| Jingjang | 86102 |
|
31.8.2009 23:23:32
Ahoj, docela Tě zklamu, ale teď toho moc nenaděláš. My taky jezdili do Prahy, tedy ještě jezdíme, taky jsme po operaci (koaktace aorty a defekty), ale na nějaké příspěvky máš nárok až od jednoho roku mimíska, trvá to tři měsíce, malej bude muset na miliˇony vyšetření a i tak není nic jisté. My máme ZTP, postižení 2. stupně, zatím, kéž by nebylo žádné. Krom průkazky ZTP díky které neplatíme v nemocnicích a stání místě pro postižené bychom měli mít nárok na šest tisíc ročně na dopravu... Vím, moc jsem Tě nepotěšila, ale možná by bylo dobré zeptat se děstské lékařky, třeba ti poradí více nebo na sociálce, já popsala, jen jak to máme my... Přeji hodně štěstí!!!!
![]() |
| Zdenka75 | 99865 |
|
29.8.2009 12:35:41
Ahojky všem,nedávno jsem sem psala,ale potom jsem stránky ztratila teď jsem je konečně našla.Mám 9 měsíční mimčo které je po operaci (koarktace aorty)k tomu se mu přidali ještě další vady srdíčka a teď navíc ještě ledviny,je po zánětu ledvin a zjistily mu oboustraný reflux ledvin.Chtěla jsem se zeptat jestli někdo z Vás pobírá nějaké příspěvky,zůstala jsem sama se třemi dětmi a finančně se to nedá zvládnout(cesty do Prahy máme to 100km,léky a platby u doktora atd)Teď když malej onemocněl tak dostal v pátek večer teploty a já musela čekat až do pondělí na naší lékařku protože je pro mě 90kč hodně a navíc máme pohotovost 20km od baráku když mi ho pak v pondělí dali na kapačky pro zánět ledvin tak si to hrozně vyčítam že jsem radši neměla jíst a nějak se tam dopravit.Byla bych ráda za každou radu jsem s toho všeho už zoufalá je strašný zůstat sám a nemít ani rodinu a v tomhle státě přežít kord když máte nemocný děti
|
| mlha | 99819 |
|
|
27.8.2009 17:26:34
Vážení rodičové - nově otevřená specializovaná ON - LINE ambulance ultrazvukové diagnostiky v Brně. Více informací je na dc-flipper.cz
![]() |
| arsiela, | 59672 |
|
|
19.8.2009 15:53:47
Mrkněte na náš web,odkaz je o příspěvek níže,sem už nikdo ze srdíčkářů nechodí.
|
| Lenka a Martin |
| • |
19.8.2009 15:37:24
Mám syna, který má diag.supraventrikulární tachykardie,což znamená, že má občas puls až 250/min.Dívala jsem se na netu, ale diskuse na toto téma probíhá jenom mezi ,,dospělákama",tak mám z toho pocit, že to u dětí není tak časté onemocnění.Je zde maminka s dítětem se stejnou diagnózou?Děkuji za případnou odpověď.
|
| pethsi | 63556 |
|
|
23.6.2009 20:31:52
Markin-ko diskuse je přesunuta na oficiální web srdíčkářů...www.srdickari.cz
|
| Marki-nka | 91718 |
|
22.6.2009 12:57:26
Ahojky maminy,chtěla jsem se optat jak jste naučili děti na nočnik?My jak mame to KCL a Furon tak mi přije že je to snd nemožny,pořad cůrá a ani si to podle mě neuvědomuje...jinak všem přeju hooooooodně zdravíčka a maminkám pevné nervy... :)
|
| arsiela, | 59672 |
|
|
16.6.2009 22:39:22
kami diskuse je přesunuta http://srdickari.cz/web/ takže se tam za náma jukni,určo se dozvíš všechno co potřebuješ.Sem už nikdo skoro nechodí.
|
| kami.sch | 97733 |
|
16.6.2009 22:01:43
Ahoj rodiče dětí se srdečními vadami,
moje dcera (9 let) má vrozený defekt komorového septa. Zjištěn ihned po narození, od té doby chodíme na kontroly do kardiocentra v Motole. Zatím to bylo jen sledované, teď při poslední kotrole jsme se dozvědely, že už nás v nejbližší době čeká operace - dosud nám při každé kontrole bylo řečeno, že to s největší pravděpodobností bude katetrizací, ale teď to prý vypadá na "velkou" operaci... z povídání v čekárně při návštěvě kontrol vím, že máte většina již bohaté zkušenosti, tak jsem se chtěla zeptat - jak zvládly Vaše již takto "velké" děti operaci? jak dloho trvá rekonvalescence? jak to takto již velké děti zvládají? Moje dcera je statečná rozumná holka...ale stejně se toho trochu bojíme... ráda uvítám všechny vaše rady a zkušenosti... Díky Kamila |
| Danielaton | 90291 |
|
|
13.6.2009 12:44:03
Jani jsou to šikulové.
![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.