Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
31.10.2009 10:25:50
Maki je puberťačka, ale v pohodě..je celkem zodpovědná, oproti Kubovi, když to porovnávám...Kuba odešel z domu, jak jsem odjela do nemocnice s Adi...nebyl tu vůbec. Mluvila jsem s ním předevčírem, bydlí u kamaráda, není mi jasné, co jí a za co žije...ale jelikož díky tomu, že ho chytili 2x bez řidičáku, má 300hodin veřejně prospěšných práci....pracuje s naším tmavším spoluobčanem a ten mu radil, jak získat sociální dávky, tož nevím, jestli si něco nevyřídil...Na ty veřejně prospěšné práce nedocházel teď 14 dnů, pokud nebude sekat latinu, půjde na 5 měsíců sedět....ale pro něho není nic strašákem...Nechápu to, nebojí se policie, soudu, úřadu práce...vše má na háku. nechápu po kom je?!
Snažím se na něj nemyslet, je dospělý a díky tomu, jak se ke mě choval, než jsem jela do nemocnice, byl na mě drzý či spíše sprostý, nezaslouží si, abych se nad ním pořád trápila..vnitřně mě to hryže, to je jasné... |
| Hortensie | 56767 |
|
|
30.10.2009 19:30:15
Skvělé, gratuluju. Jsi úžasná.
Co ostatní "dětské" osazenstvo? Maki a Kuba o.k.? Aspoň v rámci možností - myslím Kuba. |
|
|
30.10.2009 18:26:46
Hortenzie, už jsme zaběhnuté, je to naše sluníčko vysmaté...stačily dva dny a byla ve svých kolejích..
|
| Hortensie | 56767 |
|
|
29.10.2009 7:50:11
Ahoj, zdravím všechny.
Ajko, jak se daří malé? Už jste se určitě doma aklimatizovaly, že? Jano, vítej po dlouhé době v KSP . Kdypak se zase vypravíte do zemí českých, ráda bych tě opět viděla. |
| Dali a Harry | 15122 |
|
|
27.10.2009 12:52:31
Ahoj, ty žiješ
Jak se mají dětičky? |
| Jana Z. | 4110 |
|
|
27.10.2009 9:42:11
Ahoj Nel
!!, fajn ze Te vidim..Tak teorie memu.. Za sebou v knihovne mam celou bichly na tohle tema (od S. Wolframa A new kind of science), byla jsem nucena poslouchat prednasky, kdyz si ji cetl manzel ;-), mrknu na blog.. Drzim moc palce s hledanim prace! ZIma? Dorazte, mame 16C ;-)) |
| tinas | 8544 |
|
|
27.10.2009 8:11:21
Ahojky.
To je dobře Ajko,že už jste doma a malá to má za sebou. Snad už to bylo poslední trápení pro vás pro obě. Tak se držte holky. ![]() ![]() ![]() |
|
|
26.10.2009 19:33:44
dojela jsem v 17hodin----Adi totálně rozhozená, ani krok beze mě....teď jí mám na klíně....sepíšu to story až budu mít chvilku....
dnes jsme čekaly od osmi ráno, do půl třetí odpoledne, jestli jdeme domů či nee....napětí a stres šílený....včera v deset na vizitě mi řekla, že vytáhne poslední hadičku....ve dvanáct mi řekla, že za půl hodinky a na ošetřovnu jsme šly v 16 hodin...tak tam fungovaly doktorky...sestřičky byly skvělé.... |
| Hortensie | 56767 |
|
|
15.10.2009 14:39:14
Álo,
myslím, že většina z nás si moc dobře uvědomuje, že "zvenku" dávat rady, co by kdo měl či neměl udělat, je velmi snadné, ale jaksi k ničemu. Čímž chci říct, že chápu tu tvou past i tvůj přístup a hledání a váhání. Jinak všechny zdravím. Zima mi nevadí, mám svůj teploučký kabátek z loňska . Ale dneska jsem se třásla jak osika i v něm . Ale teploty -20 a husté sněžení by tedy ještě mohly chvíli počkat, případně být jen na horách a místech k tomu určených (například ve Skandinávii ). |
| AlaKs | 15990 |
|
|
15.10.2009 13:39:31
Ireno, vy jste otužilci! Ale zase když svítí sluníčko, je všechno hned veselejší.
Přezutí zatím bojkotuji, teď bych se na řadu hned tak nedostala. A taky věřím, že se zase oteplí. Nel, to je pravda. Já jsem teď tak trochu v pasti. Ve firmě jsme zbyli tři (tedy od listopadu budeme). A já mám hrůzu z toho, že jestliže si něco pořádného najdu (a hledám pořád)a budu chtít odejít, že mi šéf bude dělat problémy. A navíc, teď je to tak, že nás, co jsme tu zbyli si hýčká a předchází (tedy v rámci svých "možností"). Vím že pohledem zvenčí je to jasné - nedostávám včas výplatu, bonusy žádné, přesčasy neplacené... Ale zevnitř je to jiné - přeci jen jsem tu deset let... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.