na vše, včetně středního ucha, od té doby se nemuselo ucho píchat.
|
| takyjedna |
| • |
7.12.2013 19:22:22
nu, v Motole na ORL jsme byli před cca měsícem /sice z jiného důvodu/ ale pokud nebude oprace hodně brzy ráno, tak si vás tam budou chtít nechat /myslím, že mají povinnou nějakou dobu (6-9hod.) po operaci na pozorování... dle mého to byla děs a hrůza toto oddělení, ale třebas to budeš mít jinak... já tam spala (prckovi je méně než 3r.), ale jinak bez vyjímky posílají matky pryč
|
| Lassiesevrací | 134328 |
|
7.12.2013 19:05:41
Pro rodiče není místo? Já tenhle zákrok odmítla, nakonec jiný ORL lékař věc vyhodnotil tak, že ani nebyla potřeba. Kdyby byla, jela bych do Modřan, žádná hospitalizace.
Synovec tohle podstoupil, je mu šest, huhlá pořád, špatně mluví, nenaučil se jinak dýchat....nic. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.