| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Bradavice a molusky

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 1615  [Dalších 1445 >>]
krupice. 33843
20.4.2015 23:33:57
Chodí plavat SE školou - pro citlivé češtinářky.
krupice. 33843
20.4.2015 23:33:00
Dcera měla celkem dlouho molusky na těle. Začalo to chozením na plavání. Zkoušela jsem kde co, různé rady z internetu, potírání vším možný, vitamíny na posílení imunity a molusky statně odolávaly a ještě se rozmnožovaly. Nakonec pomohlo postupné vymačkávání. Dělali jsme vždy po koupání a pak potřeli betadinem. Vzhledem k tomu, že každému vymačkávání předcházela hodinové dohadování se s dcerou, která se nepřiměřeně bojí, tak to byl fakt boj. Teď chodí od února opět na plavání ze školou a všimla jsem si 2 nových molusek ~n~
Běžné oblečení peru na 40°C. Jo, ono by to vyšší teplotu přežilo, ale v jaký kvalitě ~a~
Monikaa
  • 
20.4.2015 22:31:13
Nevím. Ale k tomu praní - zkus to na těch 60, budeš překvapená, že to prádlo to vydrží.
vertigo 92133
20.4.2015 22:30:49
O nějaké termosenzitivitě molusek toho moc nevím, spíš bych řekla, že to půjde na vrub té snížené imunitě. Syn je míval kolem 2. roku, nejvíc teda asi 10. Některé jsem mu vymáčkla a už se neobjevily, ostatní vymáčknout nešly (resp. syn se nenechal). A zajímavý je, že definitivně se jich zbavil po očkování Priorixem. Po pár dnech po očkování se mu ty zbylé jakoby "podebraly", byly zarudlé a pak se do pár dní vyhojily. A od té doby má pokoj (klepu to). Ve vašem konkrétním případě radu nemám, jen ~6~
Markéta.. 32122
20.4.2015 22:29:40
Já jsem je pětiletému zlikvidovala sama podle návodu na netu. Nepamatuju si uz kde to bylo, ale zadne slozite hledani to urcite nebylo, jen ted z pomaleho tabletu to nenajdu. Každou jsem propíchla nebo jinak rozrusila vršek, vymackla bílý vnitřek a vydezinfikovala lihem. Každý večer jsme jich zvládli tak 5, mel jich kolem 50. Udělaly se stroupky a po zaschnutí bylo po moluskach a už se nikdy nevrátily. Nic jsem nevyvarela, to bych stejně jako ty pak musela malému obnovit satnik.
Carlin 40902
20.4.2015 22:01:45
Chtěla jsem se poradit, jestli někdo netušíte, jak to je s odolností viru molusek proti teplotám? Snažila jsem se to dohledat na netu, ale nedaří se.

Dnes jsme byli se synem(8 let) po čtvrté na seškrabávání na kožním. Chodíme cca po dvou až čtyřech týdnech, ale dělají se mu strašně moc. Pokaždé jich má přes stovku, možná dvě stě. Ruce poseté, nohy, třísla, obličej, krk, trup,...

Pokaždé vyperu všechno oblečení, ale kožařka říká, že je důležité prát na 60 stupňu, což tedy nedělám, protože by mi z jeho oblečení moc nezbylo. Peru jen na 40 stupňů. Myslíte, že je možné, aby to byl ten důvod, proč se neustále ve velkém množství vysévají další?

Syn má špatnou imunitu, dlouhodobě užívá Ribomunyl na recept z imunologie. je ekzematik, takže v narušené kůži se moluskám množí dobře. Objednala jsem ho na imunologii, ale objednací termíny jsou na tři měsíce, takže hned tak s tím nic nenadělám.

Zkoušela jsem mazat Betadinem, ale dělal se mu pak kolem mazaných molusek ekzém. Takže asi je na to citlivý. Občas se koupe v roztoku hypermanganu.

Budu moc ráda za nějaké informace. Zatím mám pocit, že pravidelné seškrabávání na kožním nikam nevede. Neustále obrovské množství dalších a dalších.
Monika
  • 
22.3.2015 13:59:51
Dobry den chtěla jsem se zeptat já byla na vypáleni bradavic na dlani udělal se mi u obou takovy puchýř nalitý vodou,tak jsem ho píchla voda vytekla,ale do večera tam byla zas a ten jeden puchýř se mi zdřejmě zanitil tekl mi z nej i hnis poradte co dál děkuji moc
radka
  • 
18.12.2014 13:46:28
duofilm nebo verrumal - je to štěteček jak lak na nehty
Kalamity YANKA 95278
18.12.2014 6:59:45
Bezkonkurenmčně nejlepší je konopná mast "samo-domo" výroba~;)
Hanka36 89649
17.12.2014 23:36:07
Taky jsem úspěšně vyzkoušela Kolodium a dobrý, bradavice nebo kuří oko nebo co je, je na odchodu.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 1615  [Dalších 1445 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.