| Termix | 105545 |
|
|
19.6.2024 18:03:13
No vlastně ještě dostal tři dny v Římě
. A na účtu má velkou sumu peněz, ale ještě jsme mu to nedali. Spoříme mu docela hodně, k tomu mu už teď spoříme na jeho důchod. Na to jsem úplně zapomněla )). |
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
19.6.2024 18:00:07
Ahoj, no rozhodně bych neprotestovala. To je dědečkova a její věc. A v tomhle případě bych byla moc ráda, že jí někdo něco dá, co já neměla. Nebo že jí někdo vůbec něco dá. Obzvláště, pokud po tom touží. A aťˇ si to užije. Mladý jsme jen jednou. S pojistkou a servisem bych jí pomohla, pokud by na to přistoupila.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
19.6.2024 17:01:01
Tam by zalezelo, kdo plati benzin a pojistku, servisni prohlidky atd. Pokud taky deda, tak bych radsi videla to velke auto nez nejakou pidi pikslu.
|
| Vážný2 | 158667 |
|
19.6.2024 16:53:59
Syn dostal na doježdění ve třeťáku gymplu našeho Formana. Ale platili jsme to my.
|
| Senedra | 14756 |
|
|
19.6.2024 16:34:57
My jsme dceři auto "koupili".Měli jsme jedno novější a jedno starší. Toho staršího jsme se už chtěli zbavit, ale s výhledem, že si chce dělat dcera řidičák, jsme si ho nechali. No a švagr měl svoje auto v servisu, tak jsme mu to starší půjčili, že stejně jen stojí u baráku a sestřelil ho nějaký nepozorný taxikář. Švagrovi se nic nestalo, ale auto mělo úplně zničený předek a vzhledem k věku ho pojišťovna poslala na totálku. Takže jsme sháněli jiné auto, povedlo se nám koupit dva roky staré, najeto 40 tisíc kilometrů, firemní záruka na pět let. Tak si děláme legraci, že dcera auto dostala a ještě neměla řidičák. Ale bere to tak, že auto je naše a ona si ho půjčuje. Jezdí ode dne, kdy papíry dostala, je vidět, že jí to baví. Já neřídím, bydlíme na vesnici, tak oceňuji druhého řidiče v rodině.
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
19.6.2024 16:06:15
To taky tak dela, pripadne sharovany auto, ve meste to ma vetsi smysl nez vlastni.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
19.6.2024 15:52:52
Určitě vyjde levněji, když pokaždý, když si řekne, že by potřebovala auto, si vezme taxíka.
Kamarádka to má propočítaný a to když zaspala jezdila do práce boltem. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
19.6.2024 15:22:34
Dcera chtela auto, byla bych ji byla i ochotna koupit rozumnou fabku, nicmene jsme pak probraly, ze naklady, pojisteni, parkovani (v Praze) si bude resit za sve a po svem, a naznala, ze ji to fakt v Praze zatim nestoji za to.
Dodavam, ze pracuje na castecny uvazek a studuje, takze penize nejake ma, ale zas ne tolik. Auto je desnej zavazek. |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
19.6.2024 15:18:16
"a taky to máme tak, že počítáme s tím, že syn bude v budoucnu využívat moje auto, neuvažujeme o třetím"
Tohle jde ve městech, ale u nás třeba ne, takže naše pětičlenná rodina už používá 4 auta. Je to děs, no. Ale nejstarší bydlí jinde a my s manželem máme každý firemní auto, takže naše rodinné používá mladší dcera. Mě překvapilo, jak si letos všichni v dcery třídě udělali řidičáky, že pak praktický každý hned dostal auto, ani nečekali na nějaké narozeniny. A většina těch studentů začala okamžitě řídit samostatně, my jsme byli za největší prudiče, že jsme trvali na tom, že chvíli bude řídit jen pod naším dozorem. |
| Renka + 3 | 26652 |
|
|
19.6.2024 15:10:48
Saamajno, tohle ale není až tak španá lekce. Určitě už jste jí své k tomu řekli. Ale jí se nestane nic jiného, než, že uzná, že je to asi zbytečně moc. A nebo taky ne a bude spokojená. Nechala bych své plnoleté dítě rozhodnout, pokud vám náklady nevzniknou, tak její boj. Co je tady na Rodině vždycky příspěvků, jak rodiče dospělým dětem do všeho mluví apod. a jaké mají pak vyhrocené vztahy. Já teda svým plnoletým holkám nemluvím do ničeho. Jiná věc, kdyby mě něco nějak omezovalo, ale jak se jí bude parkovat a kolik jí zbyde peněz, je její starost. My to samzřejmě s dětmi myslíme dobře, ale to mysleli i rodičě těch dětí, které si pak stěžují na dirigování rodiči. Ať si tu zkušenost udělají, nemůžou pak na nikoho nic svádět. Třeba se pak auta zbaví.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.