| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 43728  [Dalších 43618 >>]
Beat 107867
31.7.2024 20:13:22
To je pravda, babi. Proto měla dcera s sebou kamose, který to už běžel. A to je individuální ultra, je jen časový limit, takže v horách, lesích jsou sami. Ale dělala jsem jim zásobovací podporu a viděla jsem, ze dobry. Byla dokonce první holka v historii, co to ubehla. Proto se nadchla, chtěla byt první! Tak běžela! ~:-D No, mám silný a sileny děti. ~s~ To další je teď v jedné divoké části světa a už se těším na navrat. ~:-D
Ropucha + 2 120300
31.7.2024 20:04:49
Beat, uf, tak to je obdivuhodné!
Jsou to blázni, ale já jim svým způsobem závidím a rozumím a fandím.
Jen holt je tam i ta mateřská obava :-)
babi_ 48341
31.7.2024 19:55:04
Jo, půlmaraton by mladý zdravý člověk měl zaběhnout/ujít bez potíží, sportovec může překvapit i výborným časem.
Maraton je ale dlouhý, tam už to dobrý běžecký základ chce, no a zkušenosti typu vhodné boty, oblečení, občerstvování, odhad tempa...
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
31.7.2024 19:50:09
Blbnou, syn jednou z ničeho nic běžel pražský půlmaraton, předtím sportoval, ale běh netrénoval.
babi_ 48341
31.7.2024 19:47:22
"no, debata byla o dospívání a jak jsme svoje tělo s 50kg nebo 55kg neměly rády"

O tom debata nebyla, napsala jsi to sem jenom ty, a pokud vím, nikdo nepřitakával.

I pokud se pletu (a někdo se přidal), tak rozhodně tato debata nebyla se mnou, mně bylo a je ukradené, jak tělo vypadá, hlavně, že funguje, za což si ho cením co moje paměť sahá.

Jestli si mohu zahrát na tvoje psychologizování, tak bych řekla, že těžiště potíží tvého syna je v tom sebepřijetí, nikoli jídelníčku - ten na to teprve nasedá. Mmch pokud pracuje s kalorickými tabulkami, může si tam prohlédnout i tu vlákninu a naznat, že jí má málo.

Propady nálady a energie a rozhozené spaní k dospívání patří, to by mohlo přejít samospádem. Držím palce.
Beat 107867
31.7.2024 19:46:50
Ropu uklidnim te, ze můj potomek se narychlo rozhodl běžet horský ultra maraton s převýšením 3000m v délce přes 60 km a dal to. A to se sel sem tam proběhnout a max v kuse dal něco přes 20. A dal to dobře. Ale to není recept. Jen ze kdo je zdravý, ma dobry svalový základ, umí pracovat s tělem a ma srovnanou hlavu, tak da lecos. Zdali je to ok už nehodnotim. Taky jsem protacela panenky a komentovala. Ale ukázalo se, ze se zna a vi, co děla. Opakovane.

Tak preju, ať to zvladne ve zdraví a užije si to
Zasjaj. 54917
31.7.2024 19:45:27
Ropu, to je dobře, že tě aspoň trochu Babi uklidnila. Tak ať se mi to zadaří.
Ropucha + 2 120300
31.7.2024 19:40:30
Babi, vidíš to, tak možná mi to jako laikovi přijde horší, než to reálně je...
Natrénováno má určitě, to ano.
No uvidíme :-)
Čumča. 160024
31.7.2024 19:38:34
no, debata byla o dospívání a jak jsme svoje tělo s 50kg nebo 55kg neměly rády

syn svoje štíhlé vysoké tělo myslím teď tak úplně rád nemá, a vím, že tam byly nějaké kecy holek ve třídě, navíc ho dost trápí akné - já si nejsem jistá, jestli s těmi svaly neblbne kvůli tomu - vyrýsoval se hodně, ale fakt blbne s proteiny na kvadrát, rostlinné odmítá, že mu to rozhodí kalorické tabulky~8~

bojuje s náhlými propady energie i nálady, na jaře to řešil i energy drinky Monster~8~, byl dvakrát třikrát odpoledne zoufalej, jak je unavenej, parádně si rozhodil spaní - těch drinků už definitivně nechal, v červnu najel zase tuhle filozofii se svalama
Ropucha + 2 120300
31.7.2024 19:38:16
Babi, jestli regulérních 42 km, nad tím se sama zamýšlím, protože to zatím nikdy neběžel, ale byl to rozhovor celkem narychlo, tak nevím.
On i kdyby půlmaraton, šílené je to dostatečně.
Jde mi spíš jen o ilustraci, jak mladí muži, i přes vysokou inteligenci, dokáží "blbnout".
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 43728  [Dalších 43618 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.