| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Klub starých paní a pánů

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 15522  [Dalších 15272 >>]
ronniev 8556
25.3.2010 23:23:56
Skvěle! tak to jsem ráda, že se to povedlo. Budu zvědavá, co tomu řeknou, my jsme se bavili všichni.~z~
tinas 8544
23.3.2010 12:57:52
Hezké odpoledne všem.

Ronie,
představ si,co se mi podařilo. Podařilo se mi sehnat lístky na toho Pana Kaplana. Sice jenom dva,takže půjde jenom syn s manželem,ale mám je. Hurá!!!!
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094
22.3.2010 7:42:54
Tinas, ano Kuba seká latinu už 4 měsíce..do práce chodí tři týdny, ale má to tak, že to má přes nějakou pracovní agenturu, zaměstnala ho firma HPF a poskytla firmě ITT, takže 30-40% jeho platu jde těm firmám, navíc to má brigádu na 4 týdny....ale rýsuje se mu super práce, kéééééž by vyšla.

a heslo do deníčku zkus napsat, že chceš být přítel...anebo zkusím to správcovské poslat na icq..ale nevím, jestli si ho pamatuji
tinas 8544
21.3.2010 17:04:08
Ajko díky moc,ale nemůžu se do deníčku dostat. Můžeš mi prosím do emailu hodit heslo a nick. Nevím co dělám špatně. Děkuji. Moc ráda se na Adélku podívám.
:-)

Mimochodem píšeš,že Kuba chodí do práce,takže předpokládám,že alespoň v této oblasti jsi si mohla vydechnout.~x~
21.3.2010 7:38:55
do deníčků jsem dala odkaz na fotečky i na youtube
21.3.2010 7:03:47
Tinas, že Adí povedu do školky, to mě děsí už teď...strašně to letí...Je šikulka, sice nechodí, jen okolo nábvytku, za ruce, ale lozí po čtyřech, konečně na to přišla před třemi týdny, já nechtěla, aby nejdřív chodila, protože pro správný vývoj páteře, se má nejdříve lozit..a ona se jen plazila a pak rovnou na nožky...sedí, samozřejmě...a dělá neslyším, neslyším..papa... paci, paci....jak je veliká...indiána..no takové ty první ukázky umí všechny...říká máma, táta, děda, babu..Kubovi říká Abu a Maki Mai..miluje hlavně Kubu, když dojde z práce, je posraná, zatím co dojde táta, k němu nechce jít..Kuba s ní dělá šílené blbiny, navzájem se milují a naučil jí strašně moc věcí a slov..

Hodím do deníčku odkaz na YOUTUBE, můžeš kouknout, co uměla před dvěma měsící...
tinas 8544
18.3.2010 16:23:24
Ajko,
díky za info. :-)
Docela mě láká to zkusit,protože je to přeci jenom blíž a ten Egypt to je let přes 4 hodiny.Manžel by měl radost,že tam není takové vedro jako v Egyptě. On ty horka moc nemusí.

U vás je ještě sníh?~e~
Já jsem právě uklízela terasu,aby se tam dal koupit nábytek a těším se,že dnes svítí sluníčko.Já už fakt letos sníh nechci ani vidět. Br!

Náš mladej zahodil už před dvěma roky lyže a jezdí jenom na snowboardu. Tvrdí,že na lyžích už zapomněl. :-) Je to neuvěřitelný,ale naučil se na tom sám. Já bych si polámala všechny kosti v těle,ale ty děti jsou na to prostě šikovný. Kamarádky holka byla teď na lyžáku a za týden jezdí taky na snowboardu. Jsou prostě šikovný.
Ad koníčci. Naty pořád žebrá,ale já mám právě strach z těch pádů. Naty je chrastítko a tak se bojím o to víc. Na koňském táboře se jí,ale moc líbilo.

No a co malá,co už umí a jak roste? To je stejně hrozný,že už měla rok. Strašně to letí. Ani se nenaděješ a povedeš jí do školky.
18.3.2010 16:03:49
na chalupu jsme chtěli už před dvěma týdny....ale napadl sníh..Maki jezdí celou zimu v hale, já teď nemohla, od začátku roku byla možná 5x a navíc padala, jak zralá hruška, já šílím strachy...ořed týdnem ve čtvrtek jsem s ní byla a konečně nespadla...koně se jim v hale plaší a blbnou, už aby bylo jaro a jezdilo se venku...Teď jsme byli v neděli a včera na lyžích, já je zavezla, ona s neteří jezdila...na svahu 10 lidí, prostě žádná řada na vlek, sníh mokrý, ale spadla jen jednou, tak to nevadilo
18.3.2010 16:00:45
Tinas, je tam chladněji..dva dny pršelo, ale mrholilo, to jsme vyrazili s dětmi do Burgasu na výlet...ale z 12 dnů jsme se 10 dnů koupali, takže v pohodě...i já, která do chladnější vody nevleze...moře je ještě teplé a nejsou taková vedra...bylo 25°C a když pršelo, tak o 5 míň...
tinas 8544
18.3.2010 8:41:40
Ajko,
a v září je tam ještě normálně teplo nebo už je tam chladněji?
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 15522  [Dalších 15272 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.