| Rigor Mortis | 115798 |
|
|
5.1.2012 17:21:09
Jani děkuji a Tobě a dětem taky přeji pohodu a zdraví
![]() |
| Janďulka a princezny | 107837 |
|
|
5.1.2012 17:20:27
a doktorka mu nělala CRP? Pokud by moje chtěla napsat antibiotika jen tak od oka (ve smyslu juknu do krku, no jo angína), trvala bych na CRP - to vždycky ukáže jestli jsou ATB třeba. Nám na herpetickou stomatitidu (nevím jestli je to totéž) zabírala mastička Kamistad - aspoň na chvilku znecitlivý tu pusinku, aby mohlo dítě papkat.
|
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
5.1.2012 17:18:35
Chudáček malej.
Ať je mu brzy dobře. |
| Rigor Mortis | 115798 |
|
|
5.1.2012 17:08:18
Tak jsem pěkně naštvaná,dnes jsme se vrátili s mým dvouletým synkem od zubařky.A to co už od soboty léčíme antibiotiky,není angína,ale herpetická gingivostomatitída.
Malý pláče bolestí,sliní,v pusince jak po výbuchu,do toho se mu prořezávají poslední stoličky.Dásně mu krvácí.Má něco i kolem pusinky.Já šla k zubařce právě kvůli bolavým a krvácejícím dásním a ted toto.ATB má zbytečně,to mě štve nejvíce a pak to,že jsem mu nemohla účinně pomoci už dřív,a že má hodně velké bolesti už od soboty.V pondělí pediatr zkonstatoval angínu a dal Ospen 750.Cpu mu to a vyléčení žádné,no bodejt,když je to úplně něco jiného!!!!Koupila jsem heřmánek a Orofar,snad mu bude líp.Jinak je na brufenu a panadolu sirupu,ovšem pláče furt.Blbé dětské nemoci,ach jo![]() |
| Monika |
| • |
30.12.2011 11:29:45
Dobrý den na afty, ale i posílení imunity, nachlazení, záněty, migrénu, opary, akné, lupénku, podpoří funkci ledvin, ekzém a ženám usnadní překonávání premenstruačních potíží a průvodních projevů období přechodu a nejen to, bych Vám doporučila skvělý přípravek. Je bylinkový, takže žádná chemie a opravdu pomáhá. Vhodný pro děti od 3 let. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte na e-mail mooonnysek@seznam.cz, ráda Vám doporučím i jiné produkty bez chemie.
Přeji příjemný den, Monika |
| Monika |
| • |
30.12.2011 11:24:27
Dobrý den na afty, ale i posílení imunity, nachlazení, záněty, migrénu, opary, akné, lupénku, podpoří funkci ledvin, ekzém a ženám usnadní překonávání premenstruačních potíží a průvodních projevů období přechodu a nejen to, bych Vám doporučila skvělý přípravek. Je bylinkový, takže žádná chemie a opravdu pomáhá. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte na e-mail mooonnysek@seznam.cz, ráda Vám doporučím i jiné produkty bez chemie.
| Monika |
| • |
30.12.2011 11:23:10
Dobrý den na afty, ale i posílení imunity, nachlazení, záněty, migrénu, opary, akné, lupénku, podpoří funkci ledvin, ekzém a ženám usnadní překonávání premenstruačních potíží a průvodních projevů období přechodu a nejen to, bych Vám doporučila skvělý přípravek. Je bylinkový, takže žádná chemie a opravdu pomáhá. Vhodý pro děti od 3let. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte na e-mail mooonnysek@seznam.cz, ráda Vám doporučím i jiné produkty bez chemie.
| Monika |
| • |
30.12.2011 10:59:19
Dobrý den na afty, ale i posílení imunity, nachlazení, záněty, migrénu, opary, akné, lupénku, podpoří funkci ledvin, ekzém a ženám usnadní překonávání premenstruačních potíží a průvodních projevů období přechodu a nejen to, bych Vám doporučila skvělý přípravek. Je bylinkový, takže žádná chemie a opravdu pomáhá. V případě zájmu mě kdykoliv kontaktujte na e-mail mooonnysek@seznam.cz, ráda Vám doporučím i jiné produkty bez chemie.
| Monika |
| • |
30.12.2011 10:55:49
| monciska | 117116 |
|
16.12.2011 22:34:35
ahojky rada bych se vyjadrila k tomuto problemu,muj 15 mesicni syn ted prave prodelal tuto nemoc, zacalo to obycejnymi puchyrky kdy mi doktori tvrdily ze jsou to nestovice,pak prislo ze nechtel jist ani pit,zacli teploty 39,2 a to sem na nic necekala a jela. okamzite nas vzali na prijem kde nas napichly na kapacky a zalecovali antibiotiky, muj mrnousek to mel tak osklive ze nemohl pomalu dychat. v pusince mel opary a afty ktere mu nepovolovali neco snist,protoze ho to bolelo.prvni noc jsme v nemocnici nespali. pak vse ustopovalo a nakonec prisli fibrilni krece kde sem mysela,ze sem uz na pokraji sil.bali se aby to nemel na mozecku takze vselijake vysetreni a ta nejistota ze nevite co bude bych niomu neprala. takze ma rada zni na nic necekat a ject
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.