| Vanka | 26819 |
|
|
20.5.2014 8:20:47
Když už jsem u těch "babských rad" tak ona prý je vždy jedna mateřská bradavice a dokud se ta nezlikviduje tak je všechno odstraňování na houby. Ta mateřská přitom vůbec nemusí být ta největší.
Černé tečky jsou skutečně kořínky. Jak jsem psala má dcera měla na nohách jednu bradavici vedle druhé, některé skutečně obrovské. Zkoušeli jste cibule, česneky, octy, bradavičník, Warter (pomáhal ale rychle mizel a byl drahý)... nepomohlo nic. chtěli jsme na vypalování a doktorka nám to doslova zakázala. Doporučila Kolodium forte a od té doby na něj dopustit. Pak pomohl výtažek z hlívy ustřičné. Všimla jsem si pak že má malinkou velice tvrdou bradavici na ruce a v okamžiku kdy jsem jí začali hubit zázrakem mizeli i ty na nohách. |
| Martina |
| • |
20.5.2014 6:21:46
Přidám naši zkušenost - syn měl velkou na noze (tu, co "roste" dovnitř). Vypalování a dr. jsem zavrhla rovnou, tam jsme vůbec nešli.. Verumal jsme patlali snad tři měsíce a nic, zkoušeli jsme banánovou slupku, česnek (pravda, nic moc pravidelně), zaříkávali jsme, měl homeo... a ta mrcha se pořád držela... Nakonec začal polykat hlívu ústřičnou a bradavice byla do měsíce pryč...
Teď měl znovu nějakou jinou na ruce, zkoušeli jsme zase Verumal, ale tahle potvora začala vždycky krvácet, navíc to různě ďoubal, vypadala příšerně... strašně rychle se zvětšovala.. Jeden večer zkusil syn namazat 31 bylin od Justu a ona se do rána stáhla... Takže důsledně bral hlívu a mazal ráno a večer těma bylinkama a tak za 14dní byla pryč... Osobně nejvíc věřím té hlívě... |
| Soňa |
| • |
19.5.2014 23:16:05
Pamatuji si to tvoje téma. Vzpomněla jsem si, že když měl syn bradavice na noze, taky byl 2x na vypalování a br. se mu vždy objevila znova. Včetně těch černých kořínků okolo. Kamarádka radila, ať jí vynadáme, druhá kamarádka (pedikérka) nám na to dala nějaký olej od Karla Hadka, no, tak jsme jeden den večer po koupání vynadali, namazali, druhý den vynadali, namazali - a bradavice byla pryč! Kdyby mi to někdo říkal, neuvěřím tomu, ale prostě přes noc čistá bílá kůže, ta bradavice úplně a navždy (zatím) zmizela..
|
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
19.5.2014 21:39:21
Asi je taky dulezite, jak je ta bradavice velka a jak moc jde do hloubky.
|
| Monika | 123907 |
|
19.5.2014 21:36:25
Chodila jsem kdysi jako dítě na ten dusík opakovaně s bradavicemi na rukách - skoro pod každým nehtem. Nevím, proč tolikrát (fakt asi 8x vždycky po týdnu), jestli to měl být "šetrný přístup" nebo to bylo tehdy normální, to nevím, v každém případě pak už mě tam mamka nedostala, ale bradavice teda nakonec zmizely, asi s odstupem 2-3 měsíců. Na takové ty bradavice "dovnitř" na nohách mi (někdy v pubertě) zabraly náplasti na kuří oka (měla jsem je myslím 2x nebo 3x tři dny). Taky nezmizely hned, ale časem se vyloupaly ... To samé nedávno u syna.
Jak tady někdo píše, že po čemkoliv zmizely bradavice hned, dokonce přes noc, tak to se mi moc nechce věřit - jakože ta hmota bradavice zmizela beze stopy a místo ní byla normální zdravá kůže??? |
| Vendy a dve holky | 109075 |
|
|
19.5.2014 21:23:42
Ja si myslim, ze nejspolehlivejsi je vyriznuti.Dusik mi to nikdy nedokazal zlikvidovat uplne.Ale to jsi asi nechtela slyset, mazani je taky dle me k nicemu.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
19.5.2014 21:19:45
Ahoj, dcera mela nejdrive jednu a pak daleko vic hlubokych bradavic na noze. Nezabiral ani Duofilm ani Verumal,homeopatika, cesnek, vlastovicnik... nakonec jsem koupila Wartner pero, ktere se aplikuje vzdy 4 dny a pak je odpocinek dalsi 4 dny a to jedine zabralo hned a zcela bezbolestne. Dceri je 5 a vypalovat ji to nechteli, ze je to moc hluboke. To pero je toto
http://www.prozdravi.cz/wartner-tuzka-na-bradavice-1-5-ml.html?gclid=CILypqvZuL4CFZMQtAod31UAKA |
| perko | 104605 |
|
19.5.2014 21:19:03
Ještě jsem chtěla napsat,že jsme několikrát v týdnu vždy po vykoupání bradavici "přejížděli" hrubým pilníkem,aby šla pryč ta odumřelá kůže.
|
| Liškodlak | 36760 |
|
|
19.5.2014 21:11:14
Jo a kolegyně zase radila něco jako cibuli namočenou v octu (teď přesně nevím), úspěch prý téměř okamžitý.
|
| 7kraska |
| • |
19.5.2014 21:08:59
kdybych to na vlastni oci nevidela, tak bych tomu neverila
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.