| Fern | 155759 |
|
30.3.2021 11:10:42
Tohoto užitečného a všestranneho pomocnika používáme už alespoň 20 let,první už nahradil další a paráda. Značku neřeším, přišla jsem do datart a jeden z těch nejlevnějších, kolem 300Kc, koupila a zase dělá co má. Na tom není co zkazit.
Používáme hodne na drobky ať už na zemi či na lince nebo stole,než jsme si koupili druhého, tak jsme chvíli neměli nic a moc chyběl. Je to rychlé a operativní a navíc mnohem hygienictejsi než třeba 10x používané jakési zasmradle vsude se povalujici hnusne hadry. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
30.3.2021 10:48:06
No je vidět, že lidé jsou různí.
![]() Kvůli drobkům pod stolem nebo vlasům v koupelně nebudu brát z komory celý vysavač, vytahovat šnůru, zapojovat, pak skládat a uklízet... Smeták vůbec nepoužívám, to je na nic, honí to vše sem tam a pak je od té špíny smeták obalený, pak ještě k tomu namést na lopatku, trefovat se do koše... když občas výjimečně použiju smetáček, stejně ho pak "oluxuju" od smetí a vlasů, nedá mi to. ![]() |
| neznámá | 91073 |
|
30.3.2021 10:45:12
Na zemi to bude nepraktické, nechtělo by se mi ohýbat.
Mám nakoupené nějaké levné tyčáky od Sencoru. Mám je kolem kočičích záchodů, přesně na funkci jako popisuješ. Když jdu okolo, vezmu vysavač a rychle přejedu podlahu. Mají v sobě zabudovaný ruční vysavač, já ho nepoužívám, ale děti si ho občas berou na vysatí písku z pojezdu terárií. Tak asi funguje. Co jsem řešila v několika elektrech, tak se prodavači shodli. Takové vysavače jsou jako doplněk k velkému vysavači, na značce uplně nezáleží. |
| Monika | 123907 |
|
30.3.2021 10:36:19
Mám s tím zkušenost, že je to naprd, ale nemáme teda zvíře a možná existujují výkonnější modely než je náš. Raději všechny potřebné povrchu utřu vlhkým hadříkem, je to rychlejší a účinnější. Ruční vysavač by snad mohl být užitečný na chlupy z nějaké textilní sedačky, ale my máme koženou, tj. opět to jistí hadřík a následné vysávání podlah (stejně si myslím, že jestli mmáte psa a všude chlupy, tak jsou i na zemi a je třeba vysát, ne?). Pokud se mi nechce vytahovat vysavač kvůli podlaze, použiju normální smeták ...
|
|
|
30.3.2021 10:01:35
Záleží jak výkonný si vybereš.
Měli jsme jich víc, ale tak moc nesály, aby vzaly chlupy z koberce z hladké podlahy jo. Je to tak na drobky pod stolem a vlasy v koupelně. Teď máme tenhle. |
| Sojka + 2 rybky 06 + 08 | 44753 |
|
|
18.2.2021 15:37:17
Na zaklade teto diskuze jsem si roboticky vysavac z Lidlu objednala, tak chci pridat recenzi.
Robot mi prisel vcera, zkusenosti mam teda zatim malo. Vysava hezky, ale vytirani neni zadna slava, protoze se obcas nekde zasekne a chce vysvobodit, nektera mista proste vynecha. Takze ho chce hlidat. Ale porad lepsi, nez abych zaklekla ja. No a navic jsem jeste nevyzkousela vsechny programy, takze treba casem vychytam neco lepsiho. Kazdopadne jsem rada, ze jsem si ho poridila. Uz jsme meli doma jeho starsiho kamarada, jenom vysavaciho, jen jinou znacku. Ten teda nema takovy saci tah, ale zase se snadneji osvobodi sam z ruznych prekazek. Treba se nekdo taky inspiroval ke koupi a poda svou zkusenost. |
| Dari79 | 114243 |
|
13.2.2021 17:34:18
Hele, ono to vytírání není na dokonalé vytření... Já jsem za to ráda, protože to "nachytá" díky tomu "mokrému hadru" víc prachu atd., než to samotné zametání.
Jinak, muž ať si ho koupí, je to fajn "hračka" a aspoň se bude muž zapájet do úklidu, pokud to zatím moc nedělá... Já si s ním taky povídám, má i jméno a kolikrát se na něj zálibně dívám, jak si jezdí... Pak mu vždycky nadám, když se sekne pod gaučem a začne tam úpěnlivě pípat... Je to takové elektronické domácí zvířátko. |
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
12.2.2021 14:00:01
klidně bych ho zkusila
já mám taky levný kousek a jsem max. spokojená jako je třeba si uvědomit, že vysavač nevytře tak jako ty na čtyřech, ale můžeš ho zase pouštět klidně denně a tím je výsledek mnohem lepší, my to tak teda máme, tím že běží vysavač denně, protože to dělá sám tu na první pohled je pěkně uklizeno, pokud bych ho nepustila tak já bych se dokopala jednou za 3 dny a to už je tu na pohled opravdu hodně prachu, vlasů a drobků i to vytírání lze pouštět často a tím si zajistit, že se ti podlaha neumaže příliš a ty na to vlítneš pořádně jednou za čas |
| Fern | 155759 |
|
12.2.2021 11:41:43
ahoj, možná je to ten samý,na který padl zrak i mě - moc tam toho o tom nepíšou, jestli má dálkáč a jestli alespon je schopen sám najít dokovací stanici.
Jen tedy dle ceny soudím,že nebude 2v1tedy vytírací. I když nevím co si slibuješ za vytírání s nádržkou na vodu o pár dcl , to fakt není plnohodnotné vytířání, přečti si o tom recenze u jiných robotů.Ten dálkáč je prima - navolím si na něm když potřebuji intenzívní uklid nebo když potřebuju aby urycheně skončil,tak kliknu na Home a pakuje se do stanice,atd. Jelikož máte víceúrovnový barák,třebas bych takový bazmek koupila,aby mi udržoval dole vstupní prostory či tu vaši hernu a tak,třeba by svůj účel splnil. |
|
|
12.2.2021 11:36:44
Zkušenost nemám, ale asi bych manželovi splnila přání a robota mu nadělila k narozeninám, třeba. Ať má hračku.
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.