| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Sexuální výchova

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 6707  [Dalších 6547 >>]
Půlka psa 24064
6.6.2021 16:41:04
Tak na to má koukat doma a ne na veřejnosti. Taky nemůžu třeba chodit po metru nahá a argumentovat tím, že se lidé nemusí koukat.

MM měl třeba kdysi takovou dost zvláštní kolegyni, co nenosila kalhotky pod sukní a na poradách pro více osob, si jednoho člověka vybrala a úmyslně mu ukazovala, co pod tou sukní má a dělala to tak, aby to viděl právě jen ten jeden člověk. Vadilo to MM i kolegům a nakonec jí nějak kvůli tomu neprodloužili smlouvu. Přitom by se taky dalo říct, že se tam teda nemuseli koukat a ženskou už jistě viděli, tak vlastně o nic nejde. ~d~
sovice 18997
6.6.2021 16:37:28
Libiku,
Tvuj postoj mě fascinuje, protože někdo před deseti lety vyjadřoval nějaké postoje, je divné, že dnes zakladatelce něco vadí?

Imho je dobré se rozcilit, není žádoucí, aby se společenská norma v tomto směru rozvolnovala.

Ale nejvíc mě tedy vadí Analfabeta a spol., že je to viņa špatně vychovaneho osmiletého děcka.
Analfabeta 141613
6.6.2021 16:35:07
Půlko, pán neukazoval, ale dítko se mu náhodou podívalo na displej.
Půlka psa 24064
6.6.2021 16:20:59
Nejspíš se mu nestalo nic, ale mně by třeba bylo dost nepříjemné sedět těsně vedle pána, co si v MHD pouští na mobilu orální sex a to jsem nějaký sex i v životě zažila a i na videu viděla. Přijde mi to neslušný a třeba to zrovna s tímhle pánem zažívat nechci. Přišlo mi třeba i nepříjemný jet metrem s exhibicionistou. Jistě jsem předtím nějakého nahého muže taky životě už viděla, ale to s tím jaksi nemá co dělat. Jen je lepší to vidět a zažívat, když si to vyberu já, a s kým si to vyberu já a ne, že to za mně zvolí nějaký cizí pán v metru. Tohle je navíc dítě, tomu by žádný dospělý neměl ukazovat orální sex, ani kdyby o to to samo to dítě stálo.
Senedra 14756
6.6.2021 16:11:43
libik, tak děti asi ví, že existuje sex, ale nemusí být s jeho reálnou podobou konfrontováno tímhle stylem v osmi letech.
libik 142094
6.6.2021 16:08:53
Pokud jde "o padnutí zraku" tak co se tedy tomu dítěti vlastně stalo?

Zhruba před 10 lety se tu matky předháněly v tom, kdo má liberálnější a otevřenější sexuální výchovu, tak předpokládám, že v rámci ní děti ví, že existuje sex.
Půlka psa 24064
6.6.2021 16:04:33
"Pardon, ale sledovala vůbec to dítě, když jeli spolu?"

Není povinností matky neustále koukat to, na co padne zrak osmiletého dítěte a nikdy se nepodívat na svůj telefon. Zato je povinností pána tomu dítěti neukazovat orální sex. Byť si myslím, že mnoho lidí vyhodnocuje věci zvláštně a strká hlavu naprosto nemožně rizikových situací, tak o tenhle případ tu evidentně vůbec nejde.

Zkrátka úplně obyčejně jela metrem matka s dítětem a přijde mi naprosto pravděpodobný nevšimnout si, na co dítě v metru hledí, i když se o něj normálním způsobem stará a zajímá. Ona sama jeho dispej nejspíš v zorném poli neměla. Nakonec, i kdyby si matka videa všimla spolu s dítětem, tak by to na věci nic moc nezměnilo. Možná by se změnilo vyústění situace, ale to je tak všechno.
K_at 121378
6.6.2021 15:59:33
Analfabeto, a co jako???
Analfabeta 141613
6.6.2021 15:36:28
Termixi, minulý týden jsem byla v Praze. S batoletem v kočárku. Vystoupili jsme na stanici, kde není výtah ani jiná možnost se dostat na povrch s kočárkem. Což jsem jako mimopražská absolutně netušila. Žádná cedule, žádná možnost, jak přivolat pomoc. Kukaně na konci nástupiště prázdné a pro jistotu zamčené, nikde ani tlačítko pro přivolání pomoci. Nakonec mi pomohla mladá paní, která mi i řekla, že hodně stanic metra prostě výtahy nemá. To já ale nemůžu vědět, že. Neuměla jsem poté vyjet s kočárkem po eskalátoru, tak jsem ho ze zoufalství zastavila. My vidláci prostě eskalátory na vidlákově nemáme. Zastavení eskalátoru konečně přivolalo obsluhu. Vyslechla jsem si k tomu poznámky na téma že nejsem schopná se starat o roční dítě, když neumím vyjet s kočárkem po eskalátoru a podobné kecy. Jo, a taky to, že zaměstnanci metra nemají žádnou povinnost pomáhat podobným cestujícím, jako jsem já. Což mě ovšem docela nasralo, tudíž následoval poměrně ostrý dopis na vedení dopravního podniku (které na webovkách ani nemá kontaktní mail!!) s kopií na magistrát a na televizi, jak se jezdí ve 21.století po Praze s kočárkem. Co kdyby tam jel invalida na vozíku? Tak si opět nastoupí do metra a pojede jinam a na příslušné místo pojede po povrchu? Jsem nasraná ještě dneska, když si na to vzpomenu.
Analfabeta 141613
6.6.2021 15:27:10
Ano, dítě tam mělo matku. Co ale ta matka dělala? Koukala taky do mobilu? Pardon, ale sledovala vůbec to dítě, když jeli spolu? Pána s mobilem zaznamenala, ale i tak: co dělala ta matka?
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 6707  [Dalších 6547 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.