| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Afty

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 752  [Dalších 582 >>]
Rigor Mortis 115798
5.1.2012 17:21:09
Jani děkuji a Tobě a dětem taky přeji pohodu a zdraví~x~
Janďulka a princezny 107837
5.1.2012 17:20:27
a doktorka mu nělala CRP? Pokud by moje chtěla napsat antibiotika jen tak od oka (ve smyslu juknu do krku, no jo angína), trvala bych na CRP - to vždycky ukáže jestli jsou ATB třeba. Nám na herpetickou stomatitidu (nevím jestli je to totéž) zabírala mastička Kamistad - aspoň na chvilku znecitlivý tu pusinku, aby mohlo dítě papkat.
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
5.1.2012 17:18:35
Chudáček malej. ~n~ Ať je mu brzy dobře. ~;((
Rigor Mortis 115798
5.1.2012 17:08:18
Tak jsem pěkně naštvaná,dnes jsme se vrátili s mým dvouletým synkem od zubařky.A to co už od soboty léčíme antibiotiky,není angína,ale herpetická gingivostomatitída.~n~Malý pláče bolestí,sliní,v pusince jak po výbuchu,do toho se mu prořezávají poslední stoličky.Dásně mu krvácí.Má něco i kolem pusinky.Já šla k zubařce právě kvůli bolavým a krvácejícím dásním a ted toto.ATB má zbytečně,to mě štve nejvíce a pak to,že jsem mu nemohla účinně pomoci už dřív,a že má hodně velké bolesti už od soboty.V pondělí pediatr zkonstatoval angínu a dal Ospen 750.Cpu mu to a vyléčení žádné,no bodejt,když je to úplně něco jiného!!!!Koupila jsem heřmánek a Orofar,snad mu bude líp.Jinak je na brufenu a panadolu sirupu,ovšem pláče furt.Blbé dětské nemoci,ach jo~a~
Monika
  • 
30.12.2011 11:29:45
Dobrý den na afty, ale i posílení imunity, nachlazení, záněty, migrénu, opary, akné, lupénku, podpoří funkci ledvin, ekzém a ženám usnadní překonávání premenstruačních potíží a průvodních projevů období přechodu a nejen to, bych Vám doporučila skvělý přípravek. Je bylinkový, takže žádná chemie a opravdu pomáhá. Vhodný pro děti od 3 let. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte na e-mail mooonnysek@seznam.cz, ráda Vám doporučím i jiné produkty bez chemie.
Přeji příjemný den, Monika
Monika
  • 
30.12.2011 11:24:27
Dobrý den na afty, ale i posílení imunity, nachlazení, záněty, migrénu, opary, akné, lupénku, podpoří funkci ledvin, ekzém a ženám usnadní překonávání premenstruačních potíží a průvodních projevů období přechodu a nejen to, bych Vám doporučila skvělý přípravek. Je bylinkový, takže žádná chemie a opravdu pomáhá. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte na e-mail mooonnysek@seznam.cz, ráda Vám doporučím i jiné produkty bez chemie.
Monika
  • 
30.12.2011 11:23:10
Dobrý den na afty, ale i posílení imunity, nachlazení, záněty, migrénu, opary, akné, lupénku, podpoří funkci ledvin, ekzém a ženám usnadní překonávání premenstruačních potíží a průvodních projevů období přechodu a nejen to, bych Vám doporučila skvělý přípravek. Je bylinkový, takže žádná chemie a opravdu pomáhá. Vhodý pro děti od 3let. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte na e-mail mooonnysek@seznam.cz, ráda Vám doporučím i jiné produkty bez chemie.
Monika
  • 
30.12.2011 10:59:19
Dobrý den na afty, ale i posílení imunity, nachlazení, záněty, migrénu, opary, akné, lupénku, podpoří funkci ledvin, ekzém a ženám usnadní překonávání premenstruačních potíží a průvodních projevů období přechodu a nejen to, bych Vám doporučila skvělý přípravek. Je bylinkový, takže žádná chemie a opravdu pomáhá. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte na e-mail mooonnysek@seznam.cz, ráda Vám doporučím i jiné produkty bez chemie.
Monika
  • 
30.12.2011 10:55:49
monciska 117116
16.12.2011 22:34:35
ahojky rada bych se vyjadrila k tomuto problemu,muj 15 mesicni syn ted prave prodelal tuto nemoc, zacalo to obycejnymi puchyrky kdy mi doktori tvrdily ze jsou to nestovice,pak prislo ze nechtel jist ani pit,zacli teploty 39,2 a to sem na nic necekala a jela. okamzite nas vzali na prijem kde nas napichly na kapacky a zalecovali antibiotiky, muj mrnousek to mel tak osklive ze nemohl pomalu dychat. v pusince mel opary a afty ktere mu nepovolovali neco snist,protoze ho to bolelo.prvni noc jsme v nemocnici nespali. pak vse ustopovalo a nakonec prisli fibrilni krece kde sem mysela,ze sem uz na pokraji sil.bali se aby to nemel na mozecku takze vselijake vysetreni a ta nejistota ze nevite co bude bych niomu neprala. takze ma rada zni na nic necekat a ject
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 752  [Dalších 582 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.