| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 43728  [Dalších 42528 >>]
TaJ 81121
20.6.2023 15:44:54
Rose, jo, taky jsme zažili hodně rozdílnou úroveň jídla v penzionech. Dodnes vzpomínáme asi na nejhorší kulinářský zážitek v Jeseníkách - svíčková a v tom plátek uzeného...a jiný den světlé nedosmažené řízky, na kterých ještě na talíři bublal olej:-©. Naproti tomu třeba v našem oblíbeném penzionu se na každé jídlo vyloženě těšíme, protože je to prostě všechno hrozně dobré, domácí moučníky a vůbec všechno.
Len 108740
20.6.2023 15:44:48
Ja moc nemam chut na obed nikdy. V poledne mi proste vetsi jidlo nesedi, rada se poradne najim vecer, od te doby, co to delam, jsem se prestala v noci budit hlady. Obed pro mne neni podstatny, v zime si vetsinou dam polevku nebo zapeceny toast, v lete klidne jen jogurt. dnes jsem mela chleba s rozmackanym avokadem a chilli, zato k veceri budou plnene papriky s knedlikama a pak vetnik.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
20.6.2023 15:41:26
Není mi jasné, jak může někdo nemít chuť na oběd, v létě. Mám chuť na oběd pořád.
TaJ 81121
20.6.2023 15:40:51
Lenko, přesně tak, v ČR jezdíme zásadně jedině s polopenzí, je super, když člověk ráno seběhne k připravenému stolu, nají se jak potřebuje, mnohde jsme si klidně ještě mohli vzít něco s sebou (sami nám to nabízeli) - ovoce, koláč apod...k svačině. Přes den jsme někde pryč, tak to pořešíme podle momentálního hladu a dostupnosti a večer se vracíme do penzionu a těšíme se na večeři, nic nemusíme vymýšlet, vařit, starat se o nádobí...paráda :-). Když jsme byli u moře, tak tam jsme měli all inclusive, dopoledne jsme se koupali, pak se někde byli projít, pak oběd, chvíli jsme si odpočinuli, odpoledne zase koupání a procházka a pak večeře. A po večeři zase procházka :-).

Takže nejsi jediná, vždyť i Zufi, která to zakládala, sama píše, že obědvá zmrzlinu a pár dalších to psalo taky (včetně mě):-)
Rodinová 140078
20.6.2023 15:39:21
Taky mi pres den nestaci zmrzlina nebo jablko a tatranka~d~

Musim mit neco, co aspon trochu vypada jako komplet jidlo, i treba studeny nebo jen polivka.
Nebo prinejhorsim vlastni sebak, ale poradnej~:-D
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
20.6.2023 15:38:04
"tak jsem v tom hotelu stejne jedla jen snidane. Ostatni bylo nepozivatelne."

to se nám stalo v luhačovicích u přehrady, tam vařili tak hnusně, že jsme zcela výjimečně po většinu času hledali po večerech co kde koupit k jídlu ~:-D (ale je to skoro 11 let, třeba je to tam už lepší ~;))
naopak třeba sedlec u mikulova - no to byla vyloženě luxusní kuchyně, normálně jsme se těšili každý den na jídlo, protože to fakt bylo na co... včetně božských domácích koláčů... ~:-D
Salamajka 156972
20.6.2023 15:29:53
Chodili jsme po výletech takže něco cestou. Mít v ubytování zaplacený oběd pro mě znamená že můžu jen po blízkém okolí a to mě nebavilo nikdy. V létě jíme jen krekry ovoce a zeleninu. V horku není vůbec myšlenka na teplý oběd. V loňském roce jsme měli na večeři 5 chodove menu to se kolikrát nedalo sníst vůbec 😀. V zimě necestuji. Na hory nejezdím. Takže nevím.
Vítr z hor 100046
20.6.2023 15:27:53
Kdyz jsem mela nappsled polopenzi v hotelu, tak jsem v tom hotelu stejne jedla jen snidane. Ostatni bylo nepozivatelne. Myslela jsem, ze jsme jediny rozmazleny stul, co neji, ale pak jsem jednou nekam rychle zabehla a potkala holcicku od vedlejsiho stolu. Mela pytlik plny masa (evidentne od nekolika stolu) a nesla ho potulnym kockam ~t~

(A co jim: cokoliv zajimaveho nebo proste jen dobreho v restauraci. Nebo z nejakeho lokalniho slevomatu. Nebo si nekde objedname stul pres nejaky server - podle menu.)
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
20.6.2023 15:26:34
máme to úplně stejně, při pobytech v čr trvám na polopenzi... nechci řešit jídlo a bufetová snídaně s teplou večeří to vyřeší ideálně ~:-D
Lenka Pražanda 128023
20.6.2023 15:22:54
Jak to tak čtu, jsem asi jediná kdo si bere polopenzi. Ale jedná se o pobyty v ČR.
Ráno se pořádně nasnídám a pak vyrazím na celý den na výlet. Vyhovuje mi to vědomí, že přijdu a najím se aniž bych se musela o cokoliv starat. Nemusím hledat restauraci v okolí, vybírat a čekat. Prostě jen přijdu, usadím se a někdo mě obslouží ~b~ Jídlo přes den vůbec neřeším. Stačí mi jablko nebo sušenka. U moře to All in chápu. I když asi bych to taky nevyužila. Jedině pití. Ale to se dá pořešit velkou lahví vody.
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 43728  [Dalších 42528 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.