Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lída+2 | 28136 |
|
|
24.10.2013 12:14:29
Už je to pár let....,ale v 6:15 v nemocnici a v 19h domů, kontorla kdykoliv.
Krom zákroku, pokoje po 2 i s rodiči....je možnost vyprovodit až před sál, na něm 15minut. Na ORL si nemůžu stěžovat dole i jinde vždy příjemný až na jeden případ,ale to bylo tím, že tam bylo fakt hodně lidí..... |
| Bramar | 92006 |
|
|
24.10.2013 12:01:50
Ahoj, prosím o názory, včera jsme byli se synem na vyšetření nosní mandle. Trpí často zelenými rýmami. Má jí zvětšenou, tak nás dr z ORL zrovna objedná na odstranění. Jsou mu 4 roky. Ptala se mně, jestli chceme jít do Trutnova a nebo do Jičína. Prý, pokuď chci mít jistotu, že chci být v nemocnici se synem, máme si zvolit ten Jičín. V Tu to je podle místa a přednost mají menší děti a složitější zákroky. Chci se zeptat, kdo jste v Jičíně byl, jak to tam probíhá? Pustí nás tedy ještě ten den domů a to nějak odpoledne? Máme to kousek cesty, tak přemýšlíme, jestli už tam někde nepřespíme, abychom nemuseli vyjíždět brzy ráno z domova, prý je nástup o půl 7. Tak pokuď jste někdo i z okolí Jičína, nevíte o nějakém dobrém, ale ne předraženém penizionu nebo hotelu? Díky moc.
|
| Terka.O. |
| • |
29.8.2013 9:40:16
Ahojky prosímtě, kdy jste byli v tom Jidřichově Hradci, probíhá to vždy v narkoze? Mám děti 5 a 4 roky... zajímá mě taky jestli je možnost připlatit si za laser, případně kolik. Děkuji moc.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
7.8.2013 20:56:19
Ahoj, taky bych se zkusila buď zeptat jinde, nebo se tady s nimi ještě nějak dohodnout, my jsme byli na nosní mandli v prosinci, syn tedy neměl zvýšenou sedimentaci, ale už měl několik měsíců zvýšené teploty denně 37,2 - 37,6, jinak všechna vyšetření, výtěry, odběry měl v pořádku, taky mi říkali, že to může být i od té mandle, měl ji zvětšenou hodně a docela dlouho... A i v nemocnici ráno po přijetí nás všechny obcházel anesteziolog a ptal se, jestli jsou děti zdravé - a sám říkal tedy v rámci možností zdravé, že samozřejmě děti, co mají problém s nosní mandlí, nebývají stoprocentně zdravé vlastně nikdy
, takže to by se na ten zákrok vůbec nedostaly...takže pokud má všechny ostatní výsledky jinak v pořádku a nemá nic akutního, tak by jí vzít měli... |
| vlad. | 38059 |
|
|
7.8.2013 18:07:17
Tak zkuste jiné pracoviště. Pokud nemá známky akutního infektu, zvýšená sedimentace může mít x jiných příčin.
|
| madlenka10 | 137776 |
|
7.8.2013 16:25:26
Podstoupil jste někdo s děckem odstranění mandle při zvýšené sedimentaci?? Dcerá jí má již víc než půl roku zvýšenou ( a kdo ví jak dlouho už ji měla než se to zjistilo), operaci nám kvůli tomu zrušili, teď se blíží nový termín a sedimentace ne a ne klesnout, i přesto, že je dcerka přeléčená ATB, zcela bez potíží či jiných příznaků. Už bych to ráda měla za sebou, mám pocit, že ta zvýš. sedimka s tou mandlí souvisí, ale pediatra tvrdí, že jí stím neodoperují.
![]() |
| Evča.M | 29166 |
|
|
26.7.2013 10:43:28
Dcerce je 6,5, beze mne by to byl vážně problém, takže by to bylo super
|
| Perseia | 135376 |
|
|
25.7.2013 17:09:00
Na nemocnici v JH jsem taky slyšela mnoho chvály - ORL a porodnice vyhlášené široko daleko.
|
| zerat | 18305 |
|
|
25.7.2013 14:09:08
Nevím věk Tvého dítěte, ale napadá mě ještě, že v JH požadovali hospitalizaci s dítkem, což u nás vedlo na plné čáře
![]() |
| Černá kronika | 103775 |
|
|
25.7.2013 10:26:51
V Písku na děts. oddělení jsem byla krátce na praxi a byla jsem tam i se synem na malém zákroku. Sestřičky se chovaly pěkně, ať jsem byla v pozici rodiče a syn pacientem, tak i nestraně na praxi byly k dětem příjemné. S lékaři jsem přišla do styku už méně, ale nic negativního taky napsat nemůžu. V Písku je malé oddělení, pár pokojů je pro děti bez rodičů a pár pokojů je pro děti s rodiči a ještě v posledním patře je pár pokojů pro rodiče, pro které není místo na oddělení.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.