| Hortensie | 56767 |
|
|
18.12.2009 12:08:32
Álo,
potuluj se, prosím. . Já bych se k vám přidala. Plánovala jsem sice, že bych jako v neděli předstírala vánoční přípravy, ale vcelku ochotně bych se toho předstírání vzdala . Budu tak sice "lůzr", ale mně to nevadí, dokážu na to být i hrdá .Šárko, napiš mi na e-mail, kde a kdy se budeš potulovat, zkusíme se domluvit. Ajko, nespletla ses, fakt -15 u vás bylo? Tady bylo včera mínus 5, a jak jsme v teplem podzimu zimě odvykli, připadalo mi to jako strašná zima . |
| ronniev | 8556 |
|
|
18.12.2009 11:04:28
Lído, on zpívá ve sboru Sv. Ducha? Tak to ho vídám určitě nejmíň dvakrát do roka, oni jsou snad jediní, kdo v Praze pravidelně na Velikonoce dělá od Dvořáka Stabat, a bez ní by to pro mě nebyly žádné Velikonoce
A pak ještě chodívám kolem Dušiček na Rekviem (zásadně na ten koncert, který diriguje K.L., páč to je zážitek sám o sobě, carissimi ) a někdy i kolem Vánoc na Rybovku plus Pavlicovu Pastorálku, to je taky nádherný zpívání... Letos ovšem mám Rybovky tak plný zuby, že ji nechci aspoň rok ani slyšet ![]() |
| *Šárka* | 17468 |
|
|
18.12.2009 10:04:40
Alo, a nebudeš se náhodou potulovat v neděli po poledni někde v centru Prahy?
Rukavice bych Ti předala .Zatím je opatruji jako oči v hlavě .. kdy jsou Tvé nejoblíbenější . |
| Lída,3 kluci a holka | 25285 |
|
|
18.12.2009 8:57:32
Tinas, tak tos tam u Salvátora musela vidět i našeho mladýho
Jako obvykle tam určitě stál někde mezi tenorama, stejně tak i ve středu. A ještě to nekončí, letos poslední bude půlnoční u sv. Ducha. |
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
18.12.2009 8:28:55
Holky, ještě pár tváří a jsme stará parta, se kterou já tu začínala před 6-7léty
![]() U nás je předvánoční chaos, jelikož je už druhý den -15°C, nedostanu se ven s Adi....včera jsem s Kubou letěla vytisknout aspoň přáníčka pro babičky, na počkání z doneseného nosiče za 6,-Kč v DM drogérii, kdyby jste některá potřebovala... |
| tinas | 8544 |
|
|
17.12.2009 17:38:37
Hezký večer všem.
Ronnie, moje první myšlenka skutečně byla,že se váš tým rozroste o dalšího člena. ![]() Lístky jsem sehnala,ale bylo to o chlup. Jsa poučena paní pokladní budu číhat na netu na to,až dají do oběhu další kolo lístku a vrhnu se na to jako drak. Paní pokladní říkala,že některé tituly jsou pryč během 20-ti minut.Každopádně věřím,že tenhle dárek manžela potěší asi nejvíc ze všech,které pro něj mám. Tedy alespoň v to doufám,protože o tom několikrát mluvil,že by na tohle do divadla rád šel.Ronnie, vem svého muže do Švandova divadla na hru "Kdo je tady šéfem". Je to úžasné a hlavně IT-áci se tam poznají. Jo a pozdravuj od nás celou svojí bandu. ![]() No nic, zatím pa jdu pomalu rozmrzat a něco musím začít dělat. Od rána jsem lítala po městě a jsem děsivě vymrzlá. Ráno jsem si jako rozcvičku dala ometání sněhu a pak to celodenní chození po městě a zařizování kde čeho. Br. Chci teplo! |
| ronniev | 8556 |
|
|
17.12.2009 10:26:01
Ronnie katastrofálně nestíháááááá!
V úterý jsem odevzdala jednu větší práci, do Vánoc musí být hotová ještě jedna, do toho nákupy, besídky, Bětka hraje a zpívá ve sboru Rybovku, což znamenalo celý listopad navíc pátek a neděle čtyřhodinové zkoušky... a tak podobně. Dopekla jsem v úterý (chabých šest druhů, ale na víc prostě nemám čas... kde jsou ty doby, kdy jsem dělávala ledové ořechové tyčinky... děsná dobrota, ale práce na půl dne), kostýmy na nejrůznjší akce a představení vyrábím intenzivně už dva měsíce, dárky mám skoro všechny, ale zabalenou sotva třetinu... ach jo. Už aby byly ty svátky klidu za náma! Doufám, že jsi sehnala ty lístky; jinak můžu doporučit Kaplana a Šakalí léta v ABC, líbilo se i dětem! a Faust a Markétka v Ypsilonce je taky paráda, pokud není někdo vysloveně alergický na operu A když už jsme u těch divadel, kdo neviděl Cavemana, doporučuju, nejlépe s manželem/partnerem. Byli jsme na tom asi před dvěma měsíci a ještě dva dny nás od smíchu bolelo břicho, oba!Tak, a já jdu přišívat suchý zip na těhotenské břicho... schválně, co si z toho vyberete? Ne, špatně. Nejsem těhotná, ale Bětka hraje zítra Marii a není si schopná během pauzy mezi Zvěstováním a Cestou do Betléma připnout dost rychle vycpané bříško na patentky, tak tam musím dát sucháč, aby to stihla ![]() |
| tinas | 8544 |
|
|
16.12.2009 8:00:53
Ahoj klube.
![]() Hortenzie, já jsem včera na krásném koncertě byla. V jednom pražském kostele byla vánoční rybova mše. Řídil to synkův profesor a bylo to opravdu nádherné. Pak jsme se šli ještě cournout na Staromák na trhy a hajdy domů. Od včera si tedy myslím,že ty vánoce skutečně budou. ![]() Dneska jsem neuvěřitelně pilná,protože budu od rána lítat jako drak. Jenom co tohle dopíšu musím vyžehlit trochu prádla a v devět pádím na vlak směr centrum. Ráda bych ještě manželovi koupila k vánocům lístky do divadla. Miluje Vinohradské divadlo,tak tam snad budou mít něco v prodeji na příští rok. Už mi tu vrčí,pračka,myčka a trouba peče obídek. ![]() Dopoledne tedy poběhám ještě po nějakých dárečkách a odpoledne fofrem vyvenčit chlupíka,udělat úkol s Naty a hurá znovu k ní do školy. Mají dnes vánoční jarmark-prodej svých výrobků. Ze zisku pak škola pořizuje něco pro děti. No a pak fofrem domů a musím dozdobit perníky,protože v pátek má zase Naty besídku,tak ať nejsme za lůzry,že nemáme ani cukroví. ![]() Letos,ale rozhodně nebudeme mít nějakých 9-12 druhů,ale tak s bídou 5-7 druhů. A co plánujete vy? Jano,jak sis užila výlet? Nevíte co je s Ronnie,taky tady dlouho nebyla. |
| Hortensie | 56767 |
|
|
15.12.2009 17:49:48
Jo, a měla jsem jít dnes na krásný koncert, ale protože tu jak ťuhýk opravuju testy, které teď odpoledne psali studentíci a zítra potřebuju výsledky, tak kultura musela stranou. Ach jo. Nelitovat, můžu si za to sama!
![]() ![]() ![]() |
| Hortensie | 56767 |
|
|
15.12.2009 17:48:04
Álo,
přece se na "stará kolena" nezačneš stydět. Při naší zralosti a moudrosti už přece dokážeme být nad věcí a na drobné nedostatečky - jako že nemáme třináctero cukroví - se umíme povznést.![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.