| Hortensie | 56767 |
|
|
4.2.2010 14:15:31
Álo,
to je pokrok, když jsem (asi dva roky po škole) ležela v nemocnici, měřila se teplota ve 4:30. Pak kolem 5. hodiny trochu utichl ruch, a když kolem půl šesté člověk začal znovu usínat, vrazily do pokoje sestry kvůli odběrům krve a jiných tekutin. Velmi příjemná rána. Strávila jsem tam skoro dva měsíce a musím říct, že jsem měla dost. Bezdomovec spící sladce na nemocničním WC - uf, to je darda! Když tak někdy jdu kolem některého z těch opravdu jetých, říkám si, že bych fakt nechtěla být v kůži posádky záchranky či nemocničního personálu, kteří se s ními v případě nějaké nehody dostanou do kontaktu. Asi jsem slaboch, ale čichové vjemy určitého druhu mi působí nepřekonatelné fyziologické potíže. ![]() |
| JaninaH | 12107 |
|
4.2.2010 11:10:22
Bezdomovec na kožním
![]() |
| AlaKs | 15990 |
|
|
4.2.2010 9:32:41
Tinas, to by bylo báječný. Jen co budu mít zprávu v ruce, přepíšu ti ji do e-mailu. nejhorší je totiž "lékařská" řeč, který nikdo nerozumí...
![]() Zvláštní je, že některé věci jsou stejné všude a navzdory pokroku v každé době, např. měření teploty v šest ráno a uklízení na pokojích v sedm... Ale zažila tam i zábavné historky: jednu noc jim tam na záchodech přespal bezdomovec, pak je sestry půl dne dezinfikovali... ![]() |
| tinas | 8544 |
|
|
3.2.2010 17:43:44
Jé na Karláku na dermatovenerologii pracuje moje spolužačka. Jestli máš dg. písni mi zeptám se jí co by to mohlo býct pokud bys chtěla. Třeba bude vědět.
|
| Hortensie | 56767 |
|
|
3.2.2010 17:04:28
No, Álo, potěš pánbu,
myslím, že na dermatologicko - onkologickém oddělení by dostal vyrážku i úplně zdravý člověk jen z toho, co tam vidí za hrůzu a utrpení. Možná je nakonec lepší, že postel potřebovali a dceru pustili - minimálně pro její psychiku. Ještě aby se uzdravila! Brzy! |
| AlaKs | 15990 |
|
|
3.2.2010 15:57:54
No bohužel asi ta druhá varianta. Jsem trochu otřesená ve víře v naše vrcholné zdavotnictbví. Hlavně komunikace nějak vázne. Báru pustili narychlo (potřebovali její postel
), tak nemá ani výstupní zprávu. Ale krev, moč a stěry jí vzali a nic nezjistili, tak si říkám, že to snad nic vážného není. Nejspíš, jak jsem pochopila, to byla infekce, která spojivkami (zánět spojivek, který jsme nějak nezazanamenali), vlezla na kůži. Chci se s výstupní zprávou (ta přijde poštou) zastavit u kožní doktorky, která ji do nemocnice poslala a požádat ji o převyprávění pro prostého člověka. Zase na druho stranu chápu, že na dermatologicko-onkologickém oddělení vyděli daleko větší nadělení a vystreslí jsme z toho jen my (matky a ženy). Souhlasím s Hortenzií (tedy s její známou), ale je to začarovaný kruh: vyrážka, stres z ní, vyrážka... |
| Hortensie | 56767 |
|
|
3.2.2010 14:55:10
Janino,
znamená to, že je v pořádku, nebo tu horší variantu, že lékaři rezignovali a doufají v samovyléčení? Doufám, že to první!! |
| tinas | 8544 |
|
|
3.2.2010 13:46:26
Tak to je super,tak ať je brzy fit.
![]() |
| JaninaH | 12107 |
|
3.2.2010 12:12:48
Hurá, už jde dneska z nemocnice domů!
![]() |
| tinas | 8544 |
|
|
1.2.2010 19:33:19
Teda Álo,držím palce ať je B. brzy zdravá.
Poslala jsem ti sms. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.