Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| takyjedna |
| • |
4.12.2013 12:47:24
nedává se na noc ditustat?
jinak stoptussin jsem dávala až do loňského roku, Dra. se pak vyjádřila tak, že tyhle univerzály jsou celkem na nic... dětem dávám teď Bronchiprent, je to směs břečťanu a tymiánu... jinak zkus na noc víc větrat (vím, zní to divně), ale ten chyladnější vzduch ji uděla dobře + zvlhčovat... |
| Raduna | 122065 |
|
4.12.2013 11:20:11
Tak na tohle trpím od dětství já a jediná věc, která pomáhá jsou tlumící léky jako je Stopex, Prothazin, Codein atd. Veškeré ty kapičky a sirupečky jsou mi úplně k ničemu, stejně se dusím a kašel trvá třeba měsíc (a nemohla bych pracovat), takže já nasazuju těžký kalibry. Ale samozřejmě se nechávám poslechnout a dávám si pozor, aby to třeba nemělo nějakou jinou příčinu a nechtělo to třeba ještě ATB.
|
| kopřík | 114016 |
|
|
4.12.2013 9:38:25
Syn už má tohle asi tři měsíce, střídavě se zlepší, pak opět zhorší
, teď už měl atb, dobral, kašel se opět vrací ![]() |
| Karmelka | 39414 |
|
|
4.12.2013 9:11:05
jestli má štěkavý kašel-až ji to dáví,tak zkuste inhalovat vincentku.Nám to pomáhá kašel se změni(není štěkavy a dráždivy) a normálně pak odkašlává a má brzo po kašli.
|
| Epepe | 89236 |
|
|
4.12.2013 9:01:47
Já myslím, že ne.
![]() Kašel trvá dlouho a musí přejít. Nám pomáhá koktejl naší dr. - ráno 1x ACC na odkašlávání, pak 2x denně Sinecod a Fenistil. Zvlhčovat vzduch a nosit vestu, šátek ... prostě teplo na hruď. Ve dne i v noci. |
| x x | 15263 |
|
4.12.2013 8:35:46
V těchto případech dávám už Fenistil, naštěstí je to fakt jen velmi zřídka.
|
| Vanda.w | 138093 |
|
|
4.12.2013 8:14:54
Je mi tvé dcerky líto. Před měsícem jsem měla doma to samé.
Důležité je nekombinovat léky na podporu vykašlávání a na utišení kašle. To jde proti sobě a kašel se nelepší. Přes den bych napařovala a podávala léky na podporu vylašlávání, na noc prothazin nebo codein(nevím,jak staré děti to můžou, u 7mileté mi Dr. řekla půlku 10mg tablety) Na noc dva polštáře, mokrý ručník na topení na zvlhčení vzduchu. Hlavně pořádně vyvětrat, nevětraná místnost více dráždí ke kašli. Přeji malé,at jí to brzy přejde! |
| Kreaty | 128225 |
|
|
4.12.2013 7:49:49
no otevřené okno dokořán v březnu byla nezbytná součást léčby zápalu plic až jsem z toho já sama byla nemocná, ale dětem to asi pomáhalo
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
4.12.2013 7:48:28
Adelinko, tohle pití horkých čajů je pěkná blbost, dítě si akorát "opaří dýchací cesty, krk a mandle a do toho prokrveného se mu usadí už ne vir, ale bakterie a skončí s angínou, aby se zničl vir, tak by musel mít teplotu nad 100°C což je blbost.
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
4.12.2013 7:46:12
Terez, mám dítě s astmatem a letos byl 2x zápal plic s hospitalizací a atb do žíly. Moje poznatky: zápal plic virový i bakteriání se poslechem nepozná, musí se na rentgen...
Jinak to co popisuje zakladatelka je dost pravděpodobně černý kašel. Já když fakt nevím co- tak taky dávám Stodal, tomu neastmatickému dítěti, protože to se musí léčit úplně jinak. A Stodal zabírá, ale nesmí se to vzdát a vytrvat v podávání. Kdyby to byl černý kašel, tak ono moc jiných možností léků stejně není. Asi bych poprosila o dýchadlo a dočasně ho dávala na rozšíření těch dýchacích "komůrek", aby se dítě nedusilo. Ale je to na týdny, kašel nepřejde za 5 dní. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.