| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Nosní mandle

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 4639  [Dalších 4249 >>]
zerat 18305
25.7.2013 8:46:55
S dětmi na adenotomii jsme byly v obou případech moc spokojení v Jindřichově Hradci na ORL a já jsem tam pak byla i na operaci nosní přepážky. Primářuje tam pražská kapacita MUDr. Prim. Markalous a jezdí za ním i z Prahy na operace... Jsou vyhlášení mmj i na operace štítné žlázy a vím, že za ním jezdí lékaři a jejich rodinní příslušníci na zákroky z celého širokého okolí. Opravdu hodně lidí tam jezdí z Českých Budějovic. My jsme tam všichni byli hodně spokojeni ~;)
Evča.M 29166
25.7.2013 8:16:08
Byl někdo na klasickém odstranění nosních mandlí Tábor, Písek? Do Budějic se mi nechce, stačí mi pohotovost a drzé sestřičky i doktorky, tam bych dítě nikdy na operaci nedala...
Jak to probíhá v Táboře nebo Písku, chovají se k dětem pěkně? Případně i jiné nem. někde na jihu. Díky moc za pomoc
Evča.M 29166
18.7.2013 8:12:23
A byl někdo na klasickém odstranění Tábor, Písek? Do Budějic se mi nechce, stačí mi pohotovost a drzé sestřičky i doktorky, tam bych dítě nikdy na operaci nedala...
Jak to probíhá v Táboře nebo Písku, chovají se k dětem pěkně? Případně i jiné nem. někde na jihu. Díky moc za pomoc
Miko1 + 2 43965
12.7.2013 22:21:15
Nosní mandle v ČB - ráno nástup, odpo domů. Ale laserem to také není.
angrešt 114837
12.7.2013 15:42:53
A já si říkám, kdo chce ty Budějice odstranit, nota bene zrovna laserem - asi nějaký rytíř Jedi? ~;)
Sice tam žije jedna naše značně protivná příbuzná, ale to město má i své klady, byla by ho škoda ~t~
zerat 18305
12.7.2013 15:02:05
V JH musíš být s dítkem ubytována ty, odneseš si dítě až na operační sál a držíš ho za ruku než nafoukne balonek a usne. Byly jsme tam s jednou jen 5 hodin, s druhou jednu noc ~;)Ale není to laserem.
blka 41710
12.7.2013 8:44:27
My jsme odpoledne v neděli přišli na čtvrtou, vyspali se, druhý den ráno zákrok, do večera ukňouraný syn, tehdy 2 roky a měsíc, vyspali se a druhý den ráno po kontrole jsme šupajdili domů. Celou dobu jsem byla s ním na nadstandardu, byl sám jen 20 min na operačním sále. Takže asi 42 hodin v nemocnici. Od 3 let v Brně jednodenní zákrok - ráno přijdete, večer si dítě vyzvedneš. Ale i tak bych chtěla být s ním - jak jsem zjistila, někdy to povolí, jindy protestují. Záleží s kým se tam znáš... Přijde mi to jednodušší než do Prahy na laser.
Evča.M 29166
12.7.2013 8:17:31
Ahojda, nevíte zda se dělá odstranění mandlí laserem někde na jihu Čech? Písek, Tábor, Budějice, Strakonice...? Nevím jestli je dobré pak jet případně s dítětem 120 km... Navíc se určo musí na kontrolu. Na klasiceké odstranění nechci, malá má z doktorů hrůzu a představa, že by tam 3 dny spala, by bylo děsivé, takže pokud to jen trochu půjde, tak to zkusíme takto. Díky za rady
holka anonymka 93519
31.5.2013 9:23:31
můj syn to měl jasný. Nebýval nemocný, nechrápal, jen během měsíce ohluchl o 80%. Díky zbytnělé nosní mandli. Takže nezbývalo než operace co nejdříve, jinak by se sluch nemusel vrátit. Operovali ho za další měsíc, druhý den po operaci slyšel naprosto normálně.
Jediné riziko bylo, že měl horší srážlivost krve - na hraně (myslela jsem, že výsledky nejsou tak přesné, že má srážlivost dobrou - nicméně kdyby ho neoperovali, tak by ohluchl a nemohl by zpívat (koncertuje i v zámoří). Málem jim tam vykrvácel, ale povedlo se jim to zastavit. Jsem jim moc vděčná ~x~
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 4639  [Dalších 4249 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.