| Vítr z hor | 100046 |
|
|
9.6.2020 14:14:55
Mame v praci 2 Karchery. Jeden SC 5 a druhy ten nejvetsi s odsavanim. Ten mensi je skvely na spary a nerez, dobry na okna a dlazbu. V podstate by stacil, ale v dobe koronavirove musime 2x tydne parit koberce, takze je nutne odsavani (jinak bychom cvachtali). Ten druhy je v podstate stejny + ma odsavani.
|
| neznámá | 91073 |
|
9.6.2020 13:52:31
Mám Karcher, asi SC4, musela bych se podívat. Umí pouze páru, nevysává.
A jo, je to dobrý. Vyčistí to dlažbu s vyraženým vzorem nebo třeba bílé spáry, celkově to vyčistí věci nevyčistitelné. Ale počítej, že to vyndáš párkrát do roka na velký uklid, není to na každodenní uklízení. |
| sun 15 | 88122 |
|
|
9.6.2020 13:44:36
Máte doma někdo parní čistič Concept ? Nebo neco podobného .. jsou to vyhozené peníze nebo to opravdu párovou vyčistí koupelnu , vodní kámen , spáry atd ... moc děkuju za názory a zkušenosti ...
|
| katyn | 100343 |
|
|
13.5.2020 22:49:10
Mam roombu. Obyc bez vychytavek protoze stejne davam vzdy nejake veci na stranu. Az pak ho poustim.
Ted mi manzel koupil i mopovac. Taky neco od roomby. Na jemny prach ok. Jednou za cas ale vytru poradne klasicky. Bez mopovace bych se obesla, bez robotickeho vysavace uz ne ![]() |
| Velšice | 92803 |
|
|
13.5.2020 16:29:41
DaVinci, i ty moderni stale zerou kabely.
|
| Velšice | 92803 |
|
|
13.5.2020 16:26:05
https://m.aliexpress.com/item/32788286573.html?pid=808_0000_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32788286573&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=7737amp-cdmfFfd7_91WqitRKixbmQ1577356836001&browser_id=a85fa441be214167a494e328562af94e&is_c=Y
a https://www.robzone.cz/roboticke-vysavace/duoro-xclean-profi/ Nekdo je hodnoti spatne, ale mam porovnani s roombou a za me dobry. Jen upozornuju,ze mopovani je spis mokre zametani, proste to stahne prach, rozhodne to ale neumeje fleky, atd. |
| Lenka Pražanda | 128023 |
|
13.5.2020 14:07:05
Terapeutko, větší kamínky myslíš štěrk? Ten mi právě vadí. Nosíme si ho domů celoročně. V Praze se tím hodně sypou cesty. Děti to bohužel mají i v batohu a pak to vysypou v pokoji
Netuším jak se jim tam dostane. Druhá věc jsou gumičky z fotbalu. Jestli tohle ten robotický vysavač nepobírá, pak mi moc platný nebude ![]() Pod stolem by projel, myslím že se vejde mezi nohy židle. Ale okolo těch nohou to nejspíš nevezme. |
| terapeutka | 100134 |
|
|
13.5.2020 13:45:00
Mám hyperaktivní štěně ničitele - první den na to koukala a chodil za ním, pak už ignorace, jen si mu blbka zásadně lehá do cesty, takže do ní občas nabourá
, ale i tak jen vyskočí lehne si o kus dál. Na noc/v naší nepřítomnosti ho teda schovávám včetně nabíjecí stanice, vysávám jen, když jsem doma (nebudu riskovat, že si ho z nudy přežvejkne . Kočky taky jen čumí, ke zklamání dětí se na něm ani nevozí (to viděly děcka na youtube ). A na ty chlupy fakt pecka, my jsme doma 4 dlouhovlasatí, chlupatý pes a dvě kočky a předtím se nám na krajích místnosti shlukovaly koule chlupů a vlasů jako na divokém západě teď vypustím obden robotka a je to Jen ta nádobka nám kapacitně nezvládá, ale to by nedávala u žádného typu - musím během vysávání několikrát vysypat. |
| terapeutka | 100134 |
|
|
13.5.2020 13:36:05
Nemusíš hned zvedat - stačí trochu vysunout, vysavač si to pak obkrouží i kolem noh.
Já před vysáváním jen sesbírám poházené psí hračky (ať je zbytečně nesune před sebou), pak většinou zatarasím prahy- máme jen nízké přechodové lišty a na jednom místě mezi kuchyní a obývákem se mi zasekává, proto tam hodím box/bednu, aby se soustředil jen na jeden pokoj pořádně. Já mám od ledna značku Tesla T40, který vysává nebo mopuje a jsem spokojená. Jen je na naši chlupatou a vlasatou domácnost moc malá nádobka na bordel, ale kapacitně by tam ani větší nevlezla, takže prostě během vysávání několikrát vypnu a vysypu (=vysávám jen když jsem u toho). Na chlupy, prach, vlasy, drobky...je perfektní. Nepobere jen větší kamínky nebo třeba kočkolit. Mopování využívám taky často - nevytře úplně perfektně (pokud nevymácháte několikrát během akce tu mopovací hadru), ale na běžné otisky tlapek, kapky a běžnou údržbu podlahy úplně stačí. Mrzí mě jen, že jsem na na něj čekala tak dlouho, měla jsem si ho pořídit mnohem dřív ![]() |
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
13.5.2020 13:35:07
no on to klidně bude dělat za tvé nepřítomnosti, ale prostě vysavač, který se dostane všude i když tam něco stojí zatím nevynalezli no
když vysáváš ty tak ti taky uhýbají židle sami? Pokud nechceš dávat židle pryč tak nedávej, jen holt pod nimi nebude vysáto. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.