| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Kašel

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 6755  [Dalších 5455 >>]
Adelinkaa 1 dítě. 75195
4.12.2013 7:45:30
Důležité je, zda odkášlavá, jestli jo tak kluk dostal bromexin a na noc fenistil kapky, ty zklidnují..a jinak nám dr. poradila udělat do termosky čaj a co nejteplejší ho pít, není to o množství, tak že ne celý hrnek, ale o teplotě, protože ty viry prý nesnáší horké..takže třeba pár lžic, ale co nejteplejší.
Pollyenka 97098
4.12.2013 6:02:35
Jojo, v zimě sedíme u otevřeného okna, dítě spí v sedě na klíně s kulichem na hlavě, omotané dekama. Pomáhá to hodně.
Pollyenka 97098
4.12.2013 6:01:14
Dcera taky trpí na takové kašle a máme Zyrtek v kapkách. bere ho pouze v případě, že kašle tak,až se jí zvedá žaludek a opravdu to hodně pomáhá.
Pam-pela 97353
4.12.2013 1:00:55
Terez, taky bych se bez spousty zkušeností dost dobře obešla.
A na pohotovosti jsme taky párkrát byli - je to sázka do loterie, na koho člověk natrafí - doktor od doktora.
Být u dusícího se člověka i dospělého, natož u dítěte - je strašnej pocit ~7~.
NovákováM 120401
4.12.2013 0:15:14
tak díky, podobné zkušenosti. Těmi sílíme. No radši bych se obešla bez nich.

Mne to šokovalo pár let u manžela - dospělý a věděl, pak u jednoho dítěte - manžel věděl- .. a pak mi manžel vyprávěl, jak to fungovalo s jeho dětmi z prvního manželství (dětem je dneska jako nám), to musela být naprostá hrůza, a jak s ním,
ale stejně mne to neuklidnilo,
nicméně hodně zabraly jeho postřehy, kdy jet na pohotovost a kdy ne, babské rady..

také - pana doktora, co mi sdělil, že jančím, že dítě je v pohodě - sjel na dvě doby, syn 15 minut před dojezdem a dalších tak 30 na čekárně v pohodě nebyl i poslechově měl dozvuky. Já bych kolem 4 ranní, když mi někdo řekne, že jsem debilní janek, docela vraždila.

Ale přesně jsem zjistila, že mokré prostěradlo na topení nebo pověšené prádlo v pokoji udělá víc než stroje za x tisíc, mmch, na pohotovosti jsme skončili znovu - ovšem už s rozjetým zápalem plic.
Druhý den s doporučením od pediatričky. Ne u stejného lékaře, ale kartu už tam syn měl.

Tak - já netuším, zda je možné z beználezu mít druhý den rozjetý zápal plic.. myslím, že ne. Jsem ráda, že se povedl vyléčit.
Pam-pela 97353
4.12.2013 0:05:12
Já jsem toho vyzkoušela...4 děti a všechny poměrně dost nemocné jako malé, nakonec právě pomohlo pár vychytávek z různých oborů. všechny z toho nějak vyrostly, ale nerada na a období nemocí vzpomínám, na kašel a záněty uší.
Zvlhčovač jsme měli taky, ale ten nedělal to potřebné vlhké chladno :-), mrazák, předsíň nebo přímo balkón se osvědčil mnohem líp ~;)
NovákováM 120401
4.12.2013 0:00:13
takže také máte něco jako s průduškami atd.

Jinak syna tohle "raflo" v létě, a pomohla rada kamarádky, otevřít mrazák... a syna nechat dýchat tam.
Bez ventolinu.

Ale nejsem daleka podlehnout tomu - zvlhčujte vzduch, atd.. za x.. peněz, resp. nebyla jsem.
Pam-pela 97353
3.12.2013 23:55:03
Na zánět průdušek máme vyzkoušený Hedelix sirup - je super, a na radu známé dětské dr. pily děti čaj Pulmoran. Zabíraly suprově oba. Ale to jsou průduškové věci.
Pam-pela 97353
3.12.2013 23:53:27
Jj, to je pravda, nesmějí být suché mrazy, spíš vlhko.
My takhle taky párkrát běželi s dusícím se dítětem do auta - kupodivu jsme nemuseli odjíždět - dušení je ho venku přešlo.
Taky mě to děsilo, zažila jsem to se všemi 4mi dětmi. Přešlo to věkem naštěstí u všech.
NovákováM 120401
3.12.2013 23:52:02
jj, právě - on není astmatik, ale každé nachlazení skončí zánětem průdušek nebo náběhem na něj, případně zápalem plic.

+ má k astmatu předpoklady.

Nesnáším víc než to kašlání -to pískání, co se ozývá, když je mu mizerně při nádechu.
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 6755  [Dalších 5455 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.