| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Bradavice a molusky

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 1615  [Dalších 1315 >>]
Lenka Nová
  • 
6.5.2014 21:44:05
Verrumal vyléčil příteli bradavici za 1-2 týdny a to na to kašlal a mazal jen občas...
Je to asi 14 dní jsem jí mazala já a už jí mám taky pryč

Je ale na předpis a celý ho hradí pacient cena asi okolo 200kč. Předepsat ho může kterýkoliv lékař... mě ho předepisoval kamarád doktor, který je úplně z jiného oboru.
Takže obvodní, kožní ....

Ještě prodávají jednu vodičku pod jiným názvem a ta je volně prodejná, ale vyčetla jsem, že není tak účinná jako ten Verrumal.
Pafča 81147
6.5.2014 11:39:46
no naše dr. řekla, ustříhnout pak puchýř a už nás vyhazovala pomalu ze dveří. že by nám dala steril. jehlu ji ani nenapadlo..
samozřejmě jsem to desinfikovala Betadinem jak jehlu, tak puchýř a dávala pozor na tekutinu.. - což jsem také vyčetla - dr. mě na to vůbec neupozornila...tak pak si má člověk poradit~a~
dnes je to akorát týden, co mu to dělali. nechám to tam tedy,abych mu do toho už nerýpala a uvidíme, co za týden..jestli se to teda nějak pak samo vyloupne či co...
jinak u té druhé bradavice mu puchýře vedle, přes ni vůbec, takže to řešit asi nemám ..nebo jo? zkusit třeba tu bradavici,jestli jde odloupnout? je jako vylezlá nahoru. ach jo~:(
Pafča 81147
6.5.2014 11:35:04
šuplíku, prasknutí puchýře jsme se stejně nedočkali, akorát jsem ho propichovala, když by hodně nalitý a nešlo na něm chodit,jak mi někdo radil, že se má nechat být dva,tři dny - tak jsem to přesně tak dlouho nechala. jenže jak koukám,tak se to dost liší..

Horama 97202
6.5.2014 8:30:35
Ten Verrumal mi kdysi kamarádka zdravotnice dodala přímo za účelem léčby bradavice. Natírala jsem, malinko to pálilo a bradavice popolézala ven. Nakonec jsem ji špičkou nůžek vypáčila, všechno vydezinfikovala a měla doživotní klid.
Dani.K, K 05, P 09 47447
6.5.2014 7:50:45
Když jsem byla loni s mladším, tak nám kožařka dala domů sterilní jehlu. Druhý den jsem měla puchýř propíchnout (samozřejmě opatrně tak, aby se tekutina neroznesla kolem) a vydesinfikovat. Ostříhat puchýř za týden a za další týden až 14 dnů na kontrolu.
Celkem mu to vypalovala třikrát, no chudinka. Staršímu se před měsícem udělala bradavice a stačil Duofilm, na dusík jsme nešli.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
5.5.2014 22:45:23
Já jsem si jednu bradavici ustříhla nůžkama, jinak vždycky pomohlo zaříkávání.
Kreaty 128225
5.5.2014 22:42:41
jinak na bradavice jsou také homeopatika, akorát na mě je to moc dlouhá doba na to dávat dítěti pravidelně nějaký lék, v mém nesystému příliš náročné
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
5.5.2014 22:17:16
Co doktor, to názor, synovi kožní řekla ustříhnout, ale kdyby to neřekla, asi by to stejně ustříhnul, protože ten puchýř děsně bolel, po ustřižení se mu ulevilo. Na kontrolu už nemusí, akorát tam volal, jestli to má vypadat tak, jak to vypadá a prý jo.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
5.5.2014 22:15:18
Ustříhnul to za 48 hodin, prý to byla velká úleva.
Kreaty 128225
5.5.2014 21:36:31
nechala jsem to být, protože fakt pod tím bylo živé maso a doma nemám tak sterilní prostředí a sterilní nůžky, abych jí do toho šťourala a něco jí tam zanesla,

když už to bylo úplně zaschlý a měla jsem strach, aby neměla na noze uschlou bradavici jako stará bába, tak jsem ji to začala promazávat od Medely purelanem, ale to jsem udělala jeden večer a druhý den mi hlásila, že si to vyďoubla nehtem a fakt má pod tím čistou hladkou kůži
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 1615  [Dalších 1315 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.