| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 43728  [Dalších 42518 >>]
Vranice 21600
20.6.2023 15:08:40
U moře meloun, broskve, meruňky, ovoce co se dá koupit na místním tržšti. Případně něco lehčího z pekárny.

Na horách polívku, sendvič, něco z baťohu z nakoupených zásob.
babi_ 48341
20.6.2023 15:03:19
Mám polopenzi občas ""v balíčku"", ze kterého nejde vyndat. Pak tedy uvádím obsluhu do rozpaků značným nedojídáním, protože nejím přílohy (kromě zeleniny).
Jinak ale beru téma i jako ubytování se snídaní + večer jdu na večeři. No a k tomu přes den prakticky nejím, protože buď nemám kde a čas nebo jsem napuclá od snídaně.
Ropucha + 2 120300
20.6.2023 14:46:28
Nikdy nemám polopenzi v hotelu.
Večer nejím, nebo jen velmi symbolicky, důležitá je snídaně a oběd.
Ale byla jsem jednou v lázeňském hotelu, kde servírovali večeře už od 17h., tam jsem si polopenzi dala, pro mě to byl pozdější oběd.
Zmrzlinu nejím.
Žžena 83005
20.6.2023 14:10:28
U nás teda
1) nikdy nebývá polopenze - nevyhovuje nám (čas, výběr, množství, whatever)
2) naše hlavní jídlo dne je oběd - i v létě, a narozdíl od večeře ho pro nás studené jídlo nevynahradí.

Takže oběd v restauraci (popř. pokud apartmán s kuchyní, tak někdy vaření).
Len 108740
20.6.2023 14:09:15
Obed pro nas neni hlavni jidlo dne ani doma, hlavni jidlo je vecere. I doma mivame obedy studene, treba u more bych v poledne nic tepleho jist nemohla. Casto meloun, pripadne se sunkou, nebo pecivo s necim. Zmrzlinu nejim, ale zbytek rodiny si ji k obedu taky klidne da.
Gladya, bývalá dasa, 63023
20.6.2023 14:07:42
Většinou něco lehkého, salát, někdy sandwich. kousek pizzy do ruky, klidně tu zmrzlinu nebo taky nic, podle okolností a hladu~:-D. I když máme třeba jen snídaně nebo ubytování bez stravy, oběd je většinou spíš za pochodu, zajdeme si raději na večeři. Polopenzi jsme neměli ani nepamatuju. Ani na all inclusive moc nejsme, záleží samozřejmě na destinaci a typu dovolené, na lodi je all in fajn.
Pobytové dovolené máme zpravidla v apartmánu bez zajištěného stravování, na poznávacích zase míváme zajištěné jen snídaně a jinak jíme podle okolností.
Evelyn1968,2děti 6269
20.6.2023 14:04:05
Jezdíme do apartmánů s vlastním vařením, v poledne si většinou dáme něco ve městě nebo na pláži, podle chuti.

V Holandsku se mi třeba líbil kornout plný různých druhů sýrů.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
20.6.2023 14:03:39
To už ani nepamatuju, kdy jsme měli. Ono to all in nakonec vyjde levněji.
Ale asi taky zmrzlinu.
Monika 123907
20.6.2023 14:02:41
Když o tom tak přemýšlím, ještě jsme snad nebyli nikde s polopenzí :-) Bud all inclusiv nebo jen snídaně nebo nic (apartmány s vlastní kuchyňkou). Pobyty u moře jedině all inclusive nebo vlastní kuchyňka - v tom případě většinou vařím buď teplý oběd nebo večeři nebo i oboje, podle okolností. Něco rychlého jednoduchého, klidně jen polévku a pečivo nebo zeleninový nebo těstovinový salát ... V restauraci jsme u moře snad nikdy neobědvali, to zajdeme kdyžtak na večeři. Naopak v případě turistické dovolené většinou obědváme během výletu v restauraci, pokud na trase nějaké je (pokud není, máme svačinky v batůžku :-)) a třeba pak studenou večeři nebo jen pečeme špekáčky, příp. polévka ...
Jak někdo tady občas píše, že jí přes den jenom zmzrzliny s kafem a podobné prasečinky, tak to bych nedala, potřebuju se normálně najíst (byť třeba studené jídlo), i když je horko ...
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
20.6.2023 14:01:01
Biskup z kachny a kafe s mlíkem k snídani, to by mě zabilo.
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 43728  [Dalších 42518 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.