Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luccicka | 11431 |
|
25.2.2010 11:42:03
Milá Milenko,
od rána na Tebe myslím a ráda jsem se teď podívala na video s Tebou! Přeji Ti všechno nejlepší k narozeninám, tam nahoru. Představuji si Tě teď už jako velikou pětiletou slečnu! Určitě jsi stejně roztomilá jako na videu!A moudřejší jsi víc než my všichni dohromady! Měj se krásně tam, kde jsi, ať Tvoje čekání na maminku je vyplněno tou největší nádherou! Mám Tě moc ráda, i když jsme se nikdy neviděly. Až přijdou holky ze školky, video s Tebou jim ukážu a ony Ti zamávají. Milá Mili, Tobě přeji, ať je dnešní den pro Tebe slavnostní, ať pocítíš Milenku blíž sebe než jindy a ať vzpomínky jsou co nejveselejší! Mám Tě moc ráda! Lucie |
| Tulka | 92875 |
|
|
25.2.2010 11:05:31
Mili,myslím na vás na všechny
a Milence posílám ![]() do nebíčka. |
| Mili+5 | 20018 |
|
|
25.2.2010 11:04:27
|
| Mili+5 | 20018 |
|
|
25.2.2010 11:01:08
Sabi děkuji moc
![]() Pro ty, kdo chtějí vzpomenout se mnou: |
| Sabina, 1dcera | 96925 |
|
|
25.2.2010 8:16:46
Ahoj Mili, vím, že by měla Milenka dnes 5.narozeniny. Moc na vás myslím. Posílám andílkovi velikej pozdrav do nebíčka.
|
| Sabrina... |
| • |
16.1.2010 15:16:07
Milí rodiče Vašich budulínků....nezlobte se,že sem padám, nemám pročetlou Vaši diskusi.....mám zdravou, nyní spící holčičku......jen sem opět četla přiběh Mili, odkaz, který dávala Prckovi...Mili poprvé sem o Vás četla, loni, kdy bylo to nejsmutnější výročí a tenkrát sem četla i ten příběh, ale dnes sem ho četla na jiném portálu a nevím, zda se pletu, ale působí to na mne, že někdo zapochyboval (doktoři)
bohužel nemám kladné zkušenosti s Dr ani s nemocnicemi, naštěstí je nevyužíváme a proto si jen přeji, abychom mohli býti zdraví a nevyužívat téhle pomoci...ano, nejsou všichni stejní, ale nikdy nevíme, na koho narazíme.... Všem Vám tu držíme pěstičky, aby ve Vás rostla síla.....já, jsem si zkoušela představit Vaše pocity, ale nezlobte se, nemohla sem na maximum, a nebyla bych tak silná jako Vy všichni...... okolo mne je hodně příběhů a životních zkušenosti a já si jen přeji zdraví, užívat si každého dne, mmch to se daří, dnes pro mne neexistují problémy, protože mám zdravou holčičku a ostatní už jde mimo mne. A nikdy člověk neví, co ho může potkat....... ...je krásné, jak se tu dodáváte sílu.....přeji jen krásné chvíle a usměvné vzpomínky na Vaše budulinky... PS nezlobte se, že sem napsala, ale muselo to ze mně ven.... |
| maminka Patrička | 102961 |
|
|
4.1.2010 11:24:16
Milá Šárko, mám úplně stejné pocity jako ty.Stýská se moc .........Také cítím jeho blízkosti,dovedu si vybavit všechno,pusinky,pohlazení,jeho vůni.... Snad je jim v tom nebíčku hezky a můžou se za námi podívat,kdykoliv se jim zachce.A jsou tam všichni spolu a můžou si hezky hrát.......myslím na tebe a na tvého Filípka s láskou
Martina |
| Sabina, 1dcera | 96925 |
|
|
31.12.2009 22:12:37
Ahoj maminky andílků, přeji do nového roku vše nejlepší, hl. hodně zdravíčka, štěstí a lásky a ať je hlavně lepší než ty předešlé. Myslím na vás
![]() |
| Sarka |
| • |
31.12.2009 20:52:01
Mila Martino,
Tvuj Patricek Tvoji lasku urcite citi, moc te obdivuji, jsi moc statecna. Asi bylo hodne tezke preckat vanocni svatky bez tveho chlapecka. Pro me byl Stedry vecer bez naseho Filipka hodne smutny, moc mi chybel, chybi mi stale, nekdy ho citim tak blizko a intensivne. Moc se mi po nem styska. Martino, preji Ti hodne sily do budoucnosti, myslim na Tebe. Sarka |
| Sarka |
| • |
31.12.2009 20:46:49
Mila Martino,
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.