| Čumča. | 160024 |
|
|
31.7.2024 23:31:47
do 27 jsem svoje neměla ráda vůbec - vůbec jsem si nevážila hezké postavy, přišla mi nedostatečná, všechno bych na sobě prostě změnila a cokoli mi kdo kde o mém vzhledu/postavě řekl, mě ranilo
![]() začala jsem ho mít ráda, když jsem porodila a začala kojit dítě - žasla jsem, co dokázalo (ze dvou buněk stvořit skoro čtyřkilové dítě) a že je schopno syna i plně kojit, dodatečně jsem si uvědomila, že i otěhotnění na první nechráněný pokus je velké štěstí - od té doby na své tělo pohlížím jinak |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
31.7.2024 23:27:11
Dcera držela v 15 zvláštní diety, v tanečních byla skoro průsvitná, ale sportuje, tak se brzy vrátila k normálu.
|
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
31.7.2024 23:23:20
Svoje tělo s 50+ kg jsem měla ráda, až když přestalo fungovat a po prvním roce MD jsem byla najednou tlustá, jsem se začala nenávidět a držet hladovky, (to uvidíš, jak začneš fungovat a budeš zase krásný, když ti nedám nic k jídlu, jen 0 kalorií) který samozřejmě fungovaly jen krátkodobě.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
31.7.2024 22:27:25
Okolíku, já jsem celiak a oba s MM máme problém trávit laktózu, takže se u nás jede bezlaktózově - mléčné výrobky ano, ale jogurt klidně až po spotřebě (až když jogurtové kultury sežraly laktózu), sýry hlavně tvrdé, mléko jen bez laktózy, tvaroh taktéž...
Já legračně nakupuju v Bille ty zlevněné mléčné výrobky ve slevě (kefírové mléko např.) nebo je mám dlouho v lednici - ty bezlaktózové jsou kolikrát směšně předražené Ale tomu syn mnoho nedá, to se raději nadopuje syrovátkovým proteinem v prášku a uposiluje se do bezvědomí Kalorické tabulky mu k tomu gratulují...To je taky důvod, proč po něm chci celozrnné produkty, aby si nezvykl na bílou mouku a potom s celiakií neválčil jako já - a pak obecně, aby si udržoval zdravá střeva (máme v obou liniích zátěže). Já měla první hemorhagickou bulbitidu v 19 při naprosto zdravé stravě bez smaženého, cigaret a alkoholu... |
| Okolík | 129526 |
|
|
31.7.2024 22:11:44
Znám případy, kdy akné zmizelo po vysazení mléčných výrobků. Nepomohlo by to? Nahradit je sacharidy?
![]() Jinak bych se zaměřila spíš na to sebepřijetí než na stravu... |
| Čumča. | 160024 |
|
|
31.7.2024 21:25:55
já s ním řeším obojí, článků o výživě jsem mu poslala několik a neustále mu vyprávím, že vypadá dobře a to akné postupně zmizí, na kosmetiku (čištění pleti) jít odmítá, a odmítá i krém na předpis, co jsem mu domluvila u praktické lékařky, že prý je to potom ještě horší (vyhodnotil to po jednom týdnu)
![]() prý i stále se opakující naběhlé uzliny souvisí s akné, říkala doktorka, to mě překvapilo ten kluk je fakt hezkej, má skvělé háro a nikdy na něm nebyl ani gram tuku má zvláštní klapku na konzumaci sladkého "děkuju, ochutnal jsem, víc nepotřebuju" už od dětství propady energie, i třikrát týdně skoro brečel, že je strašně unavenej, snad už přešly |
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 21:16:35
Když to není novina, tak proč řešíš luštěniny, a ne to sebepřijetí?
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
31.7.2024 21:05:30
"těžiště potíží tvého syna je v tom sebepřijetí, nikoli jídelníčku - ten na to teprve nasedá. Mmch pokud pracuje s kalorickými tabulkami, může si tam prohlédnout i tu vlákninu a naznat, že jí má málo."
babi, to není novina , o tom se přeci celou dobu bavíme, mít rád své tělo takové, jaké je (s ideálním BMI obzvlášť a tuplem) a nechtít po něm nemožné a nerozumné, když je člověk zdravý, vitální, aktivní (ať mu je 17 nebo 60, i když má v pase 56 a 100 přes boky ), já ti psala, jak je úžasné, jak jsi štíhlá a velmi aktivní![]() kalorické tabulky jsou vcelku primitivní (v neplacené verzi), nevyhodnocují rychlé/komplexní sacharidy, živočišné/rostlinné bílkoviny, minerály a vitamíny - není to všespásný nástroj, pro mého syna ano, a je to blbě , zapráskne se vejci, šunkou, majonézou, kolínkama, b-komplexem a drinkem z Aktinu a myslí si, že je to luxusníuprosím ho, aby si dal salát (5 druhů salátových lístků, mrkev a zelí), případně rukolu, kterou jím jako večerní přílohu já a on je svolný jen proto, že mu nenaskáčou blbé sacharidy Ale teda ani vláknina![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
31.7.2024 20:23:56
Babi díky, nevím teda, zda ses trefila, nebo jsem to tu psala.. to je fuk
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 20:19:49
Beat, no on je ten limit tam dost přísnej, takže fakt slušnej výkon
![]() Dospělé děti jsou pro radost ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.