| MJana | 100370 |
|
|
2.5.2014 19:21:58
Dneska jsem se ptala naši pediatričky, jestli by se na ty molusky, když jsou virového původu, nedalo použit nějaké antivirotikum. Říkala, že to má moc vedlejších účinků, a že to stejně nepůsobí. Že opravdu zabíral infektodell, ale přestali ho do ČR dovážet. V zahraničí prý je k dostání. Mohu poprosit holky, které žijou v zahraničí, můžete mi potvrdit, zda je u vás k dostání a zda je na předpis?
|
| Arni | 19497 |
|
|
29.4.2014 22:20:36
Jinak teta měla několik malých bradavic na ruce a mazala si to medem, ale trvalo to dlouho, než zmizely. S tím česnekem v octu je to rychlejší a tutovka.
|
| Arni | 19497 |
|
|
29.4.2014 22:18:15
Soucítím! Byla jsem s dcerou několikrát na vypalování, asi 5x a pak už jsem řekla dost. Bylo to k ničemu, ona vždycky brečela, já vynervovaná, tak jsem hledala na internetu babské rady. Došla jsem k česneku v octě. Nevěřila jsem tomu, ale za pár dní začala vystupovat a dala se hezky odstřihnout až zanikla sama. Dávej to na tu hlavní a okolní zmizí samy. Nakrájela jsem kousky česneku do octa, přibližně velikost bradavice, ať se nepálí navíc i kůže kolem a vždy na noc, přelepit. Většinou to drželo i druhý den a večer zase nový kousek. Asi za dva dny jsem odstřihla bílou kůži, bradavice i přestávala bolet. Zase nanášet na noc (můžeš i přes den) a odstřihávat. Do 14 dnů bylo po bradavicích, pro nás fakt zázrak. Doporučuju to kudy chodím, kožní a vypalování nikdy více!!!
![]() |
| Inaaa | 119752 |
|
|
29.4.2014 22:03:53
Cibuli v octu mi poradil sám kožní doktor, když dusík nezabral, a opravdu to zafungovalo.
Kdysi byl lápis, moc to tedy nepomáhalo, ale ten už se nepoužívá. |
| Romča |
| • |
29.4.2014 21:30:59
Tilíku, tak na obličej bych se ten lak asi bála dát, syn ji měl na noze, ale dávala jsem to fakt jen na tu bradavici
|
| Nikatin | 96636 |
|
|
29.4.2014 20:56:59
Má být aspoň 24 hodin naložený, ale já dávala hned, dcera chodí tancovat a trpěla na tréninku. Mám ho v lednici ve skleničce od kaviáru a používám po dobu léčení. Teď jí to zmizelo, tak jsem ho vyhodila
Jinak kolem bradavice namažte jakýkoliv krém, použila jsem na ruce, aby se nepopálila kůže kolem. Napoprvé jsem jí jednu kolem trochu popálila a udělal se jí puchýř. No ale pak už jsme to vychytali, ustřihla jsem nůžkami na nehty česnek do velikosti bradavice. Měla taky skoro centimetrové. |
| Pafča | 81147 |
|
|
29.4.2014 20:29:00
jak dlouho má být ten česnek v octě? nebo je to jedno? prostě si ho nakrájím,naložím do něj, nechám a vyndavám postupně jak potřebuji. a má to být v uzavřené skleničce asi a musí být v chladu nebo je to jedno? vyzkouším vše
![]() |
| Nikatin | 96636 |
|
|
29.4.2014 20:14:28
Taky neporadím s dusíkem a bolestí, asi bych zkusila chladit. My jsme se mu s dcerou nechtěně vyhly, spletla jsem čas objednání, takže jsem nakonec zkusila na plátky nakrájený česnek naložený v octu. Měla dvě šíleně velký na chodidle, jednu na patě a druhou pod palcem. Dávali jsme na to asi 14 dní na noc ten česnek, zalepený náplastí a převázaný a obě jsou pryč! Dama jsem se divila a byla nadšená.
![]() |
| Pafča | 81147 |
|
|
29.4.2014 17:59:53
aha, tak to je ono - syn právě říká, že ho nebolela ta bradavice, ale právě ta kůže okolo.. na bradavici se zatím puchýř nedělá,ale dr. říkala, že se puchýře ani udělat nemusí..
pak prý máme kůži puchýře odstřihnout.. můžete mi poradit,kdy mám pak stříhat? abych to neudělala třeba moc brzy...a mám to přetřít asi radši nějakou desinfekcí..třeba betadinem..jak nůžky, tak puchýř? přeci jen to budu dělat prvně,tak ať něco nezvořu ![]() |
| Avi+ | 15870 |
|
|
29.4.2014 17:57:10
Trapila jsem se se 4 bradavicemi nekolik let, mazala vsim moznym co se da koupit, nekolikrat jsem koupila za 500 ten domaci dusik v lahvicce, nic nic nic. Ted na jare jsem v lekarne Dr. Max zakoupila naplaste Corn plasters na kuri oka a zkusila nalepit na bradavici. Nechala jsem to tam nalepene 24 hodin a asi za 4 dny jsem zjistila, ze se kuze odlupuje i s bradavici a behem par dni jsem se zbavila vsech ctyrech. Fakt zazrak, nechapu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.