| Pafča | 81147 |
|
|
5.5.2014 21:30:51
Míšo, tak koukám, že co kožní, to jiný názor, to fakt nechápu. proč někde řeknou puchýř odstřihněte a někde zase naopak, že ne
.přeci by to snad měli všude říkat stejně, no ne? ach jo :o(, každopádně pokud bude paní dr. nějak protivná jako minule, už tam k ní fakt nepůjdu..diví se, že dítě brečí a ještě mu vynadá, že jí hýbe nohou a šup šup,rychle z ordinace, protože má plno..no hrůza,baba jedna! musela jsem si ulevit ![]() |
| Pafča | 81147 |
|
|
5.5.2014 21:26:15
Liefde, takže to mám nechat být - už nic nestřihat, nechat to tam prostě s tou kůží a jen přelepovat a čekat, co se za ten další týden vyvrbí a nic už nestříhat a nerýpat se v tom
. - také se bojím,co ona by mu tam ještě prováděla... |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
5.5.2014 21:24:52
My jsme to také nechali zaschnout a asi po měsíci se puchýř skoro sám,krásně vyloupl. Pak měl tedy na malíčku skoro kráter,ale bylo to čisté a vylouplé celé. Na kožním nám to i poradili, hlavně prý nestříhat.
|
| KoproFka | 76193 |
|
|
5.5.2014 21:22:42
tyjo, já když to tady čtu a i si vzpommínám, jak mi jednou kožařka vypalovala bradavici - taky jsem skončila s obrovským krvavým puchýřem, začínám si myslet, že ti kožaři jsou normální sadisti!!!
![]() ![]() ![]() Když jsem to kožní pak říkala, nechtěla mi to věřit a další bradavici mi vypálila tak opatrně, že už se nic podobného nekonalo a vlastně to ani nebolelo. Já bych tedy puchýř nestříhala ani náhodou! už jen proto, že pod tím bude živá tkáň.. max. bych ho vypustila a konec... Být vámi, zajdu na jiné kožní - máte-li kam. Nejdřív bych tam zavolala, vysvětlila vaši situaci a chtěla předem vědět, co s tím budou dělat. Nebo i nějaké dvě varianty, co by udělat šlo s tím, že bych se pak rozhodla... Rozhodně bych ale trvala na tom, že se nebude dělat žádná větší bolest!!! Chudinka malej!!!! ![]() MMCh. - mám tedy taky poměrně čerstvý zážitek se synkovou "vánoční" bradavicí /o svátkách se objevila, potvora, po prodělaném zápalu plic/ - na kožním jsme tedy taky skončili, ale nevypalovali (synek se rozbrečel při slově "vypálit", takže jsem ho nedala ), dali recept na něco, co nezabralo, takže jsem pak v lékárně koupila Duofilm a mazala asi 14 dní - pak ta mrcha chcípla! Jsem ráda, že z toho mrňous neměl špatný zážitek, i když mě ta bradavice v součtu za oba přípravky vyšla na 400,-- Kč ![]() ![]() ![]() |
| Kreaty | 128225 |
|
|
5.5.2014 21:22:37
já bych na tu kontrolu šla právě až za těch 14 dní, až to celé zaschne, aby se mu v tom nerýpala, ještě mu to roznese, jestli je tam ještě nějaký zbytek bradavice,
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
5.5.2014 21:21:03
na plavání mu dej pantofle a musí chodit všude s nimi, aby neběhal bosky po dlaždičkách a nechytil to znova
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
5.5.2014 21:20:14
nechte to zahojit, ta kůže pak seschne a on si to sundá sám, dcera si takhle po 6 měsících odloupla nádherně bradavičku na patě a má tam konečně čistou kůži akorát s prohlubní, když tu kůži odstřihnete, tak pod tím je živé maso a dostane se mu do toho infekce
|
| Pafča | 81147 |
|
|
5.5.2014 21:19:48
Horamo, právě že na plavání to syn chytil
a plavat tedy nechodí..a já se tak těšila, že mají se školou plavání,protože máme rehabilitace a plavání je k tomu jediné plus ..bohužel, pro nás veLKÉ MÍNUS a problémy navíc![]() |
| Pafča | 81147 |
|
|
5.5.2014 21:18:16
betadine budu zkoušet a jestli nezmizí do léta bradavice po tomhle,tak třeba u moře se stane zázrak a zmizí tam :o)
|
| Pafča | 81147 |
|
|
5.5.2014 21:17:12
a za jak dlouho si puchýř ustříhnul?
ta naše bradavice byla právě dost hluboko a proto to asi tak drží uprostřed .máme jít na kontrolu, takže uvidíme, co paní dr. řekne...spíš se bojím,co mu s tím s jejím jemnocitem udělá... řekla na kontrolu za týden, maximálně 14dní.. tak radši půjdem dřív,ale děsím se toho.. já se to bojím odstříhnout celé.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.