Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dali a Harry | 15122 |
|
|
13.10.2009 8:53:29
Nel, věř si prosím tě...
|
| nicnic | 15051 |
|
13.10.2009 8:21:04
Dalíku, děkuji za nápad. Byla by to cesta, jak v klidu zajistit obě dcery. Jen nevím, zda by mne někdo zaměstnal bez vzdělání...
|
| Dali a Harry | 15122 |
|
|
12.10.2009 10:34:26
Ahoj Nel, znáš mě, věci se dějí, když přijde jejich čas a třeba to bude k dobrému. A jestli by se ti místo od Ronii líbilo, tak do toho jdi...myslím na tebe i tvoje holčičky a držím palce
Jen si myslím, jestli není škoda tvé profese poradce v mezilidských vztazích, protože máš vhled, empatii i nestranný pohled na věc. Nedávno jsem našla tvůj mail, ani nevíš jak jsi byla blízko pravdě a jsi dodnes.Dalík |
| nicnic | 15051 |
|
12.10.2009 9:41:50
Jsi moc hodná Ronie, tam já nedosáhnu. V každém případě díky za typ. Zkusím zaslat motivační dopis, v každém případě na požadovanou kvalifikaci nedosáhnu. Moc si toho cením, že jsi něco objevila.
|
| ronniev | 8556 |
|
|
11.10.2009 18:32:12
Nel, mohlo by tě zajímat třeba tohle?http://www.prace.cz/pd/118199273
|
| nicnic | 15051 |
|
10.10.2009 12:05:54
Hledám teď práci copywritera - to je psaní textů podle podkladů na objednávku. Pro reklamky, podniky, letáky, dokumentaci... Kdybyste o něčem takovém věděly, budu vám vděčná za typ.
Taky Vám pošlu blog starší dcery, bude se pokoušet o novinářskou práci při škole. Umím si představit, že její článek o squattech se jen z principu nebude mnohým líbit. Pozn. Umím si představit, že se rozprodá polovina zeměkoule, kam nikdo nebude mít přístup. Nejsme asi klasická rodina, ale pomáháme všem, diskriminovaným dětem, policistům, romům i rodičům s dětem. A tím pádem dekuji hlavně Jaaně, Dali a Tinas za pomoc, když nám bylo zle. http://brabcova.blog.respekt.cz/c/104493/Teorie-memu-a-Ty-Internety.html - memům nerozumím, rozumím squattům, maximálně. |
| nicnic | 15051 |
|
10.10.2009 11:53:39
ahoj Dalíku a ostatní, taky jsem se dostala do soukolí Velkého bratra. Měla jsem radost, jak rychle jsem si po rozpuštění bývalé firmy našla práci...
Už v srpnu jsem tam dělala zadarmo - dělala, znamená pracovala bez jakéhokoli zaučení, ale produktivně. V půlce září jsem přestala spát. Šlo se mi do práce stále hůř a hůř. Nejen, že nebyl žádný čas na nějaké prokliknutí na seznam - to je snad v pořádku, ale nebyl hlavně za celý čas ani se najíst. Pak onemocněla Julie s podezřením na zápal plic - majitel nic nenamítal, spolumajitelka mi řekla, že pokud okamžitě nepřijdu - dohoda o výpovědi. Pikantní na tom všem bylo, že bez jakékoli hodiny zaučení jsem měla napsat tři směrnice a zrovna zavedli, že za každý den prodlení se platí pokuta 50 Kč/den. Přiznám se, že jsem to prostě po měsíci nebyla schopná napsat. Sotva jsem znala jména svých spolupracovníků a toky mezi nimi jsem odchytávala, jak se dalo. Přistoupila jsem na dohodu. Všichni se musíme snažit, pane správče :) - jenže asi jsem měla vyjednávat. V záadě se mnou byli spokojený, jen já to nezvládla. Potřebovala bych dělat deset hodin denně. |
| Dali a Harry | 15122 |
|
|
8.10.2009 10:27:47
Ahoj děvčata, občas nahlédnu, ale sleduje nás "velký bratr" jak využíváme pracovní dobu...Na chudý lid musí být přísnost. Co nového, Kristiánek je šikovný prvňáček, příliš pečlivý na to aby vše stíhal
) Luciánek se rozhodl, že si to s námi vyříká a začíná mluvit. Adélka byla poprvé u holiče s babičkou, máme rodinného lazebníka ) a má slušivé mikádo. Orchidej má 45 květů a odmítá být na okně...Janino, ty jsi měla kulatiny viď, tak všechno dobré, ať se ti splní na co je pomyslíš ![]() Mějte se moc hezky, já zase přijdu papa |
| tinas | 8544 |
|
|
6.10.2009 13:46:46
No vidím Janino,že se tedy nenudíš.
![]() U nás celkem pohoda. Naty si zvyká v nové škole a zatím je nadšená. Péťa se vrátil z toho integračního pobytu taky celkem spokojený. Mizera skoro mi ani nedal vědět,jak se má!!!! Jenom jednou mi volal ze Sněžky,že je v Polsku,ale to zase nebyl signál. Na moje protesty,proč mi nevolal a nepsal mi řekl,že tam byla rušička. Jo rušička já spíš myslím,že si na starou ubohou matku ani nevzpomněl mizera jeden,jak tam musel řádit a prohánět holky.![]() ![]() ![]() No a já jsem se zrovna vrátila z centra. Zase jsem si dala výjezd pro jednu učebnici a jeden prac. sešit. Ten přehled literatury pořád nemají,tak nevím z čeho se budou učit. Jo představte si,že mi kvetou všechny ty orchidee co jsem tu z vás minule mámila radu. Jsou to ty Phalaenopsis. A jedno Dendrobium mi dokvétá a druhé během pár dní začne. Je tam zase hodně poupat. Konečně nějaké kytky,které snesou i tu mojí péči nepéči. ![]() No nic, musím zase skočit do auta a jet pro Naty do školy. Dnes má dlouhý den do 14:20,tak,abych tam stihla dojet. Tak zatím ahojky a hezký den všem. ![]() |
| JaninaH | 12107 |
|
6.10.2009 10:36:27
Tinas, moc děkuju za tip, to si nenechám ujít.
Mám za sebou hektické dva týdny. Tři oslavy a jeden pohřeb, to poslední včera A dneska ráno v 4.45 Radek odjížděl na ŠVP do Řecka, naštěstí ho na letiště vezl tatínek spolužačky, jen jsem ho ráno vypravila a ještě jsem si na hodinku zdřímla. Ale stejně jsem polomrtvá. Snad se do konce týdne dám dohromady.Ála toho má taky moc, s výše uvedeným mi pomáhala, na jednu oslavu připravila sama všechno pohoštění, ostatních akcí se účastnila jako host. Tak takhle je to s námi. A co vy? Dali jsem tu už neviděla hodně dlouho. J. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.