| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Budulínci aneb Zemřelo nám dítě

Diskuze pro všechny maminky, které potkala největší tragédie jejich života a přesto se rozhodly to nevzdát a bojovat dál. Naše děti zůstanou našemi dětmi jednou provždy, ať jsou kdekoli, tak proč si o nich nepovídat?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 3724  [Dalších 3334 >>]
maceška 10765
23.7.2011 18:22:16
Děkuji, na Dlouhou cestu chodí, zatím jenom číst. Zkusíme nějaké kontakty ze stránek, nevěděla jsem, že je možná i krizová intervence (ani jsem to ze stránek tak nepochopila, ale zkusím to).
angrešt 114837
23.7.2011 17:46:01
Maceško, pomohlo mi sdružení Dlouhá cesta http://www.dlouhacesta.cz/ a mimo to pomoc psychiatra.
maceška 10765
23.7.2011 17:44:40
Ráda bych pomohla jedné mamince, které před 14 dny náhle a nečekaně zemřel syn, nejlépe kontaktem na nějakou krizovou pomoc, někoho, kdo jí pomůže celou situaci zpracovat. Maminka je věřící, ale bohužel v nejbližších duchovních centrech podobnou oporu zajistit nemůžou, a ani krizová centra, která jsme oslovili, se nezabývají jinou tématikou než pomocí týraným ženám. Maminka je v zoufalém stavu a potřebuje naléhavě odbornou pomoc. Prosím o radu, kam by se mohla obrátit, nejlépe v Brně a okolí.
Děkuji všem.
Maceška
Jenda00 78044
15.7.2011 15:02:26
Peruško, na internetové katedrále na netu jsem našla Vaše vzkazy pro Ondráška do nebíčka. Ale taky vzkaz Vaší babičky, aby na Tebe Ondrášek dohlížel a pak taky cosi od Tebe, aby....ať už se děje cokoli,posílám moc moc sil a přeju jen to nej nej.
tina1109
  • 
10.6.2011 8:49:52
Jaruško, děkuju. Bylo to hrozné období, myslela jsem, že zblbnu. O to horší to bylo, že jsem se o ně starala.
nevím jak poradit v situaci, že bratra našli...o to to musí být ted horší, že vlastně nevíte proč. Za děti bud ráda, mně to moc pomohlo..v té době jsem měla 1 syna, ale musela jsem být silná pro něj. Brečela jsem hlavně večer, když spal. Moc vám držím pěsti at to zvládnete s maminkou. Vím podle babičky, že nejhorší co se může stát, kkyž matka přežije svoje děti. Budte silné! Od kamarádky jsem slyšela - taky ji zemřel sourozenec, že ji pomohlo to, ikdyž se to bude asi zdát divné - mně to příjde normální..napsala dopis. Všechny myšlenky, bolesti, vzpomínky, radosti...prý ji to dost pomohlo, osvobodilo ji to v tom co mu vše chtěla říct.
Jarka+4 dcery 62073
6.6.2011 14:19:07
tino děkuju..
koukám u vás toho neštěstího bylo hodně.V pátek dopoledne3.6.mamince přišla říct policie,že se bratr našel mrtvý někde u řeky v nejmen..městě..prý to nebylo cizí zavinění,víc se dozvíme po pitvě...já bych s mamkou chtěla strávit co nejvíc času..ke mě prý přijede..zatím chce být asi sama..nevím..já bych u ní ráda byla ale mám malinké děti..a tak se aspoň snažím tam zajet,když má manžel volno a hlídá děti..
tobě posílám~6~
a ostatním maminkám také~6~
tina1109
  • 
6.6.2011 14:08:49
Upřímnou soustrast. bratr byl nemocný nebo proč tak mladý umřel? Zažila jsem před 3 roky toto. V jednom roce jsem přišla o dědu, o 3 měsíce po něm o strýce a následně o babičku. Bolest byla hrozná. Jediné co mi s mamkou pomáhalo - u ní to byl už 2. bratr co zemřel bylo to, že nás svým způsoben uklidnovalo to, že je to pro něj lepší, že se už netrápí. Ale to proto, měl rakovinu plic, metastázy, hrozné bolesti, nakonec upadl do komatu - v den kdy mu řekli, že to má trochu naději. Měl 60let. Jeho maminka to neunesla - moje babička. Během 3 měsíců ji odešel manžel, 2 syn.Nakonec jí prý ze všeho selhal imunitní systém a vyústilo to leukemii, které pár měsíců nato podlehla - ale měla 80let. Ted by jsi měla být hodně s maminkou, někam zajít..nenechávat ji do pohřbu samotnou. Do té doby je to nejhorší na psychiku. Pak taky, ale rozloučením to trošku pomůže.Vzpomínejte na něj v dobrém s úsměvem.Tady je každá rada drahá. Opravdu platí, že čas pomůže. Držím pěsti at to v rámci možností zvládnete.
Jarka+4 dcery 62073
5.6.2011 22:46:28
zemřel mi v pátek bratr 39 let..jak pomoct mamince???
moc mě to bolí a taky mě moc bolí když vidím mamku jak velkou prožívá bolest~n~
Nelinka 117114
29.3.2011 13:45:42
Moje holčička bude mít 11.4. svou Andělskou oslavu šesti měsíců...co dodat..
Martina 117224
29.3.2011 9:19:55
Ahoj, prožívám stejnou hrůzu, v životě by mě nenapadlo, kolik rodičů si tím prochází, 7.3. to bylo půl roku, co jsem ztratila syna. Všem v podobné situaci přeji upřímnou soustrast.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 3724  [Dalších 3334 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.