| Marika Letní | 140743 |
|
|
22.11.2020 18:54:11
Miele. Po vlastních dobrých zkušenostech jsme nadělili i rodičům. Menší model než máme. Jsou spokojeni také.
Náš je cat And dog a vysaje vlasy i bez rotačního kartáče (který je ovsem v sadě kdyby bylo potřeba). |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
22.11.2020 13:39:34
Díky za tip, mrknu na něj
|
| Katka. | 13699 |
|
|
22.11.2020 12:31:36
Máme tady ten. Cena je sice šílená, ale je to nejlepší investice, co mohla být.
Máme všude koberece, čalouněný nábytek a s malým rotačním kartáčkem krásně vysaju i záhyby na sedačce, křesle... kolikrát, když vysávám fakt důkladně, že odtahuju i sedačku od zdi atd... tak musím i během vysávání jít vysypat nádobu, protože je plná. https://www.mall.cz/vysavace/dyson-cinetic-big-ball-absolute-2?gclid=CjwKCAiAtej9BRAvEiwA0UAWXiDiP5E0hZeJPcQ2WrphdTLTxCelK_61zPBNydxAYmr86bVDJIr5VxoCtZcQAvD_BwE |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
22.11.2020 12:05:10
Katko, máte tyčový Dyson, nebo klasický ? Líbí se mi ten tyčový kvůli hmotnosti, nebo pak Elektrolux D9 Anima, ten zas určitě vydrží dalších 10 let
|
| Katka. | 13699 |
|
|
22.11.2020 10:25:19
Musíš mít k vysavači rotační kartáč a vysaje i vlasy z koberce.
My máme teda bezsáčkový Dyson a s tím rotačním kartáčem je to teda mazec kolik prachu, vlasů atd vysaje. |
| Simeona+3 | 110315 |
|
|
22.11.2020 9:59:51
Tak nám po 10 letech odešel vysavač. Měli jsme Elektrolux Ultra One a byla jsem s ním spokojená, ale nevysál dlouhé vlasy z koberce a umřel po roce vysávání sena kolem morčecí klece. Potřebuju nějakého držáka, který tohle dá.
Kdyby bral ty stejné sáčky, byla bych ráda, zrovna jsem jich nedávno koupila dva balíky 🤦♀️ |
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
19.11.2020 15:43:14
já mám Huga
je to Sencor za 4,5 v akci a i mopuje.Je to láska, běží denně. Od Vánoc máme morčata a všude jsou piliny a seno a opravdu se člověk diví co toho sebere a najde - zásobník plný a to i jemného prachu. Pouštím ho když jsem doma a strašně se mi líbí, že já třeba dělám myčku nebo vařím a on zatím vysává, dostane se mi i pod pohovku. Úplně dokonalý úklid to není, když je trošku víc členitá místnost, ale právě vzhledem k dennímu používání je obecně mnohem více čisto než by člověk uklidil fyzicky sám. Mopování používám méně, ale chtěla jsem ho a používám hlavně v kuchyni, kde se sama nedokopu tak často vytírat a přitom by si kuchyň zasloužila setřít každý den. Až vyzkoušíš kombinaci "čtu si zatímco se v kuchyni vytírá" taky se zamiluješ ![]() |
| NovákováM | 120401 |
|
19.11.2020 1:48:56
máme dobré.. Blaženu a Boženu...
Blažena je vysávač.. - nekecám iRobot, takže Roomba.. už 12 - 15 let. Jedna výměna baterie za ty roky. Nepoužívám časovač, jsme povětšinou doma, muž doma, já doma v kanclu, prostě ji někam odnesu.. zapnu.. a ona jede. Nechápu, kde toho tolik vyšťourá, po mém úklidu co 14 dní velkém a paní na úklid.. co 14 dní mezitím. Ale plný zásobník. Chodby, ložnice. Pak máme Boženu, to je vytírač - Scooba - ... méně let, asi tak 10, prehistorický už také, pouštím málo, - viz. výše, tady pořád někdo je a vytírá, takže mokří. Ale když už, tak funguje k naší spokojenosti. Myslím, že jsou obě užitečné, lepší je, když máte málo překážek tam, kde se pohybuje a když uklízí, když nejste doma, protože ani při vysávání ani při vytírání nepřekáží. Co se fungování týče, prima pomocník, gruntování nenahradí, ale běžný nepořádek zvládá. |
| katyn | 100343 |
|
|
18.11.2020 17:20:58
Mam roombu. Obyčejnou bez časovače nebo ovládání přes mobil. Vyhovuje mi to, protože stejně před zapnutím vždy místnost trošku připravím, zvednu židle u stolu, protože právě tam je nejvíce trubku tak aby bylo vše kompletně pryč. Jsem s ním strašně spokojená. Od loňských Vánoc mám ještě navíc koupený ten vytírací mop. Některý věci člověk prostě ocení až když je má🙂
|
| Fern | 155759 |
|
18.11.2020 14:48:44
Tak ten nas teda kouty vymete spolehlive,kdyz jede podel steny,prechody podlaha-koberec bez problemu,prejede i prah do vysky 1,8 cm.
Dalkac je fajn,kdyz ho potrebuju poslat "domu",ci zmenit rezim uklidu.nebo ho proste jen zapnout,nemusimse zohybat. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.