| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Klub starých paní a pánů

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 15522  [Dalších 15252 >>]
Jana Z. 4110
2.3.2010 11:56:06
Ajko,

urcite se musela povest!! ~x~~x~
Uzily jste si tedy...

Akorat mne prekvapuje, ze doktor co operoval, si nenasel chvili vas informovat hned po operaci...az az za 2mesice na kontrole~e~

Ale at je vse v poradku, MUSI !!~x~
tinas 8544
2.3.2010 7:46:23
Ježiši Ajko,
to muselo být strašné. Naštěstí už to máte obě za sebou,tak ať už je všechno v pohodě.~x~~x~~x~
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094
2.3.2010 1:57:00
úpříští týden máme kontrolu tady na nefrologii av květnu jedeme do Oomouce, tak uvidíme..pokud se operace povedla, jako první,máme zdravou holčičku~b~
2.3.2010 1:56:14
mám úžasnou holčičku...holky, ona je tak statečná, že je to až k neuvěření...tatínek se směje, že je silná po mamince :-)

Operace byla nějaká komplikovaná, stále ještě nevíme,co se přesně přihodilo, na sále měla být nanejvýšdvě hodinky a byla tři....jakjsme jí s dr. a sestřičkou vezly na JIPku, tak mi jen řekla, že problém měl operáter, že z hlediska narkozy bylo vše v pořádku...mohlo to prý více krvácet anebo po otevření mohl vidět něco, co na ultravuku neviděl..s operáterem budu mluvit až 4.5. na kontrole...První den spinkala, jen jsme s manželem nahlídli odpoledne a já tam pak ještě večer postála dvě hodiny u postýlky, to už na mě střídavě koukala a byla mimo...Druhý den ráno jsem měla obrovskou radost, protože mě poznala...bylo to o 24hodin dřív, než po první operaci....takže pátek a sobota jsem stála od rána do noci u postýlky, podávala hračky, bavila ji,a odbíhala jen na jídlo o dvě patra níž....nechali mě hodně dlouho do noci, odcházela jsem po desátě....v sobotu dostala teplotu, přes 38°C...měly jsme jít na oddělení už spolu, ale pobyla tam do neděle, naštěstí zánět vyloučili...
V neděli jsme měly krizi, jednak mě ránodr. a sestra nepustily na pokoj za Adi, že návštěvy jsou od 10hodin a já stále 5metrů od dveří pokoje a slyšela, jakAdinka pláče a volá mama, mamama..strašně a čekání hodinu a půl do desáté probrečené, měly jsme z toho obě asi pěkné trauma..neděle byla začarovaná, dali nás na pokoj, Adi nemohla usnout, konečně jsem jí po dlouhém uspávání uspala, vzbudila jí sestra měnící pytlík na moč...pak se ucpala kanyla, další probuzení, spadl na ní stojan s kapákem a jen zázrakem se jí nic nestalo....o půlnoci konečně usnula...a od pondělka bylo líp a líp...v úterý vytáhli jednu hadičku, tak jsem po 6-ti dnech mohla ponosit....ve čtvrtek druhou hadičku (z operované ledviny), byl to drén 15cm dlouhý....holky, ona u ničeho ani nezaplakala...v pátek kontrolní ultrazvuk a odjezd domů....mezitím dvě návštěvy tatíánka a jedna babičky a dědy....odvezl nás tam Kuba a ten pro nás také v pátek přijel, když už je bez práce a dělá jen binec, tak aspoň k něčemu je užitečný a hodný....tam i zpět jsme jeli vlakem, jelikož je to rychlejší než autem, děda nás čekal na nádraží autem, v Olomouci stojí tramvaj u nemocnice, takže je to pohodlné..Adi usnula v tramvaji v Olomouci, čekání 30minut na vlak, hodinovou cestu vlakem, autem z nádraží 10 minut...vše prospala, probudila se až před domem...
Hortensie 56767
1.3.2010 10:58:00
Ajko,
to je dobře, že už to má malá za sebou. Věřím, že úspěšně.
Dej vědět, jak to probíhalo.
JaninaH 12107
28.2.2010 13:30:00
Ajko, to je dobře, že už jste doma ~x~
Jak to probíhalo a jak jste to snášely?
J.
tinas 8544
26.2.2010 16:17:37
Hurá,čekala jsem netrpělivě na zprávu,od tebe.~x~~x~~x~
26.2.2010 15:35:58
JSME DOMA! až se zaběháme,,,,napíšu
AlaKs 15990
16.2.2010 19:39:47
I já se připojuji ke gratulaci! Tinas, ať se ti vše daří.

Ajko, moc držím palce.

U nás vcelku dobré, jen to jaro by už mohlo přijít!
Hortensie 56767
16.2.2010 16:35:25
Tinas,
i já ti přeju vše nej, nej, nej.

Janino,
já myslela, že máš na narozeniny a svátky nějakou šikovnou tabulečku, v níž všechno je a z níž se ti to samo připomíná.~;)

Ajko,
držím palce! Ať se zadaří!
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 15522  [Dalších 15252 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.