| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Vytírání a luxování

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 4200  [Dalších 3960 >>]
Fern 155759
18.11.2020 14:45:08
Je tu na toto tema nekolik diskusi z posl.doby,ja tam trebas psala konkr.zn. naseho robotaka,byl v akci za 6ku a pracuje jak cernej,sencor.
Gajka + 2 13976
18.11.2020 14:43:38
S dovolením se přidám s dotazem: Když je to ten vysavač s mopem...tak jak to je, když máme nějaké kusové koberce ...pozná to "on" při mopování, že tam tedy nemá "mopovat"? Počítám ,že ty hodně "chytré" stroje to třeba budou mít někde v aplikaci, že se to nastaví...ale v těch recenzích se často píšou protichůdné informace....tak kdyby měl někdo konkrétní zkušenost??
vlad. 38059
18.11.2020 13:11:48
Mam Roombu a miluju ho
libik 142094
18.11.2020 12:37:41
Je to pro i tak uklizené domácnosti s minimalistickým zařízením (nebo, kde se dají pohodlně vystěhovat nábytky) Když si člověk dá tu práci, tak ano, vysaje to všechno a pěkně. Také to nemá rádo různé propojovací trubky (topení)

V mé domácnosti se to neujalo, moc židlí, moc variabilních věcí, zkrátka moc života~:-D, dostala jsme ho od syna a sem tam se hecnu a pustím ho, aby mu to nebylo líto, ale fakt bych bez něj měla spíš míň starostí. Možná je to taky tím HO, při "řádném" zaměstnání by se člověk do nějakého úklidového stereotypu asi ukáznil.
Peppa 133447
18.11.2020 12:30:24
Máme už pár let obyč Roombu tenkrát asi za 8 tis., bez ovládání mobilem a podobných blbostí. Naprogramovat se dá. A taky kecá, nějakým nedopatřením jsme ho přeladili a mluví na nás francouzsky ~2~ Jinak vysává pěkně, největší vopruz je čištění, ptž máme všechny tři dlouhé vlasy, takže má občas dovolenou, než ho vyčistí manžel ~t~
Vítr z hor 100046
18.11.2020 9:56:24
Máme nějaký nižší model Roomby s připojením a programováním přes mobil. Vzhledem k tomu, že je vysávání přece jen hlučné, je fajn, když si to stroj vyřídí, když nejsme doma. Naprogramovala jsem ho jednou a funguje pořád podle rozvrhu. Doma je pořád relativně uklizeno – samo od sebe. To je na tom to nejlepší. Jen teda za lockdownu nás ten hluk a automatické zapínání docela otravuje (ale míň než kdybychom luxovali sami).
Občas mi napíše na mobil, že se někde zasekl.

Co mě překvapilo – že na mě ta bestie mluví. To jsem se nikde předem nedočetla, na návody většinou moc nehledím a najednou se se mnou vysavač začal vykecávat. Že se ztratil a chce zachránit. Že potřebuje vyčistit. Ať ho laskavě otočím zpátky břichem dolů. A jestli to nechápu, ať si pustím appku.
Gladya, bývalá dasa, 63023
18.11.2020 9:41:26
Zatím děkuji, včera večer jsem hledala diskuse o robotických vysavačích a nenašla. Ráno mi došlo, že mohou být jinde než ve zkušenostech s výrobky a teptve poté jsem si všimla,že je to přesunuto k luxování. No snad nevadí, že je to poněkolikáté, objevují se nové modely a vychytávky.
Gladya, bývalá dasa, 63023
18.11.2020 9:33:39
~R^ Tohle je přesně ono:to možná rozhodne~:-D

"Ne, že by to uklidili dokonale, ale zase se na rozdíl od manuální obsluhy nijak neprotiví dennímu používání"
Šatní skříně se zrcadlem na Favi.cz - opticky zvětšíte ložnici
Půlka psa 24064
18.11.2020 7:47:44
Jeden z našich nez dálkáče nefunguje, resp spustí se, ale nejde mu měnit program (vysávání, vytírání). To je trochu seroucí (ovladač se hledá hůř než vysavač).
-Velšice- 152842
18.11.2020 7:41:35
Jo a ovladace maji oba, nevyuzivame, mopovani maji taky oba, vyuzivame.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 4200  [Dalších 3960 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.