| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Vytírání a luxování

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 4200  [Dalších 3880 >>]
DaVinci 49945
13.5.2020 13:19:50
Tak zvedneš židle jednou za čas. Více času se bude miláček proplétat.
Lenka Pražanda 128023
13.5.2020 12:06:24
Tak to není nic pro mě. Chci aby to dělal za mé nepřítomnosti. A zvedat židle před odchodem do práce? To ne. Nechci se vracet někam, kde to vypadá jako zavřená hospoda ~:( Děkuji ~x~
Janinka a dvě princezny 132403
13.5.2020 11:38:44
je třeba prostor buď trvale přizpůsobit nebo před použitím trošku připravit např. ty záclony zvednout na topení, aby vysavači nevadily. Mě příprava prostoru nijak nevadí, když to ten drahoušek udělá za mě. To je trošku jako s myčkou. Taky to do ní nandáš, když víš, že to umyje ~t~
Já ho mám krátce a zatím jsem ho pouštěla jen za své přítomnosti, ale i to se mi líbí, že třeba vařím a on mi tam zatím jezdí a uděláno je tudíž oboje a i klidně odběhnu od plotny abych mu odšoupla to nebo tamto, aby tam taky mohl.
DaVinci 49945
13.5.2020 11:38:34
Mám zkušenosti s prvními generacemi robotických vysavačů. Kabely mohou být problém, několikrát jsem našla naši Roombu s namotaným kabelem na kartáči. Když chceš úklid skoro dokonalý, musíš židle zvednout. Po skonu našeho pejska a skonu druhé baterie jsem Roombu hodila do elektroodpadu. Nyní máme opět psa a ještě kočku, tak koukám na novější verze. Díky za téma, trefilo se do vkusu ~s~
13.5.2020 11:35:08
no tak jasně tam kde se nevleze nemůže vysát, židle převrátit na stůl, nohy stolu objede kolem dokola takže vysáto kolem nich je taky dobře. Tomu mému kabel nevadí. Najel na kabel své dobíjecí stanice, trošku s ním zatřásl a jel dál. Nepředpokládám, že má takovou sílu, že by shodil např. tu lampu. U mého vysavače je v balení ještě taková magnetická páska, kterou můžeš položit před místo kam nechceš aby jel právě proto, že se třeba bojíš (více kabelů o počítače)že něco shodí, když ty tam nejsi.
Lenka Pražanda 128023
13.5.2020 10:29:42
Předpokládám, že nevysaje pod stolem když budou zasunuté židle a asi bych musela zkrátit záclony. Jinak asi žádný zádrhel. Co kabely? Lampa, prodlužovačka, válí se na zemi. Zalištovat to nejde.
13.5.2020 10:15:11
záleží jak to u vás vypadá. Běžný roh vysaje, ty kartáčky jsou dost dlouhé, aby se dostaly i do rohu i když je vysavač kulatý. Mě ten vysavač nevysaje jediné místo a to je roh u kuchyňské linky do L, kde se nedostane až dozadu k liště kvůli skříňce. Jinak všechno ano.
Lenka Pražanda 128023
13.5.2020 10:05:02
Nebude vadit když budu plevelit? Ať tu není další podobná diskuze ~;) Zajímá mě konkrétní zkušenost těch co ho máte. Vysaje opravdu všude stejně jako když to udělám ručně? Ten kulatý tvar mi evokuje že se nedostane do rohů a tam se pak budou válet chuchvalce prachu.
Mám všude plovoučku, první patro, dost se tam práší plus pyl když kvetou stromy. Přijdu z práce a první co udělám je, že vezmu do ruky koště ~:( Bylo by hezké přijít do čistého :-)
Kvalitní manželské postele do vaší ložnice na Favi.cz
13.5.2020 9:51:13
já mám žhavý tip - v pondělí jsem si koupila Sencor srv4000 v Planeo elektro, kde ho mají u příležitosti znovuotevření tento týden o 1500,- levnější (z 6 na 4,5). Pokukuju už delší dobu a je to můj první a chtěla jsem i mopovací. Nejdřív jsem chtěla něco dražšího jako RobZone nebo tak, ale nemám velké plochy a nedokázala jsem posoudit, zda tak výrazný rozdíl v ceně bude mít tak velký efekt na výkon a kvalitu. Pán v elektru říkal, že Sencor nyní hodně expanduje a i další firmy na to najíždějí a ceny půjdou do dvou let hooodně dolů právě u těch drahých modelů.
Zkusila jsem si sání i mopování a je to moje nová ~s~
Mopování se teda nedá přirovnat k vytírání, je to spíše kompromis mezi vysátím a vytíráním, ale pokud ho člověk zapne denně nebo obden (dle provozu doma) pak si myslím, že vytírat budu max. 1x měsíčně (možná i dýl ~j~)
Ze zvířat máme jenom morčata, ale i ta pouští chlupy a hlavně holky s nima všude pouští piliny ~q~
Markéta 121171
13.5.2020 7:11:40
Mame asi tri tydny ten samy a velka spokojenost.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 4200  [Dalších 3880 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.