| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Budulínci aneb Zemřelo nám dítě

Diskuze pro všechny maminky, které potkala největší tragédie jejich života a přesto se rozhodly to nevzdát a bojovat dál. Naše děti zůstanou našemi dětmi jednou provždy, ať jsou kdekoli, tak proč si o nich nepovídat?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 3724  [Dalších 3084 >>]
Epepe 89236
12.7.2010 10:06:16
Mrkněte sem: http://www.dlouhacesta.cz/cz/leve-menu/projekty-a-akce/prazdna-kolebka/c301
kajkule+kája06/07+Maty11/09 108765
12.7.2010 9:57:16
Mili prosím tě, pokud tě to nebude obtěžovat, potřebovala bych pomoct, jde o někoho, kdo prožívá to co ty...

nezlob se, nemusíš reagovat~x~
Mili+5 20018
25.6.2010 19:35:28
Sylvie, děkuji a přeji chlapečkovi, aby se to lepšilo.
kabátová sylvie 106870
25.6.2010 15:01:52
Strašně vás obdivuji.Já mám 2,5roku chlapečka který se narodil s postiženýma nožkama máme za sebou dvě operace.Vždy jsem si říkala že nic horšího nemuže být ale je.Myslíme na vás s Danečkem a přeji vám vše nej nej.Jste velmi statečná~6~
Mili+5 20018
11.6.2010 23:41:21
Lejdíku, nechceš si přijít s námi povídat sem nebo sem
Na tuto diskusi už moc nikdo nechodí, ty na těch odkazech žijou a ta na Dámě je uzavřená pro nás, vždycky tam najdeš někoho, komu se můžeš vypsat a kdo chápe.
Lejdik 78233
11.6.2010 17:23:40
Tak moc Vás chápu. Mě se nedávno stalo, že jsem se vracela domů z příjemného pracovního večera domů, plná krásných emocí, cítila jsem se nádherně, těšila jsem se domů jak se pomazlím s malým, že už bude spinkat. A pak v té samé krásné vteřině, jsem se zhroutila, protože jsem si uvědomila, že doma není, že už nikdy nebude. Bylo mi po delší době krásně, měla jsem pocit, že zase žiju a nic se nestalo a v zápětí mi bylo zle, jak jsem jen mohla zapomenout.~n~~n~~n~
Tvoje horší já 57363
10.6.2010 22:53:00
Mili. ~6~~6~
Mili+5 20018
10.6.2010 22:43:18
Dnes se mi nějak víc stýská, včera se mi o ní zdálo, že se mi vrátila, v těch snech vždycky řeším míru postižení, jestli chodí mluví, ale tak jako tak ten pocit mít ji znovu v náručí aspoň na chvíli ve snu je tak nádherný, ale vždycky mám pak pár dní znovu ten pocit bolesti a vzteku, že takhle to přeci nemůže zůstat, přeci se musí vrátit, copak jde jen tak přijmout, že se nevrátí?~n~
Petra 107380
25.5.2010 14:06:46
Je strašné, kolik vývojových vad jsou lékaři schopni přehlédnout. Ne kvůli špatným přítrojům, ale kvůli tomu, že ty přístroje až moc nadhodnocují a přestávají intuici jak samotných maminek, tak i své vlastní. Ale k tomu jsem se již jednou vyjádřila a, myslím, že je zbytečné to omílat dokola. Víte, ono je to těžké. Během těhotenství jsem nad tím ani minutu nepřemýšlela, prostě jsem věděla, že se malý narodí a byla jsem odhodlaná zvládnout jakékoliv postižení. Navíc, podezření na vývojovou vadu bylo vyřčeno až ve 30. týdnu. Bohužel, nakonec přišla smrt a po ní zbylo jen spousta velké prázdnoty a bolesti. Někdy mi přijde, že se mi ji snad ani nepodaří překonat. Zároveň však vím, že při příštím těhotenství při jakémkoliv podezření budu přemýšlet jinak, budu zvažovat i možnost, jestli není méně bolestné jít v určitém těhotenství na potrat než pak pochovávat drobečka a dívat se, jak leží v bílé rakvičce...
Jitka Z. 104040
24.5.2010 19:31:30
Když čtu tyhle stránky tak se mi vrací rok 2005 kdy jsem přišla o svojí holčičku Aničku. Ani jsem ji neviděla . Přestalo ji tlouct srdíčko ve 39 tt. Rodila jsem ji 3 dny a nic horšího jsem doposud nezažila a doufám, že už ani nezažiju. Ale kdybych to mohla vrátit tak bych si jí pochovala. Strašně mě mrzí ,že jsem jí naviděla a nepochovala. Každý večer s ní mluvím a prosím aby mi dávala pozor na její sourozence, kteří se narodily přeně rok po ní. Davídek a Emička které je ted 9 měsíců. Doufám jen , že když byl osud na mě takhle zlý tak snad je Anička jejich andělíček strážníček. Moc mi chybí. Maminky které jste přišli o své miminko, držte se. Zvládnete to. Jednou se potkáte v nebíčku. Andělíčci na vás čekají.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 3724  [Dalších 3084 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.