| januska.1 | 87418 |
|
|
2.12.2010 18:11:52
Leňdo a kdy mu to zjistili?Syn totiž také nemá žádné příznaky,na kardio šel pro sichr kvůli častým bronchitidám.Četla jsem,že v dospívání se to může zhoršit,tak jsem z toho vyplašená.Celkem nic nám k tomu neřekli,kontrola za 2 roky.Jak chodíte často vy?
|
| kaculda | 17148 |
|
|
2.12.2010 18:05:07
Na to jsem zapomnela, napr. pred vytrhnutim zubu musel brat atb.
|
| kaculda | 17148 |
|
|
2.12.2010 18:04:02
Syn moji nejlepsi kamaradky. Znam ho od narozeni, dr. u neho nasla ve 4.mesicich selest na srdicku. Pravidelne chodi jednou rocne na kontrolu ke kardiologovi. je mu 9 let, pred dvema lety se mu to zhorsilo, tak se musel sam naucit davat na sebe pozor a vedet, kdy uz ma dost, je dost divoky a aktivni, tak je to vecny problem. Predtim zadne omezeni nemel, ale vlastne nesmi delat zadny fyzicky narocny sport. Dr. rikaji, ze dokud to nebude nutne operovat budou az v 18 letech.
|
| elko | 70879 |
|
|
2.12.2010 18:03:19
Ahoj,
mému synovy jsou necelé 3roky a tuto vadu má,omezení žádná zatím nemá,jen ho zbytečně nevystavovat prostředí kde je spusta nemocí,při větší nemoci,provázené teplotou dostává ATB,vím jen,že nebude moci sportovat aktivně. Uvidíme až bude navštěvovat školku,školu zda se to nějak více projeví. |
| januska.1 | 87418 |
|
|
2.12.2010 17:49:16
Hezký den,máte někdo zkušenost s tímhle u svého dítěte?Chodíte na kontroly a máte nějáké omezení třeba ve sportu?Díky moc.
|
| Betina | 60050 |
|
|
14.9.2010 11:32:08
no tak malým dětem tluče srdce nepravidelně, nemají ještě úplně pravidelný puls, to si myslím, že je normální, taky jim bouchá mnohem rchleji než nám, ale určitě bude lepší to vyšetřit už pro váš klid
|
| remus | 99695 |
|
|
14.9.2010 10:40:48
Mám to já, na nic mi nepřišli
, na kardio mu udělají EKG a následně sono, nic z toho nebolí, hnde budeš vědět, zda je všechno v pořádku, já chodím jednou měsíčně kontrolu. |
| vebalka | 59053 |
|
|
14.9.2010 9:24:48
Bušení srdce se opravdu stává.Hlavně,když je dítě po námaze,hodně běhá,celý den se jakoby nezastaví.Pak je doma chvilku v klidu a najednou se srdíčko rozbuší.Pomáhá na uklidnění srdce,když mu na obliej hodíš studený hadřík.Dítě se lekne a srdíčko se uklidní.
Dcerce se tohle stalo dva dny po narkoze.Doktor tohle udělal a srdce se uklidnilo.Pak jí sledovali,udělali sono srdce,na noc jí dali do postýlky přístroj,který měří činost srdce. V nemocnici se to už neopakovalo.Doma se jí to stalo asi ještě dvakrát. Vyšetření bch se nebála.Nechala bych ale syna vyšetřit v nemocnici,ne jen na poliklinice.Možná tam syn bude muset být i přes noc,kvůli těm přístrojům.Ale vyšetření nebolí. |
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
14.9.2010 8:58:33
pravda, mívám to taky. Jednou mi to zachytilo EKG, byla jsem dlouhodoběji monitorována po afylaktickém šoku v těhotenství, ale nikdo to dále neřešil.
|
| Kaplanka+kluci 07/05+11/08 | 61347 |
|
14.9.2010 8:56:55
no u nás to bylo tím, že syn byl před tím hodně nemocen, několikeré píchání uší, hospitalizace se zápalem plic a dlouho se na něj nemohl nikdo ani podívat.Domluva se synem nebyla. Vyšetření bylo nutné. Dr. se snažil,ale nic platné. Nakonec se muselo vyšetření udělat sice za držení-ležela jsem s ním na lehátu,držela v náručí a brečení,ale bylo to nakonec nejrychleší, takže se doma traumatu snížila. Než kdyby dr. vyšetřovat přestával, utěšovat a nakonec ho začal "trápit" znovu.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.