Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Adelinkaa 1 dítě. | 75195 |
|
|
4.12.2013 7:45:30
Důležité je, zda odkášlavá, jestli jo tak kluk dostal bromexin a na noc fenistil kapky, ty zklidnují..a jinak nám dr. poradila udělat do termosky čaj a co nejteplejší ho pít, není to o množství, tak že ne celý hrnek, ale o teplotě, protože ty viry prý nesnáší horké..takže třeba pár lžic, ale co nejteplejší.
|
| Pollyenka | 97098 |
|
|
4.12.2013 6:02:35
Jojo, v zimě sedíme u otevřeného okna, dítě spí v sedě na klíně s kulichem na hlavě, omotané dekama. Pomáhá to hodně.
|
| Pollyenka | 97098 |
|
|
4.12.2013 6:01:14
Dcera taky trpí na takové kašle a máme Zyrtek v kapkách. bere ho pouze v případě, že kašle tak,až se jí zvedá žaludek a opravdu to hodně pomáhá.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
4.12.2013 1:00:55
Terez, taky bych se bez spousty zkušeností dost dobře obešla.
A na pohotovosti jsme taky párkrát byli - je to sázka do loterie, na koho člověk natrafí - doktor od doktora. Být u dusícího se člověka i dospělého, natož u dítěte - je strašnej pocit . |
| NovákováM | 120401 |
|
4.12.2013 0:15:14
tak díky, podobné zkušenosti. Těmi sílíme. No radši bych se obešla bez nich.
Mne to šokovalo pár let u manžela - dospělý a věděl, pak u jednoho dítěte - manžel věděl- .. a pak mi manžel vyprávěl, jak to fungovalo s jeho dětmi z prvního manželství (dětem je dneska jako nám), to musela být naprostá hrůza, a jak s ním, ale stejně mne to neuklidnilo, nicméně hodně zabraly jeho postřehy, kdy jet na pohotovost a kdy ne, babské rady.. také - pana doktora, co mi sdělil, že jančím, že dítě je v pohodě - sjel na dvě doby, syn 15 minut před dojezdem a dalších tak 30 na čekárně v pohodě nebyl i poslechově měl dozvuky. Já bych kolem 4 ranní, když mi někdo řekne, že jsem debilní janek, docela vraždila. Ale přesně jsem zjistila, že mokré prostěradlo na topení nebo pověšené prádlo v pokoji udělá víc než stroje za x tisíc, mmch, na pohotovosti jsme skončili znovu - ovšem už s rozjetým zápalem plic. Druhý den s doporučením od pediatričky. Ne u stejného lékaře, ale kartu už tam syn měl. Tak - já netuším, zda je možné z beználezu mít druhý den rozjetý zápal plic.. myslím, že ne. Jsem ráda, že se povedl vyléčit. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
4.12.2013 0:05:12
Já jsem toho vyzkoušela...4 děti a všechny poměrně dost nemocné jako malé, nakonec právě pomohlo pár vychytávek z různých oborů. všechny z toho nějak vyrostly, ale nerada na a období nemocí vzpomínám, na kašel a záněty uší.
Zvlhčovač jsme měli taky, ale ten nedělal to potřebné vlhké chladno , mrazák, předsíň nebo přímo balkón se osvědčil mnohem líp ![]() |
| NovákováM | 120401 |
|
4.12.2013 0:00:13
takže také máte něco jako s průduškami atd.
Jinak syna tohle "raflo" v létě, a pomohla rada kamarádky, otevřít mrazák... a syna nechat dýchat tam. Bez ventolinu. Ale nejsem daleka podlehnout tomu - zvlhčujte vzduch, atd.. za x.. peněz, resp. nebyla jsem. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
3.12.2013 23:55:03
Na zánět průdušek máme vyzkoušený Hedelix sirup - je super, a na radu známé dětské dr. pily děti čaj Pulmoran. Zabíraly suprově oba. Ale to jsou průduškové věci.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
3.12.2013 23:53:27
Jj, to je pravda, nesmějí být suché mrazy, spíš vlhko.
My takhle taky párkrát běželi s dusícím se dítětem do auta - kupodivu jsme nemuseli odjíždět - dušení je ho venku přešlo. Taky mě to děsilo, zažila jsem to se všemi 4mi dětmi. Přešlo to věkem naštěstí u všech. |
| NovákováM | 120401 |
|
3.12.2013 23:52:02
jj, právě - on není astmatik, ale každé nachlazení skončí zánětem průdušek nebo náběhem na něj, případně zápalem plic.
+ má k astmatu předpoklady. Nesnáším víc než to kašlání -to pískání, co se ozývá, když je mu mizerně při nádechu. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.