Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nelinka | 117114 |
|
25.3.2011 10:25:15
Nikdo nevymysll slova útěchy..nejsou..Obejmutí někdy pomůže víc. Někdy bude Tvoje kamarádka povídat, někdy to nepůjde...Věř mi, vím co píšu...Brzy to bude půl roku, co jsem ztratila možnost obejmout svojí holčičku. Nečetla jsem všechny názory..nějak není síla..Jestli to půjde, jukni na ,,anjeliky,,a když uznáš za vhodné, doporuč tyto stránky svojí kamarádce. Myslím, že je to taky určitá možnost........
|
| Romule77 | 85398 |
|
|
11.3.2011 22:32:56
![]() ![]() Andílek maličký![]() ![]() ![]() Rodičům přeji upřímnou soustrast.Bud své kamarádce oporou,bude tě moc potřebovat. |
| locika | 116524 |
|
|
11.3.2011 8:51:25
Mili, znám dodatečně celý váš příběh, brečím již po pár vteřinách videa. Je to opravdu nádherné. Přeji Vám a celé rodině, hodně lásky a boží ochrany. Lucie Navrátilová
|
| Tulka. | 112599 |
|
|
1.3.2011 16:06:32
Opožděně,ale posílám
![]() ![]() a Milence![]() ![]() . |
| Tvoje horší já | 57363 |
|
25.2.2011 21:49:59
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Pawlla | 106336 |
|
25.2.2011 21:49:04
Pro Milenku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a pro Tebe ![]() ![]() ![]() |
| Mili+5 | 20018 |
|
|
25.2.2011 20:14:19
Milé netové přítelkyně, moje Milenka má dnes narozeniny, bylo by jí 6 let. Byla narozená 25.2. 2005. Měla jsem s ní velmi lehký porod, byla jsem tak šťastná, že mám holčičku. Cítila jsem se tak jistá a krásná ve svém mateřství, od začátku mi byla velmi blízká, reagovala na mě tak vstřícně. Byla úžasná, jakoby věděla, že má málo času, vůbec nezlobila, rozdávala lásku a úsměvy, i v nemoci byla velmi trpělivá. I jako batolátko byla moc hodná, téměř se nevztekala, milovala kontakt se mnou, na procházkách mi neutíkala, na zahrádce se držela v mé blízkosti, asi věděla, jak málo času máme. Nezbývá doufat, že se setkáme a pak si vše vynahradíme.
![]() ![]() ![]() Holčička od Pána Boha s očima jak obloha ztratila se mi v dál, Pán Bůh jí k sobě vzal, v nebi jí svou lásku dal. O Pane slyš prosby mé, děvčátko zatoulané vezmi si do dlaní, láska tvá ochrání, teď už je na věky tvé. O Pane slyš prosby mé, vezmi Tam jednou i mě, dopřej nám setkání, ať znovu svou dlaní smím hladit děvčátko své. ![]() ![]() ![]() |
| IvetkaM | 87914 |
|
22.2.2011 9:36:58
Nám se stal naštěstí pravý opak, kdy nám ve 25týdnů po UTZ lékař oznámil, že synovi nesrůstá lebka a mozek má prorostlý ven.....takže jsme do 40 týdne čekali co se bude dít po porodu, prognóza byla velice nepříznivá :-(......naštěstí se ukázalo, že to byl omyl a jediným problémem byla malá podkožní cysta, která se již vstřebala a není po ní ani památky a ze syna je již šikovný prvňáček, který nosí domů je samé 1
|
| mir75 | 94523 |
|
|
3.1.2011 5:20:21
Teprve nyní jsem měla čas si pročíst vše,co se tu napsalo.Svíčka pro Julinku mě fakt rozhodila natolik,že jsem tu probrečela dva kapesníky.Víte,mám 3 holčiny,a právě ta nejmladší se také narodila 30.12.,jen o 4 roky dříve.Když jsem si to tu četla,musela jsem se jít na ty svoje poklady kouknout a všechny pohladit a opusinkovat ve spánku.Nevím co bych dělala,pokud by se s nimi cokoliv stalo.Držím palce,aby se sestřenice brzy zotavila zdravotně,protože to duševní zdraví bude asi dlouho pochroumané a já se jí vůbec nedivím.
|
| 4.2Jája-Elda,Terka,Tom12 | 42974 |
|
|
1.1.2011 21:05:46
VŠEM PŘEJI UPŘÍMNOU SOUSTRAST...V ROCE 2005 se mi narodila dvojčátka přirozenou cestou Eliška a Adélka.Adélka přes veškerou snahu, ve čtvrtém měsíci podlehla své nemoci a zemřela mi v náručí na jipce...měsíc na to jsem přes prášky otěhotněla,nechali jsme si mimčo,do šestého měsíce jsem se vůbec netěšila,byla jsem úplně hotová,ale pak přišel problém,já se o malou začala bát a díky tomu těšit,najednou jsem jí hrozně potřebovala.Takže mám doma Elišku říjen 2005,Terinku leden 2007, Tomáška červen 2010 a momentálně jsem v očekávání, zase přes prášky rodit bych měla 12.8.11...víte i přes můj mladý věk je pro mne rodina vším,pro co jiného by zde člověk měl žít?!...mít děti,žít pro ně,mě naplňuje,je to asi můj životní úděl
Každým dnem,ale žiji s tím,co když se něco stane,co když o nějakého svého drobečka přijdu,bohužel to nejde potlačit,nemyslet na to:-(Snad to všichni zvládneme!!!!!Nejen já, ale Vy všichni,přeji hodně sil a hlavně toho zdravíčka!!!! Jájina a dětičky |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.