| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Bradavice a molusky

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1615  [Dalších 1465 >>]
Vínečko 13944
26.4.2015 7:54:24
Namoc platky cesneku do octu a ty prikladej na noc. Bradavici znici bez chemie a bolesti.
Emko+2 cácorky 69427
25.4.2015 22:35:37
Děkuji všem za rady a názory!
Dcera měla jako malá bradavice na noze, vypalovali jí to dusíkem - to bylo řevu.... vůbec se toho nemohla zbavit.
Já jí pak chytla taky a použila jsem na to nějaký přípravek, tuším, od Schollu a bylo za chvíli po ní a bez bolesti.
Dceři je už skoro 11 let (zas tak malá není), teď ten puchýř nemá na chodidle, ale jako na hraně nohy u malíčku. Bradavice byla takový tvrdý pupínek, tohle je jako otok a na vrcholu jako prohlubeň.
Jde mi o to, jestli to můžu zkusit vypálit jako tu bradavici. Samozřejmě, že s ní po víkendu půjdu na kožní, jen jsme chtěla vědět, jestli není nějaký fígl, jak tyto dvě potvory od sebe rozklíčovat.
*Owls* 35567
25.4.2015 22:21:05
Nevím o žádném dítěti, které by mělo kuří oko. Taky myslím, že jsou to spíš bradavice.

Dcera měla, jako cca čtyřletá, bradavici na palci u nehtového lůžka. Vyléčili jsme to Vlaštovičníkem. Tento týden zjistila, že má na chodidle zase tři tyhle potvory~Rv Asi to chytila v bazénu~8~ Jinak nevím. Dočetla jsem se ovšem, že na to zázračně funguje česnek, tak asi vyzkoušíme změnu léčby:-)

magrata1 95172
25.4.2015 20:38:36
U dětí jsem kuří oko nikdy neviděla, vždy bradavici. Doporučuji vyprdnout se na drahé preparáty a domluvit se na dětském, aby jí aplikovali kyselinu mravenčí. Já jsem vyvalila spoustu peněz za všelijaké vodičky, výsledek se nedostavil. Bradavice narostla do óbr rozměru. Pak jsem si vzpomněla, že jsem si to zamlada likvidovala kyselinou mravenčí. Pokoutně jsem ji sehnala a za 14 dní je pryč. Blbé je, že tento levný preparát nejde do krámu farmaceutům, takže by se neměl prodávat. Ale na dětském mi sestra říkala, že se to může chodit leptat tam.
Na pedikúru jít nedoporučuju, tím se mohou bradavice ještě roznést. Na noze je ta bradavice komplikovaná, protože tím tlakem se pos ní může opravdu udělat kuří oko. Ale chce to vyleptat a něčím tupým oškrabávat po leptání před další aplikací.
lenka
  • 
25.4.2015 20:04:16
Dcera měla dle pedikéra kuří oko a dle kožního lékaře bradavici :) Pedikér průběžně ošetřoval a od doktora jsme dostali Verrumal.
Emko+2 cácorky 69427
25.4.2015 19:52:52
Hezký večer všem,
jdu si k vám zase pro radu - holce se udělalo cosi na noze. Myslím, že to bude buď bradavice nebo kuří oko. Ale jak to poznám? Jaký je v tom rozdíl? Zkoušela jsem googlit obrázky - nejen, že jsem nepoznala rozdíl, ale co pak na mě vykouklo v dalších obrázcích mi lehce obrátilo žaludek ~t~
Carlin 40902
21.4.2015 14:51:50
~5~ super nápad! Já žehlím prakticky všechno, kromě spoďárů, ponožek a třeba šusťáků nebo funkčního prádla a fleecových mikin. Nicméně než se toho zbavíme, můžu synkovi žehlit i ty slipy.

Infectodelu se naše doktorka bojí, kvůli ekzému. Do toho se nám s ředěnou žíravinou nechce.

*Hanka* & Lucinka 16914
21.4.2015 14:02:14
jen pro upřesnění - VERRUMAL JE NA RECEPT !!! hradí ho pacient

na 60st. bych nic neprala, ale důsledně bych žehlila. Žehlička má myslím víc než 60st především vnitřní stranu oblečení, hlavně to, které přichází do přímého kontaktu s pokožkou/moluskama
.kili. 125672
21.4.2015 13:29:47
" měl zůstat tak 2 roky zavřený doma"

to snad ne, jde o ochranu zdroje infekce při jeho vstupu do bazénu

Nadto : jednak nevím proč dva roky, jednak v mollusca obličeji jsou vyjímečná, pokud jsou, pak jde o marker imunodeficitu.
petka111111 98482
21.4.2015 13:10:15
Ahoj,...dcerka měla molusky..asi 15kousků...zlikvidovali jsme to infecdodelem...je to tinktura u nás zakázaná. Dovezli jsme z Rakouska....pálilo to, ale když jsi to trefila přímo na molusku bylo to v pohodě. skoro rok je pryč a malá nic nemá.... Hned u kožní jsem aniž bych ji nechala začít mluvit..jsem řekla, žádné škrabání molusek, nenechala bych ji v dnešní době tak trápit a stresovat..... Ať najdete to, co vám pomůže...držím pěsti....Jo a jinak peru taky jen na 40....
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1615  [Dalších 1465 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.