| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Bradavice a molusky

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 1615  [Dalších 1275 >>]
Pafča 81147
29.4.2014 17:14:50
mně se teď honí hlavou to, že když se má likvidovat bradavice, jakto, že puchýře se začínají dělat na okolní kůži a syn říká, že ho to bolí hlavně kolem, čili na zdravé kůži~a~. přeci by se to mělo nanést snad přímo jen na tu bradavici,ne? ~d~
nebo se vážně puchýře dělají vedle?? podle mě je to přece nesmysl,dávat to na zdravou kůži~a~
zerat 18305
29.4.2014 16:11:04
Lído, taky jsem chtěla starší holku objednat na vyříznutí velké bradavice na hraně palce na noze - bolela ji, zavazela jí. Nenašla jsem jediného chirurga, který by ji odstranil - nejdříve se prý musí zkusit sněžení. K čertu s ním! Zabrala až 2. aplikace a kdoví, jestli nebude ještě i 3. ~Rv Už jsme na něm byly 2x a úplně mě děsí, že by se to mělo dělat ještě 1x ~Rv
Ad bolest - říkají přikládat led - naše holky - starší holka si jen stěžovala, že to pálí, mladší chvíli plakala, ale poté, co dostala nanuk plakat přestala ~k~ a občas si posteskla, že to pálí.
Osobně mi odstraňovali před lety taky bradavici z plosky nohy a bylo to v pohodě. Dostala jsem umrtvovací injekci, vyřízli to, doma jsem dostala Ibalgin a dobrý. Doma jsem pár dní byla, ale bylo to definitivně odstraněno ~R^ Nám tím sněžením 1x měsíčně dost rozhazují program - holka nemůže chodit na kendo, odpadává jí pravidelně flétna, protože musíme chodit v den, kdy má ona jinak hodiny... Týden předem dětem vysvětluji, proč tam zase musíme... ~Rv
Tilík
  • 
29.4.2014 15:08:54
Ahoj,
prosím o radu s tím lakem. Řešíme doma výsev bradavic na obličeji, v místě, které náplastí nepřelepíme. Tím lakem dáš jen na tu bradavici nebo i trošku okolo? A každý den to přetřeš?
Musela bych koupit bezbarvý, na tom obličeji by barvy vypadaly vážně divně ...

Jitka
  • 
29.4.2014 14:25:38
Chudák, to je mi ho moc líto. Se synem jsem si prošla něco podobného, na sněžení jsme byli 2x a také ho to bolelo. Tak jsem na doporučení léčitele odšťavnila cibuli a tu šťávu hodně osolila - fakt hodně, asi dvě malé lžičky. Do roztoku jsem namočila kousek kosmetického tamponu a nalepila na bradavici každý večer a nechala působit až do rána. Asi za dva měsíce byla bradivice pryč. Není to rychlé, ale účinné a bezbolestné. Ještě jsem měla v záloze pampelišku, to mléko z ní prý také pomáhá. Nestihla jsem ale už vyzkoušet:-)
Romča
  • 
29.4.2014 14:05:16
Zkus bezbarvý lak na nehty, synovi jsem ji tím zlikvidovala a už se nevrátila ;-). Ale je to taky na delší dobu :-(
Lída+2 28136
29.4.2014 12:37:39
Lenny. syn se mi vrátil z prázdnin, nechali jsme ji odstranit, umrtvili to, když to přišlo k sobě (cca 2h po té) si vzal ibalgin, další na noc...pak už žádný.....
Kamrádky dcera měla vyndávací rovnátko na čelist a syn též,ale tomu ji roztahovali.

Převezy jsem řešila ama doma a nechávali jsme to co nejvíc větrat.....zahojilo se to velmi dobře.
Pafča 81147
29.4.2014 11:59:25
EVO, A BETADINE JAKÝ? roztok nebo mast? my máme ten roztok v zelené lahvičce doma - to bych mohla dávat možná na to i teď - třeba zítra..
Pafča 81147
29.4.2014 11:53:03
tak hlásím, že jsem volala vynervovaná z toho řevu doktorce, jak dlouho ta bolest může trvat a jak ulevit..
doporučila studený obklad..tak dáváme.. a hurá,už je to lepší,ale byla to fakt hodina a něco hrůzy a už v tom nehodlám pokračovat a trápit ho chudáka...
říkala, že to bude možná chtít ještě - tak to ani OMYLEM!
Pafča 81147
29.4.2014 11:49:52
jo, duofilmem jsem to mazali, asi budem pokračovat..
Pafča 81147
29.4.2014 11:48:43
něco podobného jako u tebe..
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 1615  [Dalších 1275 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.