| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Klub starých paní a pánů

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 15522  [Dalších 15212 >>]
Hortensie 56767
1.2.2010 17:02:45
Álo,
tak to je nadělení! Kéž by brzy zjistili, co s dcerou je. Jedna moje známá zastává vcelku ne úplně nerozumný názor, že kožní nemoci neexistují, že všechny projevy na kůži mají nějakou vnitřní závažnější příčinu. Nejsem odborník, ale skoro jsem ochotná s tím souhlasit.
Když jde o zdraví někoho blízkého, je to vždycky náročné. Hodně sil tobě i jí.
AlaKs 15990
1.2.2010 16:02:59
Všem moc a moc děkuji za přání. Taky jsem skoro neslavila, protože i moje "děťátko" omarodilo. Asi ji porazila tahle dlouhá nevlídná zima. Nejprve cosi jako chřipka, pak angína a nakonec skončila v nemocnici s nějakou podivnou kožní nemocí, kterou jsme zpočátku (i obvodní doktor) považovali za alergickou reakci. Utěšuji se tím, že je v nejlepších rukách - na Karláku ve fakultní nemocnici. Zatím ji natírají různými mastmi (bez valného výsledku) a dělají různá vyšetření… Takže moje narozeniny jaksi zapadly. Ale hlavně, aby se brzy uzdravila a byla doma - nudí se tam jak zvíře. Tak vidíte - malé děti nebo velké, starosti jsou s nimi pořád…
Hortensie 56767
29.1.2010 15:15:45
Dali,
já myslela, že v první třídě se dává buď slovní hodnocení nebo jedna velikánská jednička přes celé vysvědčení.
Asi přišel do školství pokrok ~;).
Ale jestli někdo ocení tu záplavu jedniček, jsou to myslím prvňáčci a jejich hrdí rodiče, takže souhlasím s devíti jedničkami na prvňákovském vysvědčení!~:-D
Dali a Harry 15122
29.1.2010 10:24:44
já jsem četla příliš rychle, rozladěný byl synáček, ty jsi ho konejšila...náš profesor na účto říkál na výbornou umím já, na chvalitebnou ten nejlepší z vás, na dobrou kdo se snaží, na dostatečnou všichni ostatní a nedostatečná je taky dobrá známka...
Dali a Harry 15122
29.1.2010 10:21:46
Hortensie, ano v 1. třídě má 9 známek, včetně nepovinných předmětů,chodí na keramiku a udělal úplně nádhernou vánoční rybu.To víš, že jsem slzu uronila:-) Příští týden mu bude 7, kde je to roztomilé miminko?
Trojka je krásná známka, buď velkorysá~;)
Já svého času byla vděčná i za 4, všechno je relativní.
Hortensie 56767
29.1.2010 9:46:43
Dali,
gratuluju ke Kristiankovu vysvědčení - nádhera! Přiznej se, žeš uronila slzičku radosti?~;)
Heleď, myslela jsem, že je v první třídě - ale to by neměli přece tolik známek! Zase jsem beznadějně pozadu a nestíhám sledovat věk dětiček?~f~

Můj chlapeček přinesl poprvé trojku - tedy dvě trojky. Věděl to, ale stejně byl rozladěný. Je to paradox, ale místo abych mu řekla, že tedy mohl lépe, uklidňovala jsem jej, že je to vlastně moc hezké vysvědčení, pokud opravdu známky znamenají, to, co říkají - výborně, velmi dobře, dobře. A nejlepší na tom je, že mu to uklidňování dělalo docela dobře!~;)
Ale stejně je pako, protože ty dvě trojky má vcelku úplně zbytečně.
Dali a Harry 15122
29.1.2010 8:07:50
Kapradinko, ukaž nám holčičky...
Dali a Harry 15122
29.1.2010 7:30:14
Ahoj všem oslavencům hodně zdraví, štěstí a maminkám pevné nervy.
Ta horní šifra je 9 jedniček na vysvědčení Kristiánka + l z taneční školy. A ty dvě jsou první dva stehy na nosánku Adélky, která se přesvědčila, že hlavou stůl neporazíš...
Dali
Jana Z. 4110
28.1.2010 22:34:50
Kapradino,

nas Mates je totiz taky 28/1, akorat pred 3roky...

Taky jsme jeste neslavili, az o vikendu ..

Preji hezkou oslavu :-)!

A Ale preji timto taky vse NEJ NEJ!~x~~x~

Ajko!, moc drzim palce at vse probehne bez problemu a mate klid!
Kapradina 34186
28.1.2010 21:46:59
Holky,
jste hodné, že jste si vzpomněly i tady ... ~;) ~s~ je to moc milé.
Jen tedy zatím nic neslavíme, holky jsou dnes nějaké marodné, takže utírám nosíky a chovám ... jsem celkem KO už se stráááášně těším na jaro, aby už bylo líp, tahle zima mi přijde nějak někonečná ...
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 15522  [Dalších 15212 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.