Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Líza | 17721 |
|
|
5.10.2009 21:26:54
V Týnské uličce je vegeariánsko-veganská restaurace, kde ti připraví i jídlo s ohledem na dietní omezení.
http://www.maitrea.cz/restaurace |
| tinas | 8544 |
|
|
5.10.2009 18:40:03
Ahojky.
Janino, jenom jsem tě chtěla upozornit,že v trafice mají DVD Sága rodu Forsytů. Vím,žes to tehdy v televizi sledovala,tak teď to vychází na těch levných dvd discích. Já jsem si to hned koupila neboť zima bude dlouhá a v televizi občas(skoro pořád) nic nedávají. A co je jinak u vás nového. Sm už fakt nikdo nic nepíše!!!!! |
| Carewna | 74239 |
|
|
29.9.2009 20:37:00
Zkus Lehkou hlavu na Boršově ... ale osobně jsem tam nebyla.
http://www.lehkahlava.cz/cz_galerie022.htm |
| tinas | 8544 |
|
|
29.9.2009 16:10:24
Tak to ti neporadím my jsme masožrouti. Já znám jenom Country life a pak sushi bary,kde si můžeš dát vegetariánské sushi. Nicméně dnes už má skoro každá restaurace v nabídce vegetariánské jídlo.
|
| Irena+2 | 10927 |
|
|
29.9.2009 15:38:34
Holky, prosim kde se v Praze da najist pokud je clovek vegetarian a navic ma intoleranci na laktozu?
|
| tinas | 8544 |
|
|
28.9.2009 8:49:30
Dobré ránko.
Tak moje starší dítko právě odjelo na týdenní flákací pobyt se svojí primou a druhé mladší dítko jdeme vzít na koníky do Vinoře. Snad mají dnes otevřeno a bude volno. TO,aby jí nebylo líto,že nikam nejela. Janino, P. právě odfrčel v džínách po R. To je hrozný. Když jsi mi je dala připadalo mi,že je bude mítaž za strašně dlouho a už jsou mu akorát. Děsný,jak ty děti rostou a stárnou. ![]() Představte si,že nám ten mizera pomalu ani nezamával. Hodil kufr do busu,skoro povinně se nechal přimazlit a zmizel do busu za kámošema. ![]() Zatímco ostatní mávali on už lovil něco z batohu. Předpokládám,že řízky. ![]() ![]() ![]() Ptala jsem se třídního,zda se můžeme vidět,pak někdy s tím,že bych ráda měla nějaké info o tom,jak se synovi daří,že nemám žádné zprávy a on mi na to řekl,že mám být ráda,že to znamená,že se mu daří dobře,tak nevím jestli mě to mělo uklidnit. ![]() No nic, užijte si volného dne a mějte se hezky. ![]() |
| JaninaH | 12107 |
|
20.9.2009 22:55:36
Děkuju
Podobnou kytici jsem dostala od mámy, tedy jen s pěti květy, ale taky takhle krásnými.J. |
| tinas | 8544 |
|
|
20.9.2009 20:03:15
Milá Janino,
přeji ti k tvým narozeninám hodně,zdraví,štěstí a spokojenosti. Nechť se ti splní všechny tvoje sny a přání. tinas ![]() |
| Hortensie | 56767 |
|
|
18.9.2009 21:10:21
jo, a to nejdůležitější: moc přeju, aby se P. líbilo čím dál víc.
Jaké má spolužáky? Když si vzpomenu, jak jsem se bála, jaká se sejde třída, když syn šel do primy! Na tom mi nějak záleželo úplně nejvíc. |
| Hortensie | 56767 |
|
|
18.9.2009 21:08:09
Tinas,
děláš pokroky . Ne, fakt, oceňuju, že necháš P., když tvrdí, že všemu rozumí, a nevyzvídáš dál. Když nebude rozumět, pravděpodobně si to vyřeší s učitelem nebo spolužáky.Prosím, ber to jako ocenění, faktické, opravdové, upřímné; ne nic negativního. Prosím! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.