| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Vytírání a luxování

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 4200  [Dalších 3950 >>]
Půlka psa 24064
18.11.2020 7:40:53
Máme vysavač Xiaomi a vysávající vytírač Hobot. Obojí používáme denně a s obojím jsme spokojeni. Ne, že by to uklidili dokonale, ale zase se na rozdíl od manuální obsluhy nijak neprotiví dennímu používání, takže je to tu ve výsledku o hodně čistější než předtím bez nich.

Ten hloupější má jmého Blbís a ten chytřejší je Chobot.
-Velšice- 152842
18.11.2020 7:40:51
Mam Ilife 7 a Robzone duoro. Jsou uzasni, hlavne ten Robzone. Jedou u nas 2x denne. Ted byl tyden v servisu kvuli vetraku a chybel..
susu. 129001
18.11.2020 7:35:54
Máme teď relativně nově úplně obyčejný bez nějakého dálkového ovládání nebo tak, a přijde mi to fajn.
Prostě ho někam zavřeme ( v pokoji, kuchyni,...) a on tam šmejdí a vysává. Stačí mu třeba jen zahradit cestu, aby nevyjel z daného prostoru.
Nicméně vyžaduje opravdu relativně volné plochy, aby tam teda mohl sám jezdit po svém a povysávat co nejvíc.
Kombinaci koberec - rovná podlaha teda občas nedává, na tom přechodu se zasekává, ale není u nás problém ten kousek koberce na tu dobu sebrat.
No a občas to chce povysávat normálním vysavačem kouty, kam se nedostane.
PJana 86863
17.11.2020 23:27:23
Mám obyčejného roombu víc než 10 let. Stál tehdy přibližně osm tisíc. Za tu dobu jedna výměna baterie, jinak žádný problém. Teď vybírám nový. Určitě to bude zase roomba a opět bez vychytávek. Většina už má ovládání a sledování přes mobil. Tomu se budu snažit vyhnout. Mám obavu, že životnost vysavače je potom závislá na podpoře software. A pravděpodobně k tomu dokoupím samostatnou vytírací roombu.

Gladya, bývalá dasa, 63023
17.11.2020 22:32:11
Už dlouho přemýšlím o robotickém vysavači. Jakou máte zkušenost? Je k něčemu nebo k ničemu? Nejsou to jen vyhozené peníze a krám v bytě? A na co při výběru dát pozor?
Tuším, že jsou i na vytírání.

Nemusí to být nejlevnější, spíš mi je o poměr výkon cena. Koukala jsem že nejlevnější jsou kolem 5 nejdražší víc než 30 tisíc. Uvažuju, že kolem 10 tisíc by už měl být ucházející, pokud by vyšší cena znamenala nějakou šikovnou funkci navíc, snesla bych i trochu víc.
Je nějaká značka opravdu záruka nebo naopak propadák? Pár recenzí jsem četla, ale moc mi nepomohly.

Byt máme asi 85m, prahy malé, podlahy laminové plovoučky a jeden malý kobereček.

Sice nevím, jestli robota koupím, ale pokud ano, mám pro něj jméno R2D2.~:-D
Půlka psa 24064
17.10.2020 13:10:51
Co se týše vytírání, tak na to je nejlepší hobot. My ho tedy nemáme, ale má nějakou jinou technologii a vypadá to, že vytírá nejefektivněji. Akorát neumí objet koberec.
katyn 100343
17.10.2020 12:26:40
Taky mam roombu, sice drazsi ale max spokojenost. Taky kupuju tu nejlevnější, protože ty s extra vychytávkami ja nevyužiju. Nepotřebuju řídit přes mobil apod. před rokem jsem si od nich koupila i ten vytírací mop a taky bezva. Jednou za čas to setřu klasicky ručně s mopem normálním, ale na takovýto běžný, jemný prach, je tohle bezvadná vec. Je navíc krásně Tichá, takže manželovi nevadí když běží a on přitom kouká na televizi :-)
Sklizen Ruzova 150908
17.10.2020 9:52:06
Mám Robzone vytírací, už několik let a funguje perfektně. Jede téměř denně.
Levné sedací soupravy na Favi.cz - top výběr
-Velšice- 152842
17.10.2020 8:14:37
Mam Robzone a Ilife a spokojenost. Oba i mopuji.
PJana 86863
16.10.2020 23:36:57
Mám letitou zkušenost jenom s roombou a budu ho kupovat zase. Vydržel dlouho a nebyly s ním problémy.
Určitě budu kupovat nejlevnější typ. Nepožaduji žádné extra vychytávky. Spíš přemýšlím, že bych k němu Dokoupila ještě i vytírací roombu.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 4200  [Dalších 3950 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.