Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Irena+2 | 10927 |
|
|
15.10.2009 11:15:29
V noci mrzlo, ale ted je par stupinku nad nulou a slunicko sviti jak o zivot.
![]() |
| tinas | 8544 |
|
|
15.10.2009 10:55:41
Ahoj holky,to je zase humus venku co?
Jsem fakt ráda,že jsem na příští týden objednaná na přezutí kol. Předpokládám,že teď mají napilno a ti co volají kvůli objednání si asi počkají dost dlouho. Právě jsem se vrátila z nákupu. Svět se asi zbláznil,protože už fakt prodávají kolekce a vánoční věci.Já na vánoce ještě ani nevzpomněla. Právě mi volal manžel jeoducí z Benešova a taky říkal,že tam chumelí jako blázen. To je fakt šílený počasí. :-( |
| nicnic | 15051 |
|
14.10.2009 20:10:22
Ahoj Ajo, Dali, Tinas,
moc si cením přivítání. Objevuju se tu fakticky jen ve chvílích, kdy to nějak prohrávám, což mne netěší a nejsem na to hrdá. Dnes jsem dostala neschopenku, abych si mohla hledat práci - mám neomezené vycházky. Velmi se stydím. V pondělí mám první pohovor - jen bych musela dojíždět hodinu tam a hodinu zpátky. To s věčně nemocnou Julčou moc nevidím. Zaměstnavatel mi dnes dal ku podivu docela slušný plat za ten měsíc. Já jen, že nic není jen černé nebo jen bílé. |
| Irena+2 | 10927 |
|
|
14.10.2009 18:42:04
Janino,
ja tech -20C nemam - to maji krapet nad nami a navic ve vnitrozemi, ja mam ted jen -5C. To na topeni jeste neni, vecer hodim par polinek do krbu a to staci, barak ma dobrou izolaci ![]() |
| tinas | 8544 |
|
|
14.10.2009 14:40:58
Hele vy seveřani jste fakt divní.
![]() ![]() ![]() Já topím už kolik dní a jsem fakt ráda,že si zapnu kotlíček,kdy chci a nemusím mrznout. Dnes jsem si vzala pěkně kabátek a stejně jsem litovala,že jsem si k němu nevzala ještě šálku. ![]() Br fouká tu děsně ledový fičák. ![]() |
| JaninaH | 12107 |
|
14.10.2009 14:00:23
Cože, Ireno, topení? Už? Když je jen -20?
![]() J. |
| Irena+2 | 10927 |
|
|
14.10.2009 13:58:45
Janino,
ba primo tropy, Sahara. Hele, takhle zima je nezvykla i na nas, pry je v tehle oblastech vetsi kosa nez na Sibiri U nas ve meste nastesti takova kosa neni, nas ohriva more, ale i tak je to na budku. Premyslim, ze budu muset zapnout topeni. |
| JaninaH | 12107 |
|
14.10.2009 13:28:13
Teda Ireno, to si můžeme říkat, že tu máme ještě teplíčko
Ale dneska fouká ledový vítr i tady. ![]() |
| Irena+2 | 10927 |
|
|
14.10.2009 11:59:25
Tinas,
nebrec, tady nahore bylo nekolik dni po sobe okolo -20C a navic jeste ficelo. |
| tinas | 8544 |
|
|
14.10.2009 9:09:00
Ahojky.
Dneska neponechávám nic náhodě a vytahuji zimní kabát. Dětem jsem taky dala teplejší bundy a Naty dokonce vytáhla takové ty chlupaté sluchátka. ![]() Ráno teploměr ukazoval 4 stupně. Br! Předevčírem večer jsem šla vyvenčit chlupíka a on našel venku na trávě u branky ježka. Ježek na nic nečekal a skulil se do klubíčka,tak jsem si ho nabrala na sáček na psí hovínka a odnesla ho ukázat dětem domů. Dala jsem ho do plastové přepravky a děti seděli a čučeli na ježka. Potom mu začali podstrkovat jídlo. Psí granulku,víno,sušenku a měli zábavu z toho,jak to ježek očichával. Pak jsem jim za mohutného protestu ježka sebrala a šla ho zase pustit. Dala jsem ho do takové husté kytky co nám roste dole u domu a oni teď pokaždé chodí okolo a nakukují jestli tam ježek je. Naty pořád rozumuje,že měl zůstat u nás,že byl málo vykrmenej,že chcípne atd. Kdyby bylo na ní tak tu posbíráme veškerou havěť z okolí a nanosíme si to domů. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.