| tinas | 8544 |
|
|
18.3.2010 8:40:03
Dobré ránko.
Ronnie, tak to jsme byli v Tropicalu stejně. I my jsme tam byli v listopadu na tři dny. ![]() Když jsme byli v Řecku také jsme si neobjednávali žádné jídlo,abychom nebyli vázaní časově,ale raději jsme chodili do taveren. Péťa pořád říkal,že chce souvláky,ale to měl asi 4a půl roku,takže měl nárok . ![]() Želvičky jsme viděli,ale ne ty karety,ale jenom malé. Karety jsme právě viděli v Egyptě.Ty malé chodily normálně po městě. Sundavala jsem je ze silnice a nosila do píniového parku. Ano bubny jsou pořád v kurzu,ale mě to moc nevadí. DO obýváku tu není zase tak moc slyšet,aby to rušilo. Tedy,když se zavřou všechny (3) dveře. Jinak to slyšet je a dost.Pokud mě nebolí hlava,tak mi to,ale fakt nevadí.Ajko, tak to držím palce,aby bylo všechno už definitivně dobré. ![]() S malou Adi bych určitě vyrazila. Pokud rozumně zvolíte destinaci po Evropě a ne tu Afriku,tak to bude v pohodě uvidíš.Po Evropě jsou lety cca 2,5 hodiny.Určitě by to na odpočinek pomohlo vám všem. Předpokládám,že za chvilku zase začnete vyrážet na chaloupku ne? Ještě Maki jezdí na koni? Naty po tom pořád děsně touží,ale teď má to krasobruslení,tak tolik nežebrá. ![]() |
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
18.3.2010 6:50:04
do fakultky na kontrolu jdeme příští týden, do Olomouce, k tomu doktorovi, co nás operoval jedeme 4.května
Po operaci měla koontrolní ultrazvuk, ale to bylo ještě vše oteklé, tď příští týden už uvidí dr. víc... V Bulharsku jsme byli na Slunečném pobřeží, byli jsme až v září, prý je tam červenec a srpen hlava na hlavě....tož raději nějaké menší letovisko....ale letěla bych zase...nevím, jestli je to s rok a půl starou Adi reálné, ale chtěla bych v létě k moři... |
| ronniev | 8556 |
|
|
17.3.2010 21:12:15
Jojo, Tropical Island, to je nádhera. Byli jsme tam v listopadu, a jako únik z reality je to krásné. Ale když pak člověk vyleze ven...
![]() Do Řecka jedeme na Zakynthos, doufáme, že uvidíme i nějaké ty želvičky, má na ně být sezóna. Zkusili jsme to letos bez stravy, protože řeckou kuchyni všichni milujeme, takže budeme chodit do taveren. Bicí u vás pořád v kurzu? No, tady by to nešlo, asi by nás odsud vystěhovali Ono úplně stačí, když děti cvičí zároveň na klavír a na kytaru, a já mám chuť utéct za hory za doly. No, ale spískala jsem si to sama.![]() |
| tinas | 8544 |
|
|
17.3.2010 20:33:01
Ronnie,
ta Tatralandie se mi taky moc líbí. Dívala jsem se na to na netu,ale nebyli jsme tam zatím. Pokud by se vám chtělo zažít něco podobného v zimě zajeďte si do Německa do Tropical Islandu. To je pro děti opravdu zážitek. Je to od nás směr Drážďany a pak rovně směr Berlín. Z Prahy jste tam asi za 3 hodiny. Ad návrat domů. Taky jsem se bála toho,že všichni onemocníme,ale zatím se všichni držíme v cajku,tak to snad tak i zůstane. Všichni bychom se nejraději otočili a jeli zpět a to včetně manžela,který jinak teplo moc (vůbec) nemusí. Dokonce si vzal do auta Egyptskou hudbu. Asi přivolává teplo. Kdyby to pomohlo šla bych klidně mlátit do Péťových bubnů,ale obávám se,že by spíš začalo pršet. Nevím,jak to dělá,že jemu to ladí,když hraje,prtože já dělám to samé,ale je to naprostý chaos. Prostě hudbu v sobě fakt nemám. ![]() Kam do Řecka razíte? Ajko, kde v tom Bulharsku jste byli? Teď nám na dovolené několik lidí to Bulharsko hodně vychvalovalo. Je tam taky takové teplo jako v té Africe nebo tam bývá přibližně jako u nás nebo v Chorvatsku? Ajko, co malá,jak se drží po té operaci? Už máte definitivní výsledky? |
| ronniev | 8556 |
|
|
17.3.2010 19:16:40
Jj, polívkama jsme se cpali ve velkém...
V termálu jsme byli, tentokrát v Tatralandii. Senzace! Možná to v létě zopakujeme, aby si děti užily i ty venkovní skluzavky. Ale zimní pobyt u teplých moří, to je věc, která se mi líbí teoreticky (ohromně!), ale praktická realizace je horší. Zkusili jsme to jednou, a to jen na konci října; tam bylo dvaatřicet v deset večer, doma sychravé listopadovo kolem pěti stupňů, a já z toho měla 1) příšernou depku a 2) příšernou chřipku. Takže opakovat to nebudem. Spíš se budu těšit na léto, jedeme do Řecka. Musíme ten arabský svět občas proložit nějakou normální civilizací. ![]() |
|
|
17.3.2010 12:55:29
to je fajn, že si můžete takto užívat i v zimě....
|
| tinas | 8544 |
|
|
16.3.2010 13:46:55
Ahoj Ronnie,
tak s námi příště pojeďte do tepla. V tomhle hotelu už jsme byli po druhé a opět nezklamal. Tobogány pro děti jsou tam taky. Korály přímo u hotelu,krásná zahrada,jídla a pití pořád dostatek pro toho,kdo má zájem. ![]() Chtěli bychom v létě vyrazit znovu. Opravdu to stojí za to. Já už jsem letos fakt na hory nechtěla. Je mi zima i tak. Působíme tu trochu divně,jak jsme opálení. Natálka přišla včera se školy s brekem,že se jí smáli,že je indián. ![]() Nicméně předpokládám,že i vy jste si určitě báječně užívali. Mňam hned bych si dala halušky nebo ty jejich polévky co prodávali pod sjezdovkou nebo nahoře u lavičkové sedačky.Byla jsi v termálu? Jo holky, zejména Dali a Agatko, pokud budete mít zájem přivezla jsem si z Egypta dvě taneční cd s hudbou. Moc hezké. ![]() |
| ronniev | 8556 |
|
|
16.3.2010 13:27:35
Tinas, chyběli jste nám na Roháčích! Tedy byla tam výrazně větší zima než v Egyptě, půl týdne kolem mínus 12 stupňů
![]() |
| tinas | 8544 |
|
|
14.3.2010 20:08:57
Ahoj holky,tak jsem zase zpět po prázdninách. Letos jsme nejeli na hory,ale za teplem. Vůbec se nám nechtělo zpět. Představte si,že v Egyptě je 34C a na sluníčku ještě víc. I moře už je teplé. Prý tam obvykle touhle dobou bývá 17-18 C,ale letos je tam takhle teploučko. Užili jsme si to bezvadně,ale všichni jsme spálení a je nám děsná kosa.
A co je nového u vás? |
|
|
2.3.2010 18:24:38
Jani, jde to tam jak na běžícím pase....jedno dítě v 8...další v 10 a poslední ve 12..ten dr. vůbec ze sálu nevychází a pak se po operaci převáží na dětskou jipku, na opačné straně nemocnice...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.